Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2012, 14:16:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Da, am observat același lucru. Mulți băsescieni au ieșit la iveală în ultima vreme. Am cam pierdut eu contactul cu viața politică, din păcate (sau: din fericire ?), de aceea o chestie importantă îmi scapă: băsescienii care, acum, îi acuză pe uslași de lovitură de stat, ce anume spun ei că ar fi neconstituțional în suspendarea asta care agită pe oameni așa de mult ?
Nu-l inghit pe Basescu.

Dar PSD -ul nici atat, iar prin ultimele manevre arata ca au intentia sa duca nesimtirea PDL -ista pe noi culmi.

Pune mana pe presa online si documenteaza-te.

Nu ca toata politica n-ar fi o mizerie, dar USL -istii astia sunt crema mizeriei.

Daca erau destepti asteptau macar pana in toamna dar cred ca li s-au urcat localele la cap.
Vechi 12.07.2012, 14:26:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
De asta nu îmi amintesc. Îmi amintesc, în schimb, că Băsescu l-a impus pe Tăriceanu ca prim ministru contrar votului popular. Exista o neclaritate în Constituție. PNL-iștii erau, pe atunci, aliați cu băsescienii într-o coaliție portocalie. Dar partidul care, singur, a obținut cele mai multe voturi a fost PSD-ul. Altfel spus, PSD-ul câștigase alegerile, dar cu majoritate relativă. Ei bine, în loc să desemneze în primă instanță un prim ministru de la PSD care să încerce să formeze guvernul, Băse l-a desemnat pe Tăriceanu. La vremea respectivă, mi s-a părut forțare a Constituției. Față de această Constituție, eu oricum nu nutresc prea mult respect. Dar cei care jură pe ea ar trebui să o respecte, iar șeful statului în primul rând.

De altfel, m-am obișnuit ca liberalii să conducă țara noastră cu 10 la sută din voturi, dar asta e altă poveste. Una, se pare, mereu actuală.

Îți amintești prost și manipulator,

Alianța DA era politică, deci era socotită un singur partid, iar alianța BA era electorală, astfel că era PSD + PC, și la scaune parlamentare alianța DA avea mai multe apoi PSD... deci Băsescu deși nu era obligat a desemnat de la cei cu cele mai multe scaune parlamentare conform cu statutul alianței DA întocmit mai înainte de alegeri, deci poporul era în cunoștință de cauză.

Acuma USL este alianță politică, dar nu este de drept politică ci este o alianță totalitară căci stânga e unită cu dreapta deci acoperă ei singuri tot spectrul politic, dar hai să zicem că ar fi un singur partid deși ei separat își fac jocurile și socotelile, însă dacă nu fac peste 50%+1 președintele care va fi nu e obligat de Constituție să desmneze primministru de la ei și Băsescu a și declarat că dacă nu va fi demis nu-l va mai desemna pe Ponta și chiar dacă fac peste 50%+1 președintele nu e obligat să desemneze pe cei propuși ci poate desemna pe oricine de la partidul care a câștigat alegerile cu peste 50%+1! Astfel că Ponta sa lins pe bot de scaun de premier și dacă vrea să mai ajungă premier vor trebui să fure copios la referendum, să bage 1-2-3-4 milioane de voturi cu jos Băsescu!

Astfel că PSD-ul nu a avut mai multe scaune decât voturi împreună cu PC dar după împărțirea scaunelor, ierarhia parlamentară a fost alianța DA și apoi PSD...

Deci te rog nu mai dezinforma încercând să-l scoți pe Băsescu mincinos sau nedrept prin jonglerii la adresa uitucilor, că precis te-or crede toți uitucii și cei ce vor cu dinadinsul să uite din partizanat politic murdar și pătimaș, pe bază de superstiții de pariori, că cică vor fi și ei stăpâni împreună cu ăia mai mulți... ce dacă-s mai răi!

Iar țara a fost și este condusă de 66 de ani de comuniști și în ultimii 22 de mafia isărescu-iliescu-CCR. Așa că nu-ți fă iluzii că au condus vreodată liberalii vânduți acuma de papagalul interimar lui iliescu, stăpânul inelului.

Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 14:34:53.
Vechi 12.07.2012, 14:27:36
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
De asta nu îmi amintesc. Îmi amintesc, în schimb, că Băsescu l-a impus pe Tăriceanu ca prim ministru contrar votului popular. Exista o neclaritate în Constituție. PNL-iștii erau, pe atunci, aliați cu băsescienii într-o coaliție portocalie. Dar partidul care, singur, a obținut cele mai multe voturi a fost PSD-ul. Altfel spus, PSD-ul câștigase alegerile, dar cu majoritate relativă. Ei bine, în loc să desemneze în primă instanță un prim ministru de la PSD care să încerce să formeze guvernul, Băse l-a desemnat pe Tăriceanu. La vremea respectivă, mi s-a părut forțare a Constituției. Față de această Constituție, eu oricum nu nutresc prea mult respect. Dar cei care jură pe ea ar trebui să o respecte, iar șeful statului în primul rând.

