Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 09:11:01
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit "Interesele internationale ale Romaniei" :))

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
baiatu zicea de armata romana, nu de legiunea straina, nu ai inteles nimica din ce a zis !
iar cei ce lupta in Irak sau Afghanistan, o fac pentru ca interesele internationale ale Romaniei o cer !!!
Ia auzi, nu am inteles nimic... Bine ca mai exista si oameni care inteleg. Apropos, tu chiar crezi ca ai inteles raspunsul meu? Tie chiar ti se pare ca acela care se duce in Iraq si Afganistan, si care omoara acolo oameni, in lupta, sau vede cum camarazi de-ai lui sunt ucisi sau mutilati pe viata, aduce un serviciu Romaniei? Mai, ce adanca filosofie, ce mare gandire... si eu, care nu inteleg nimic!
Aha! deci Romania are interese internationale in Iraq sau Afganistan... mai, mai,... si eu, care credeam ca sunt mai degraba interese NATO sau ... in fine... vaaaaiii! ce dezinformare si cata lipsa de intelegere... Adica aceia care lupta in Iraq sau aiurea in lume, apara Transilvania, sau Basarabia, sau delta... ia uite, ce adanc e putul gandirii!
Adica acela care omoara acolo oameni in numele armatei romane o face din puternic patriotism... ia uite, dom'le! Pai atunci inseamna ca si parintii nostri sunt intr-o mare inselare, si n-au avut intelepciunea sa te consulte pe tine, mare intelept!
Ori esti un mare... naiv, ori esti un mare new-ageist. Nici nu stiu care e mai grea...
Vechi 01.05.2010, 11:06:30
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mishi55 Vezi mesajul
Ia auzi, nu am inteles nimic... Bine ca mai exista si oameni care inteleg. Apropos, tu chiar crezi ca ai inteles raspunsul meu? Tie chiar ti se pare ca acela care se duce in Iraq si Afganistan, si care omoara acolo oameni, in lupta, sau vede cum camarazi de-ai lui sunt ucisi sau mutilati pe viata, aduce un serviciu Romaniei? Mai, ce adanca filosofie, ce mare gandire... si eu, care nu inteleg nimic!
Aha! deci Romania are interese internationale in Iraq sau Afganistan... mai, mai,... si eu, care credeam ca sunt mai degraba interese NATO sau ... in fine... vaaaaiii! ce dezinformare si cata lipsa de intelegere... Adica aceia care lupta in Iraq sau aiurea in lume, apara Transilvania, sau Basarabia, sau delta... ia uite, ce adanc e putul gandirii!
Adica acela care omoara acolo oameni in numele armatei romane o face din puternic patriotism... ia uite, dom'le! Pai atunci inseamna ca si parintii nostri sunt intr-o mare inselare, si n-au avut intelepciunea sa te consulte pe tine, mare intelept!
Ori esti un mare... naiv, ori esti un mare new-ageist. Nici nu stiu care e mai grea...
Si cainii mananca de la masa stapanilor.
Vechi 01.05.2010, 16:13:13
mishi55's Avatar
Senior Member

Implicit Sa fim cu luare-aminte!

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
Si cainii mananca de la masa stapanilor.
Adevarat! Insa, spre deosebire de bietii caini, pe noi Domnul ne-a "inzestrat" cu posibilitatea de a ne alege stapanii. Asa ca sa fim cu luare-aminte!
Vechi 01.05.2010, 17:13:28
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mishi55 Vezi mesajul
Adevarat! Insa, spre deosebire de bietii caini, pe noi Domnul ne-a "inzestrat" cu posibilitatea de a ne alege stapanii. Asa ca sa fim cu luare-aminte!
:)))) si cind a foast ultima oara cind tu ai ales pe cine voiai tu?
..sau altfel spus :))) oare ai ales tu vreodata?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 17:40:46
mishi55's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:)))) si cind a foast ultima oara cind tu ai ales pe cine voiai tu?
..sau altfel spus :))) oare ai ales tu vreodata?
Daca te referi la alegerile politice, ai ghicit: acolo nu am mers si nu am ales niciodata. Pentru ca mi-e scarba. Pentru ca nu aveam pe cine alege.

Dar eu ma refeream la cealalta alegere.
E putin cam prea subtil pentru tine, nu?
Lasa, nu te mai osteni prea mult, esti atat de previzibil in postarile tale, ca aproape nu ai de ce sa le mai faci.
Vechi 01.05.2010, 19:41:36
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Hai, hai, nu va certati, ca nici la vot si nici in subtilitate n'alegem noi...
Si, Armata Romana se lupta pentru interesu' lu' domn' base' ca tre' sa plateasca nota lu' americani, ca de, fara ei, nu se cocota in scaunu' domnieiii...
Da, n-ai de unde alege, oameni prea mici, pentru jilturi prea mari...
Cu genunchii'n tarana stam de ceva vreme, si se pare ca vom mai sta, mi-e dor de mosii nostri, care si'n fata mortii stateau drepti si neclintiti(chiar si'n zdrente fiind).
Un neica nimeni cu barba alba, imi spunea cand eram plavan : "decat imparat peste un milion de slugi, mai bine voievod peste o mie de drepti."
Pacat ca nu s-a'ntalnit si cu base...
Vechi 05.05.2010, 01:52:26
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Un maistru militar se ocupa spre exemplu cu repararea tehnicii de lupta.Gradul in sine este echivalent cu gradul de subofiter.Am fost printre ultimii ghinionisti care au fost incorporati ca militar in termen.Asa ca am mancat armata pe paine la o unitate speciala cu ordin de lupta permanent.Ca om normal nu cred ca ai ce cauta in armata,poate daca te crezi vre-un Rambo sau ati place sa dai ordine,sai scuzati expresia ..esti masochist.Supunerea neconditionata la ordinul direct inseamna ca poti da peste cineva care s-a trezit cu fata la cearsaf dimineata (un superior),care sa te frece la cap..doar pentru ca este superior.Sunt multi avansati pe pile,pentru ca duc vorba mai departe..etc.In teatrele de lupta externe nu vei ajunge decat ca voluntar .Nu te va obliga nimeni.Cei care o fac o fac pentru bani..am inteles ca se da si spaga pentru a pleca.Asa ca nu stiu cat de eroi pot sa-i numesc.Mai degraba cred ca pleaca pe ideea de( nu mi se va intampla chiar mie).Cum bine spunea cineva mai sus razboiul este o mare nenorocire si nu are nimic glorios in el ,este pura propaganda,mi-am dat seama nu pentru ca asi fi participat ci prin prisma instructiei severe pe care am primit-o.pur si simplu te dezumanizeaza.In tijmp ajungi sa te complaci,sa-ti placa salariul bunicel si cam atat.Mi sa propus sa raman dupa ce am terminat armata,pentru ca am fost silitor si m-am liberat sergent..dar nu am vrut,pentru ca eu consider ca armata in sine ingradeste personalitatea.Si acum la 9 ani dupa ce am terminat ma bucur pentru decizia pe care am luat-o.Intereseaza-te foarte bine inainte .T rebuie sa stii sigur ca asta vrei sa faci.Si nu te lua dupa cei care spun ca este bine din punt de vedere financiar.poti sa te realizezi si sa ai o stabilitate si fara a fi in armata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
Este iluzionismul pacat? Bunl Generalitati 2 05.09.2008 00:47:01