![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E suficient de mult ca a aparut un semn langa crucifix.De ce ii mai cauti si interpretarea?
In primul rand ,palma te duce cu gandul la rastignire,si la cuiele din palma,dar si la Toma necredinciosul,care a cautat semnele acestor cuie. Palma este ca o amprenta ,ca un semn. Iar originalitatea formei semnului (puteai zice ca e lacrima cruce,etc),poate da si ea de gandit. Eu in general cred in semne,adica nu le exclud.Si consider ca e o mare capacitate de a iti pastra ochii de copil,si sa crezi in minuni.Desi,ca si Toma,cu mintea caut si explicatii. Dar credinta,ca si minunea ,e simpla:ea vede si crede. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si crezi ca el stie?am vorbit deja.raspunsul e:asteptam!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ti-a raspuns foarte bine! Tu crezi ca ai sa afli de pe forum? Fiecare isi da cu parerea dar Dumnezeu stie ce are de facut si vei intelege la timpul potrivit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca acel semn e de la Dumnezeu ,e ceva tainic si maret.Nu te astepta sa descoperi nici dupa ani de zile si poate niciodata.Caci cate se intampla in viata noastra,cate amanari si asteptari,si la care nu vedem sfarsitul ?
Dumnezeu nu face , dupa mintea noastra. Asa cum spuneam,daca acel semn e de la Dumenzeu,multumeste-te ca exista,si ca a aparut in casa ta.Putini au sansa asta. Semnul acela e pt suflet,nu pt minte. |
|
|||
|
|||
![]()
am inteles in timp ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin metode neasteptate.poate cineva sa dea o varianta de interpretare si sa simt ca acela e raspunsul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa Il rogi pe Dumnezeu cu inima sincera si credinta, numai asa vei simti raspunsul! (parerea mea)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|