![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici voi nu va dati la o parte de la astfel de discutii. Te-ai uitat la ce trafic se face pe o asemenea discutie? Semn ca sunt chestii de interes chiar si pentru tine, o pura si nevinovata fecioara. Te-ai implicat in toate conversatiile de genul asta. Nu cred ca iti displac prea tare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Andra, din pacate @Yasmina s-a suparat pe mine tot datorita unei contradictii. Sper sa nu ajungeti si voi la "cutite". Insa tot ce am putut concluziona eu este ca cei care au deja o varsta nu pot intelege lumea adolescentilor (tinerilor) de azi. Vremurile s-au schimbat, lucrurile au "evoluat", asadar a aparut o puternica incompatibilitate de a putea fi pe aceeasi lungime de unda.
Cei care au 30+ de ani vad lucrurile atat de simpliste, fara sa realizeze cat de jos a ajuns conditia tinerilor, si mai ales nu pot concepe ca realitatea este altfel decat o percep ei. Pana la urma noi suntem cei care ramanem cu povara asupra umerilor nostri, si tot noi cei care trebuie sa ne chinuim sa supravietuim in acest razboi si in aceasta lume rece si lipsita de Dumnezeu a majoritatii tinerilor... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Am fost si eu adolescenta si stiu prin ce am trecut si cat mi-a fost de greu;din pacate am invatat din greseli in loc sa invat din teoria altora. Tocmai deoarece imi voi iubi copiii ,promit sa-i invat numai de bine si sa le arat cu dragoste ca viata departe de Dumnezeu,este o viata plina de nelinisti si durere.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai fost adolescenta dar in niciun caz vremurile nu erau cele de acum. Iar in al doilea rand esti departe de tara, fara a sti care e situatia CONCRETA in randul tinerilor in Romania.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul ca nu locuiesc in tara,nu-mi interzice accesul pe acest forum,nu-i asa?? Si iarasi revin,problemele despre sexualitate vor fi la fel si peste 50 de ani ,cu nepotii si stranepotii mei,poate cu unele variatiuni.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plus,observ ca desi mai sunt si alti useri care nu se afla in proximitatea celor 23 de ani,ca si tine,insa nu-i sabotezi atat... Te intreb,ai ceva personal cu mine?Deoarece nu este nici pe departe prima sau a doua remarca pe care o faci,referitor la activitatea mea pe forum. Cum regulile de utilizare a forumului nu prevad situatii speciale de conversatii intre persoane de aceasi varsta si locatie,te previn inca de pe acum ca daca imi mai inchizi vreodata gura pe aceste considerente,il voi atentiona pe Admin pt hartuire!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbeste in dreptul tau, gandeste in dreptul tau. Ceea ce fac ei, nu este problema ta, au parinti, au un cap - sa-l foloseasca, si nu doar la prostii, de ce te tot ascunzi in spatele lor si faci pe victima?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.12.2012 at 13:59:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu privesti Biblia ca o simpla carte sau eventual o unealta de educatie morala (cu o doza de impocrizie chiar, pentru ca nici tu nu esti dispusa sa iei de bun tot ce scrie acolo) fara a sti cu adevarat ce fel de carte este si pentru ce este si ce impact ar trebui sa aiba in viata ta, nu poti demonstra cu ea nimic, nimanui, cu atat mai putin unor persoane superficiale si semi-atee, ca sa nu mai vorbim de handicapurile specifice mintii adolescentine crescute in afara unei educatii in sensul autentic al cuvantului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.12.2012 at 13:58:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
draga, sunt tineri si tineri, unii mai evlaviosi, altii mai putin evlaviosi...important este sa cauti un grup de prieteni format din tineri credinciosi...care merg la biserica si respecta ce se spune acolo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|