Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2012, 03:03:42
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Nici voi nu va dati la o parte de la astfel de discutii. Te-ai uitat la ce trafic se face pe o asemenea discutie? Semn ca sunt chestii de interes chiar si pentru tine, o pura si nevinovata fecioara. Te-ai implicat in toate conversatiile de genul asta. Nu cred ca iti displac prea tare.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 03:17:54
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Andra, din pacate @Yasmina s-a suparat pe mine tot datorita unei contradictii. Sper sa nu ajungeti si voi la "cutite". Insa tot ce am putut concluziona eu este ca cei care au deja o varsta nu pot intelege lumea adolescentilor (tinerilor) de azi. Vremurile s-au schimbat, lucrurile au "evoluat", asadar a aparut o puternica incompatibilitate de a putea fi pe aceeasi lungime de unda.
Cei care au 30+ de ani vad lucrurile atat de simpliste, fara sa realizeze cat de jos a ajuns conditia tinerilor, si mai ales nu pot concepe ca realitatea este altfel decat o percep ei. Pana la urma noi suntem cei care ramanem cu povara asupra umerilor nostri, si tot noi cei care trebuie sa ne chinuim sa supravietuim in acest razboi si in aceasta lume rece si lipsita de Dumnezeu a majoritatii tinerilor...
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 03:32:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Nici voi nu va dati la o parte de la astfel de discutii. Te-ai uitat la ce trafic se face pe o asemenea discutie? Semn ca sunt chestii de interes chiar si pentru tine, o pura si nevinovata fecioara. Te-ai implicat in toate conversatiile de genul asta. Nu cred ca iti displac prea tare.
Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Andra, din pacate @Yasmina s-a suparat pe mine tot datorita unei contradictii. Sper sa nu ajungeti si voi la "cutite". Insa tot ce am putut concluziona eu este ca cei care au deja o varsta nu pot intelege lumea adolescentilor (tinerilor) de azi. Vremurile s-au schimbat, lucrurile au "evoluat", asadar a aparut o puternica incompatibilitate de a putea fi pe aceeasi lungime de unda.
Cei care au 30+ de ani vad lucrurile atat de simpliste, fara sa realizeze cat de jos a ajuns conditia tinerilor, si mai ales nu pot concepe ca realitatea este altfel decat o percep ei. Pana la urma noi suntem cei care ramanem cu povara asupra umerilor nostri, si tot noi cei care trebuie sa ne chinuim sa supravietuim in acest razboi si in aceasta lume rece si lipsita de Dumnezeu a majoritatii tinerilor...
Noi aici scriem si scriem,fara a stii in amanunt cu cine ne conversam,ce trecut are persoana respectiva sau ce model de viata...Te intreb atunci ce anume stii despre viata mea? Crezi ca nu sunt in masura sa ofer educatie sau exemplul personal unora sau propriilor mei copii?
Am fost si eu adolescenta si stiu prin ce am trecut si cat mi-a fost de greu;din pacate am invatat din greseli in loc sa invat din teoria altora.
Tocmai deoarece imi voi iubi copiii ,promit sa-i invat numai de bine si sa le arat cu dragoste ca viata departe de Dumnezeu,este o viata plina de nelinisti si durere.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 03:35:24
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Ai fost adolescenta dar in niciun caz vremurile nu erau cele de acum. Iar in al doilea rand esti departe de tara, fara a sti care e situatia CONCRETA in randul tinerilor in Romania.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 03:41:51
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ai fost adolescenta dar in niciun caz vremurile nu erau cele de acum. Iar in al doilea rand esti departe de tara, fara a sti care e situatia CONCRETA in randul tinerilor in Romania.
Problemele sunt aceleasi de cand lumea( un baiat vrea sa se culce cu o fata...)
Faptul ca nu locuiesc in tara,nu-mi interzice accesul pe acest forum,nu-i asa??

Si iarasi revin,problemele despre sexualitate vor fi la fel si peste 50 de ani ,cu nepotii si stranepotii mei,poate cu unele variatiuni.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 04:32:32
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Te rog mai adu si alte argumente in discutie,inafara varstei inapropiate si a locatiei cu care ma persecuti aici,pe forum,de cand mi-am facut cont.

