Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 19:42:02
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

E suficient de mult ca a aparut un semn langa crucifix.De ce ii mai cauti si interpretarea?
In primul rand ,palma te duce cu gandul la rastignire,si la cuiele din palma,dar si la Toma necredinciosul,care a cautat semnele acestor cuie.
Palma este ca o amprenta ,ca un semn.
Iar originalitatea formei semnului (puteai zice ca e lacrima cruce,etc),poate da si ea de gandit.
Eu in general cred in semne,adica nu le exclud.Si consider ca e o mare capacitate de a iti pastra ochii de copil,si sa crezi in minuni.Desi,ca si Toma,cu mintea caut si explicatii.
Dar credinta,ca si minunea ,e simpla:ea vede si crede.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:53:27
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
E suficient de mult ca a aparut un semn langa crucifix.De ce ii mai cauti si interpretarea?
In primul rand ,palma te duce cu gandul la rastignire,si la cuiele din palma,dar si la Toma necredinciosul,care a cautat semnele acestor cuie.
Palma este ca o amprenta ,ca un semn.
Iar originalitatea formei semnului (puteai zice ca e lacrima cruce,etc),poate da si ea de gandit.
Eu in general cred in semne,adica nu le exclud.Si consider ca e o mare capacitate de a iti pastra ochii de copil,si sa crezi in minuni.Desi,ca si Toma,cu mintea caut si explicatii.
Dar credinta,ca si minunea ,e simpla:ea vede si crede.
da,iustin,dar semnele vin cu un mesaj ce trebuie deslusit.daca nu incerci o interpretare sau 10,din care se decanteaza una,Dumnezeu a lucrat degeaba!multumesc ptr conexiunea ta palma-rastignire,nu m-am gandit,desi era f evident!uite ca nu am postat degeaba!caut variante de interpretare,in final una se va evidentia!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:57:28
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
da,iustin,dar semnele vin cu un mesaj ce trebuie deslusit.daca nu incerci o interpretare sau 10,din care se decanteaza una,Dumnezeu a lucrat degeaba!multumesc ptr conexiunea ta palma-rastignire,nu m-am gandit,desi era f evident!uite ca nu am postat degeaba!caut variante de interpretare,in final una se va evidentia!
Eu cred ca nu trebuie sa dai cu presupusul ci sa Il rogi pe Dumnezeu sa iti descopere si sa vorbesti cu duhovnicul tau...
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:58:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Eu cred ca nu trebuie sa dai cu presupusul ci sa Il rogi pe Dumnezeu sa iti descopere si sa vorbesti cu duhovnicul tau...
si crezi ca el stie?am vorbit deja.raspunsul e:asteptam!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:02:21
Senior Member

Implicit

Citat:
si crezi ca el stie?am vorbit deja.raspunsul e:asteptam!
Pai ti-a raspuns foarte bine! Tu crezi ca ai sa afli de pe forum? Fiecare isi da cu parerea dar Dumnezeu stie ce are de facut si vei intelege la timpul potrivit!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:02:50
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Daca acel semn e de la Dumnezeu ,e ceva tainic si maret.Nu te astepta sa descoperi nici dupa ani de zile si poate niciodata.Caci cate se intampla in viata noastra,cate amanari si asteptari,si la care nu vedem sfarsitul ?
Dumnezeu nu face , dupa mintea noastra.
Asa cum spuneam,daca acel semn e de la Dumenzeu,multumeste-te ca exista,si ca a aparut in casa ta.Putini au sansa asta.
Semnul acela e pt suflet,nu pt minte.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:05:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Pai ti-a raspuns foarte bine! Tu crezi ca ai sa afli de pe forum? Fiecare isi da cu parerea dar Dumnezeu stie ce are de facut si vei intelege la timpul potrivit!
am inteles in timp ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin metode neasteptate.poate cineva sa dea o varianta de interpretare si sa simt ca acela e raspunsul!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:07:45
Senior Member

Implicit

Citat:
am inteles in timp ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin metode neasteptate.poate cineva sa dea o varianta de interpretare si sa simt ca acela e raspunsul!
Eu zic sa Il rogi pe Dumnezeu cu inima sincera si credinta, numai asa vei simti raspunsul! (parerea mea)
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:11:07
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Daca acel semn e de la Dumnezeu ,e ceva tainic si maret.Nu te astepta sa descoperi nici dupa ani de zile si poate niciodata.Caci cate se intampla in viata noastra,cate amanari si asteptari,si la care nu vedem sfarsitul ?
Dumnezeu nu face , dupa mintea noastra.
Asa cum spuneam,daca acel semn e de la Dumenzeu,multumeste-te ca exista,si ca a aparut in casa ta.Putini au sansa asta.
Semnul acela e pt suflet,nu pt minte.
inteleg ce spui,iustin,insa cred cu tarie ca Dumnezeu vorbeste prin semne si ca nu lucreaza in van.adica palma aceea nu a fost pusa acolo ca sa dau pe spate si atat,exista acolo o semnificatie si sunt convinsa ca Dumnezeu o va dezvalui!altfel semnul nu isi are rostul!scopul postarii mele a fost dublu:sa aflu variante de interpretare si sa impartasesc ceva minunat!nu se pune dracul langa cruce,deci nu poate fi o manifestare demonica!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:41:47
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 79 12.07.2012 08:27:10
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Am trait s-o aud si pe asta... antiqu Generalitati 89 18.01.2010 17:03:11
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22