![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Salutari, Inorog, si iarta-i pe cei ce te-au vazut strutocamila! N-au citit inca paginile cu pricina! Pe curand, nadajduiesc... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, nu ma nelinisteste deloc ! Este posibil sa fiu nelinistita de lucrurile pe care, eu insami le exclud din perceptia asupra credintei ?! Dar, pe tine te inteleg, niciodata n-o sa scoata corbul ochiiul la corb.... Stiu prea bine cum sta treaba cu ceea ce cere Dumnezeu de la crestini si cu ceea ce AU IMPRESIA crestinii ca cere Dumnezeu de la ei, din pacate, uneori lucruri contradictorii, fie si unele dintre acestea spicuite din carti. Cartile nu sunt incontestabile, tocmai de aceia Dumnezeu ne-a daruit si minte individuala si rationament propriu si constiinta de sine, altfel ne-ar fi implantat un cip cu toate datele concrete despre credinta si am fi mers mai departe ca niste roboti fara suflet...fara suflet de salvat prin sarguinta .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu nu cere sa-L iubesti pe El si apoi pe aproapele, Dumnezeu cere sa-L iubesti pe El prin aproapele, iubindu-l pe aproapele...ESTE O MARE DIFERENTA, ESTE DIFERENTA FUNDAMENTALA CE FACE POSIBILA PRAPASTIA DINTRE CREDINTA SI NECREDINTA (prin fapte ).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
crezi ca parintele Iustin Parvu ar fi mandru sa stie in ce fel "i-ai luat apararea"? Eu nu spun sa-ti fie rusine, asa cum faci tu cu ory, ci doar ma voi ruga Bunului Dumnezeu sa te ierte.
|
||||
|
||||
![]()
Pe pamant este loc pentru toata lumea - si pentru cei in varsta si pentru cei tineri, pentru credinciosi si necredinciosi.Sta in puterea noastra sa ne rugam pentru aproapele... noi, cei din lume nu ne aflam permanent in duhul rugaciunii, de aceea tentatia de a judeca gresit este foarte mare. Oameni precum Parintele Iustin Parvu , prin jertfa lor ,tamaiaza altarul Domnului. Grijile cele multe ne determina sa fim putin individualisti. Noi nu am ostenit prea mult pentru cei de langa noi, ne iubim mai mult...sa fim mai ingaduitori si sa oferim din dragostea noastra si celor din jur.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
intre o atee - ory - si o alta, noessia (?)...
recunosc ca ory ma surprinde mereu cu postarile pseudoortodoxe ce mustesc de idei atee, invaluite de cuvinte mieroase. sincer, pling de duiosie. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Precum spuneam, intr-o postare mai veche, acest forum a ajuns sa fie, pentru unii dintre noi, cosul de gunoi in care ne aruncam "laturile"(zoaiele) frustrarilor si neimplinirilor noastre.Nu-i de mirare de ce atatia oameni deosebiti au ales sa se retraga de pe acest forum. Pe langa faptul ca ai interpretat total gresit mesajul lui Ory, stau si ma intreb, oare ce simti tu, mishi" 55", recitind mesajul acesta?? Ai stat macar 2 minute sa reflectezi inainte de a asterne aceste idei? Dealtfel, nici nu este nevoie de mai multe comentarii pe marginea acestui mesaj, caci el reprezinta cartea ta de vizita, ce reflecta atat de obiectiv, gradul de cultura, bun simt, educatie... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce tu nu vei putea niciodata intelege este ca Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel si pentru El, fierea mea, a lui Ory, sau a ta, mishi 55, este la fel de importanta ca cea a parintele Iustin.
Last edited by MarinaAlca; 15.05.2010 at 06:58:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi crestini vreau sa va zic o povestioara foarte adevarata ,la noi este o familie cu un copil destul de marisor are 11 ani mama copilului bea foarte mult vb vulgar iar tatal deasemeni la fel au servici ambii noapte de noapte fac chindii cu muzica si tipete apoi se bat pana de dimineata asta se intampla cand au prea mult de baut eu pun si ascult ziua rugaciuni si acatiste si imi bat in usa sa dau mai incet desi este incet cat pentru noi sa auzim pe ei ii deranjeaza ,ajung la concluzia ca ei nu merg nici la slujbe nici nu se roaga in ciuda asta diavolul le da de toate si nu le lipeste nimic in casa si tind sa zic cateodata ca parca apartin celor rai asa comportament urat si vulgar au nu cred ca Dumnezeu ii place ce vad la ei ,am citit multe despre toti preotii cu mare credinta in Dumnezeu si unul este parintele Iustin Parvu candii asculti invataturile daca esti crestin cu adevarat plangi de frica lui Dumnezeu ,imi pare rau ca nu am avut posibilitate sa vb cu el da ii doresc din suflet sanatate multa sa se roage pentru noi pacatosii care gresim foarte mult fiecare isi arata credinta intrun mod a lui si la fel se roaga dar atunci cand injuri de lucruri sfinte si doresti raul unei fiinte omenesti sau il judeci cu vb urate degeaba te rogi daca nu te linistesti ,sunt multi care in ziua de azi nu merg la sfanta biserica sau nu se roaga la Dumnezeu dar cand ne rugam la Dumnezeu ne rugam pentru toti si ptr noi Dumnezeu stie sa le randuiasca ,Doamne ajuta .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Iustin Parvu operat | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.06.2013 00:29:15 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 13.02.2009 12:00:47 |
|