Plus,observ ca desi mai sunt si alti useri care nu se afla in proximitatea celor 23 de ani,ca si tine,insa nu-i sabotezi atat...

Te intreb,ai ceva personal cu mine?Deoarece nu este nici pe departe prima sau a doua remarca pe care o faci,referitor la activitatea mea pe forum.

Cum regulile de utilizare a forumului nu prevad situatii speciale de conversatii intre persoane de aceasi varsta si locatie,te previn inca de pe acum ca daca imi mai inchizi vreodata gura pe aceste considerente,il voi atentiona pe Admin pt hartuire!
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 13:51:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu o mai da cu "tinerii din Romania".
Vorbeste in dreptul tau, gandeste in dreptul tau.
Ceea ce fac ei, nu este problema ta, au parinti, au un cap - sa-l foloseasca, si nu doar la prostii, de ce te tot ascunzi in spatele lor si faci pe victima?

Last edited by AlinB; 14.12.2012 at 13:59:14.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 13:55:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Ar fi bine ca voi doi sa fiti modelele de credinta care vreti sa pareti. Chiar m-as bucura daca ati exact ceea ce expuneti aici cu atata ardoare. Realitatea e cam cum a expus-o Alin. Sunt baieti versati, fete naive, exista indoieli etc. M-as bucura sa reusiti voi sa schimbati aceasta realitate in ochii copiilor vostri, exclusiv prin argumente crestine. Ar fi chiar frumos. Pana atunci, eu ma retrag din discutie. Nu din lipsa de argumente, ci din lipsa de interes. Mai lipsesc din peisaj Cornel Urs si Bizantina ca sa fie totul perfect.
Ceea ce tu nu vrei se pare sa pricepi, sau am fost eu poate prea subtil este ca daca tu ca parinte sau viitor parinte NU ai o educatie crestina in sensul ca NU esti un crestin practicant ci doar cel mult un admirator (asa, mai de la distanta) a valorilor morale crestine, NU ai ce sa transmiti copiilor tai, cu atat mai putin celor care au ajuns la adolescenta fara o educatie crestina.

Daca tu privesti Biblia ca o simpla carte sau eventual o unealta de educatie morala (cu o doza de impocrizie chiar, pentru ca nici tu nu esti dispusa sa iei de bun tot ce scrie acolo) fara a sti cu adevarat ce fel de carte este si pentru ce este si ce impact ar trebui sa aiba in viata ta, nu poti demonstra cu ea nimic, nimanui, cu atat mai putin unor persoane superficiale si semi-atee, ca sa nu mai vorbim de handicapurile specifice mintii adolescentine crescute in afara unei educatii in sensul autentic al cuvantului.

Last edited by AlinB; 14.12.2012 at 13:58:37.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 15:23:06
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:

draga, sunt tineri si tineri, unii mai evlaviosi, altii mai putin evlaviosi...important este sa cauti un grup de prieteni format din tineri credinciosi...care merg la biserica si respecta ce se spune acolo.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 16:27:43
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ceea ce tu nu vrei se pare sa pricepi, sau am fost eu poate prea subtil este ca daca tu ca parinte sau viitor parinte NU ai o educatie crestina in sensul ca NU esti un crestin practicant ci doar cel mult un admirator (asa, mai de la distanta) a valorilor morale crestine, NU ai ce sa transmiti copiilor tai, cu atat mai putin celor care au ajuns la adolescenta fara o educatie crestina.

Daca tu privesti Biblia ca o simpla carte sau eventual o unealta de educatie morala (cu o doza de impocrizie chiar, pentru ca nici tu nu esti dispusa sa iei de bun tot ce scrie acolo) fara a sti cu adevarat ce fel de carte este si pentru ce este si ce impact ar trebui sa aiba in viata ta, nu poti demonstra cu ea nimic, nimanui, cu atat mai putin unor persoane superficiale si semi-atee, ca sa nu mai vorbim de handicapurile specifice mintii adolescentine crescute in afara unei educatii in sensul autentic al cuvantului.
Tu ai fost crescut de parintii tai ca un crestin practicant sau te-ai format pe parcurs?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19