![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma preotia e o meserie ca oricare alta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In templu avem deaface cu o exagerare , acolo era o adevarata piata , ceea ce nu e cazul in biserici In biserica la care merg eu nu se vand decat lumanari, defapt este un fel de autoservire, pui banii si iti iei lumanarile, nu exista un vanzator pus pt asta, carti nu se vand la noi dar si acolo unde se vand carti, acestea sunt la intrare in biserica nu in altar, Cei ce faceti parte din consiiliile parohiale stiti cate cheltuieli are o parohie, la noi, singurele surse de venit pt parohie sunt lumanarile si pomelnicele, deci undeva la cativa zeci de lei pe luna, avand in vedere ca avem doi preoti, doi cantareti, un paraclisier , nu cred ca ar trebui sa fac mare zarva in ceea ce priveste comertul cu lumanari, lucrurile nu trebuie privite in ansamblu ci in particular dupa nevoia fiecarei parohii, daca in unele se exagereaza cu comertul , atunci ar trebui luata atitudine
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar veni cu el pregatit si ar face o ordine prin toate bisericutele astea, fie ele de 2000 de ani, fie de doar vreo cateva sute.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca stie cineva ce ar face si nu cred ca trebuie sa ne punem in locul lui :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu as zice ca nu, si in general nu imi plac intrebarile ciudate, rautacioase, la care nici macar nu se incearca sa se gaseasca raspunsuri cu creierul propriu...ci vin cumva ca niste certitudini imbracate in blana de chinchilla, sau ca si provocari...de genul " Eu am simtit ca ceva nu e in ordine aici, voi restul chiar nu simtiti nimic?...vai ce m-a luminat Dumnezeu, de vad lucrurile asa!" In rest, fii sigur ca e bine sa ai mai multe raspunsuri...decat intrebari, pentru ca asta denota ceva...nu prea pozitiv, si in consecinta...si acest tip de credinta intra in contradictie cu intelesul termenului...adica e ca si cum ai avea multa credinta, in ceva ce nu iti ofera raspunsuri... Si chiar, cultul tau te-a mai ajutat sa te edifici in privinta semnelor de intrebare ridicate de traducerea Sfintei Scripturi...dintr-o limba in alta? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Uite...vezi, aici trebuia sa pui un semn de intrebare, pentru ca tu nu stii ce inseamna preotia
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, dar sigur ar gasi multe de pus la punct.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu inteleg ceva | Eliana | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 11.08.2010 22:18:48 |
ajutati-ma sa inteleg | catalinabalhui | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 1 | 23.09.2009 12:32:00 |
|