Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 00:53:25
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????
Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!
Nici atat nu te duce capul "Misterioaso" Calatoare, ca daca eu eram Admin, erai banata DIN NOU, de mult?

Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!
Vechi 16.08.2011, 10:03:55
N.Priceputu
Guest

Implicit

Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri

Last edited by N.Priceputu; 16.08.2011 at 10:07:32.
Vechi 16.08.2011, 10:12:42
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).
Vechi 16.08.2011, 10:15:05
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).
completez:
si va incepe discutia prin a sari in ajutor, pentru ca tocmai urmeaza sa ai o scama ....
Vechi 16.08.2011, 10:23:49
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
User-ul "CalmDown" nu face parte din echipa de administrare a site-ului
Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Vechi 16.08.2011, 10:59:02
LaReine
Guest

Implicit

Citat:
Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama.
Vechi 16.08.2011, 11:08:36
misteria
Guest

Implicit

Citat:
Buna ziua,

Dragul meu insorit(in graba te facui o EA), cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistit !

Last edited by misteria; 16.08.2011 at 13:02:08.
Vechi 16.08.2011, 11:09:02
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LaReine Vezi mesajul
Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama.
Multumesc draga mea.

Oricum NU am spus niciodata ca CITESC mesajele private ale altora, acestea sunt doar concluziile "logice" ale unora ca Soaree...caruia i-am gresit fff tare, ca atunci cand zicea "ajutoooor nu gasesc regulamentul forumului", eu i-am dat linckul respectiv..:-))

Oricum n-o va crede decat pe-a lui..singura modalitate de a-i demonstra acestui user ca NU sunt ADMIN, este sa-i sugereze adminului sa fiu banata. In numele dreptatii, sunt dispusa sa ma sacrific !Desi nu pot garanta ca aceasta masura( banarea mea?) n-o sa i se para "cusuta cu ata alba", deci o ambuscada
Vechi 16.08.2011, 11:16:55
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Draga mea insorita, cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistita !
tu dai sfaturi de ignorare???? hai ca ma faci sa rad in hohote ... postarile tale sunt dovada ... .....
multa iubire
Vechi 16.08.2011, 11:18:26
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Propun o bataie cu perne. Eu ramasesem cu impresia gresita ca in trecut Melissa si calatoarea erau bune prietene, cel putin pe forum.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36