![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da , exact , scuze ca eu nu am inteles bine intrebarea poate , da este Dumnezeu Fiul . Si atunci rolul de ,,Mesia,, Massiah,, care este? . Unsul . Inseamna ca Dumnezeu Tatal a ,,uns,, la un moment dat pe Dumnezeu Fiul . Si Regii Israelului erau ,,unsi,, la tronul Israelui. Deci Dumnezeu Tatal a trimis si ,,uns,, pe pamant pe Dumnezeu Fiul, asta reiese de aici. Atunci numele si prenumele Fiului lui Dumnezeu ar suna asa ,, Iisus Hristos (Mesia) , ,,Dumnezeu este mantuitor (Ieshua) , Unsul lui Dumnezeu,, . Spune daca am gresit undeva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai uitat "turnul de veghe". :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca primii crestini au avut si acces in unele Sinagogi , si aveau acolo suluri ori de piele , ori papirus , si citau sau cautau textele din Vechiul Testament. Stii unde se spune ca Hristos Iisus a intrat in Sinagoga , i s-a dat sulul lui Isaia si a citit unde scria ,,Iata vin sa fac voia ta , in sulul cartii este scris despre mine,,, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau "este scris"? Citat:
Asta ar trebui sa fie un soi de gluma la adresa inteligentei tale sau cum?
|
|||
|
|||
![]()
Ionel, regulile forumului le-ai citit?
Last edited by ovidiu b.; 21.01.2016 at 16:04:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Da cred evident si este si scris,,,
|
|
|||
|
|||
![]()
Da le-am citit desigur asa cum le-au citit si altii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci dupa tine este interzis a te uita pe Internet la documentare etc , simboluri ca nu cumva sa gasim doamne fereste ceva impotriva Ortodoxiei ca si credinta dreapta, si nu e bine. Atunci devenim eretici. Da ai dreptate sant si lucruri inutile , prostii , magie, ocultism , vrajotorie ,, ceea ce pentru un crestin desigur ca sant lucruri dezgustatoare.Dar nu aici e problema , ci teama unora , ca altii poate stiu mai mult decat ei , sau au aflat cate ceva . Si Vlad Tepes a zis in film preotului asa,,, Nu dragostea de Dumnezeu ii aduce pe oameni la Biserica , ci teama de chinurile iadului. Avea perfecta dreptate , starea spirituala de atunci a oamenilor se potriveste foarte bine cu ceea de azi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|