De altfel, m-am obișnuit ca liberalii să conducă țara noastră cu 10 la sută din voturi, dar asta e altă poveste. Una, se pare, mereu actuală.
Asa este, in 2004 alianta PSD + PUR (actualul PC ) castigase alegerile. Dar sa zicem ca atunci a avut un sens desemnarea lui Tariceanu petru ca se schimbase regimul.
In timpul guvernarii Tariceanu au fost suspendati mai multi ministri, cel mai flagrant abuz savarsindu-se in cazul lui Theodor Atanasiu care a fost suspendat in urma unei plangeri la parchet care a fost solutionata la cateva zile dupa ce a expirat termenul pana la care acesta putea reveni in functie.
Vechi 12.07.2012, 14:27:45
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

În "1984" nu mai există decât trei state. Eurasia, Estasia și încă unul, al cărui nume imaginar nu mi-l amintesc. Să-i spunem Amafrica. Ei bine, există mereu o alianță de două state contra celui de al treilea. Numai că alianțele se schimbă. Adică cele două care erau aliate se desfac și unul dintre ele intră într-o nouă alinață, cu al treilea.

Până aici, e vorba de dinamica vieții dintotdeauna. Da, dar ce e specific abia acum urmează. Nu numai că se face o nouă alianță, dar oricare amintire a celei vechi este ștearsă. Fiecare parte vede în cealaltă un teribil inamic, oamenii uitând că inamicul de azi era aliatul de ieri. Și în această privință, ca și în altele ("Ministerul Adevărului" care se ocupa cu manipularea, "Ministerul Iubirii" care se ocupa cu supravegherea, "Nouvorba" în care gradele de comparație sunt standardizate în clișee de limbaj de tot hazul), "1984" îmi pare o carte scrisă nu de un romancier, ci de un profet contemporan.

Astfel încât mă întreb: au uitat oamenii că băsescienii și cu tăricenii de ieri, criniștii de azi se pupau în public ?
Au uitat oamenii că Băse este inventatorul formulei "soluția imorală" despre partidulețul, ieri dușman, cu care azi s-a aliat PDL-ul ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 12.07.2012, 14:32:38
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Nu, n-au uitat. S-au "reevealuat" într ei, atâta tot!
Vechi 12.07.2012, 14:57:43
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit Dna

Uite soluția:

DNA să se dividă în două: DNA puterea și DNA opoziția, astfel că fiecare DNA să aibă șefii și procurorii puși de ei, astfel că se vor întrece prin urmărirea și băgarea la prânaie a celor vizați. Dar la noi nu va ține căci puterea USLașă va pune mâna și pe DNAul opoziției astfel că formal vor fi două însă în realitate și DNA puterea și DNA opoziția vor fi conduse de USLași.

Deci ideea deși e foarte bună, la noi se va strica și va puții până în America și în China.

Iar justiția să fie a poporului astfel că judecătorul doar să conducă ședințele de judecată în timp ce jurații desemnați jumătate ai puterii și jumătate ai opoziției vor hotărâ vina și pedeapsa.

La fel și aici se vor găsi trădători ca să-i scape pe rechini și să-i înfunde din greu pe sardinele amărâte, așa că la noi nu merge absolut nimic, și asta de 66 de ani de când ne-am lepădat de Dumnezeu, pe ici pe colo, prin punctele esențiale.

Trăiască însă voievodul de Alba Iulia, regele Mihail și poporul român creștin suveran!.. că poate ne revenim.

Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 15:01:08.
Vechi 12.07.2012, 15:00:17
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Devine din ce in ce mai amuzant. Aproape ca nu ma mai enerveaza. Au dat-o in penibil... Ce dragut era base aseara cu baietelul acela in brate... Cat de grijuliu... O regie extraordinara. De unde ii injura pe jurnalisti acum le da piersicute si apica.
Unde e comunismul acum? Asa era si inainte. Cand venea "regele" trebuia intampinat cu flori, copilasi, alea alea... Acum tot asa... Numai ca atunci regia era facuta de altii. Acum este facuta de el insusi.
Este incredibil cat de parsiv poate fi acest om.
Nu, devine dezgustator...e mult mai dezgustator decat atunci cand altoia un copil cu dosul palmei, sau injura reporterii......sa ramana el insusi ca nu-l prinde bine masca asta...

Last edited by Adriana Cluj; 12.07.2012 at 15:12:58.
Vechi 12.07.2012, 16:05:53
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Dumnezeu sa oranduiasca asa cum este mai bine pentru poporul roman. Nu orgoliile noastre sunt importante, ci faptul ca vom fi condusi sau nu de oameni bine intentionati, patrioti, buni crestini...
foarte frumos spus
Vechi 12.07.2012, 16:15:32
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Devine din ce in ce mai amuzant. Aproape ca nu ma mai enerveaza. Au dat-o in penibil... Ce dragut era base aseara cu baietelul acela in brate... Cat de grijuliu... O regie extraordinara. De unde ii injura pe jurnalisti acum le da piersicute si apica.
Unde e comunismul acum? Asa era si inainte. Cand venea "regele" trebuia intampinat cu flori, copilasi, alea alea... Acum tot asa... Numai ca atunci regia era facuta de altii. Acum este facuta de el insusi.
Este incredibil cat de parsiv poate fi acest om.
si Nastase al vostru nu e la fel?
Vechi 12.07.2012, 16:38:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Uite soluția:
DNA să se dividă în două: DNA puterea și DNA opoziția, astfel că fiecare DNA să aibă șefii și procurorii puși de ei, astfel că se vor întrece prin urmărirea și băgarea la prânaie a celor vizați. Dar la noi nu va ține căci puterea USLașă va pune mâna și pe DNAul opoziției astfel că formal vor fi două însă în realitate și DNA puterea și DNA opoziția vor fi conduse de USLași.
Bun rezumat al situatiei.

De un soi de dictatura nu se poate scapa cu alt soi de dictatura, raul care inlocuieste un alt rau va deveni mai rau decat cel pe care l-a inlocuit.

Macar atat am fi putut invata si noi de la lovitura de stat din '89 incoace.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18