Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2026, 21:22:37
Militaru Militaru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.05.2023
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
https://hotnews.ro/investigatie-vide...a-pipa-2245070

"-„Cultul îngerilor” lui Dragoș-Ovidiu Argeșanu este și un mecanism de făcut bani, sume imense de bani."

Sunt multe situatii similare, asta a iesit in evidenta pentru agresiune sexuala, dar aia mai "cuminti" isi vad de treaba in continuare, fara sa fie deranjati.
Asta a fost mult timp după guru al doilea cap de șarpe in România. Bine, asta a fost mult, mult promovat pe la TV, din cate știu si in emisiunea 360 grade.

Interesant e ca folosea aceiași tehnica de manipulare cu femeile ca si guru, cultul personalității sale, frica/rușinea/vinovăția urmata de "salvarea" unui "maestru". Si bineînțeles îmbogățirea pe seama unor asemenea sărmane ființe, după ce le manipula si abuza.

https://snoop.ro/cultul-ingerilor-ag...idiu-argesanu/

Cum spunea Mântuitorul de hristosii mincinoși? Din faptele lor ii veți cunoaște pe ei. Când nu poate sa facă pomul rău roadă bună.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2026, 23:58:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Asta a fost mult timp după guru al doilea cap de șarpe in România. Bine, asta a fost mult, mult promovat pe la TV, din cate știu si in emisiunea 360 grade.

Interesant e ca folosea aceiași tehnica de manipulare cu femeile ca si guru, cultul personalității sale, frica/rușinea/vinovăția urmata de "salvarea" unui "maestru". Si bineînțeles îmbogățirea pe seama unor asemenea sărmane ființe, după ce le manipula si abuza.

https://snoop.ro/cultul-ingerilor-ag...idiu-argesanu/

Cum spunea Mântuitorul de hristosii mincinoși? Din faptele lor ii veți cunoaște pe ei. Când nu poate sa facă pomul rău roadă bună.
Eu cred că după Grig mai sunt câțiva, iată că nu toți au făcut yoga sau au fost în MISA, deci e clar că unii ar fi umplut ei golul new age.

E clar că oameni obișnuiți, în special femei după cum reiese sunt ahtiați după astfel de învățători.

Totuși între ăsta și Grig au trecut 36 de ani, adică Grig practica liberalismul cultelor prin anii 90, când era o explozie și spre yoga, nu doar spre ortodoxie, monahism, neoprotestantism.
Iar Argeșeanu s-a perfecționat de prin 2019 încoace.

Argeșeanu a fost promovat de Dan Diaconescu, plus canalul 6 TV, B1 TV, de Oreste și alții.

Last edited by Iorest; 18.05.2026 at 00:00:47.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2026, 09:58:43
Militaru Militaru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.05.2023
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Eu cred că după Grig mai sunt câțiva, iată că nu toți au făcut yoga sau au fost în MISA, deci e clar că unii ar fi umplut ei golul new age.

E clar că oameni obișnuiți, în special femei după cum reiese sunt ahtiați după astfel de învățători.

Totuși între ăsta și Grig au trecut 36 de ani, adică Grig practica liberalismul cultelor prin anii 90, când era o explozie și spre yoga, nu doar spre ortodoxie, monahism, neoprotestantism.
Iar Argeșeanu s-a perfecționat de prin 2019 încoace.

Argeșeanu a fost promovat de Dan Diaconescu, plus canalul 6 TV, B1 TV, de Oreste și alții.
Da, femeile sunt in general mai atrase de ocultism,ezoterism,magie. Chiar Argeșeanu le spunea intr-un postcad: "Voi sunteți urmasele Evei deci e normal sa fiți pasionate de cunoaștere ". N-a spus la ce fel de cunoaștere se refera.

Sa știi ca era bine cunoscut si inainte de 2019,de prin 2012 lumea știa de el,ca unul dintre mai marii celor care au promovat Reiki in tara noastră.
A fost si la noi in oras prin 2015-2016 la Bibioteca județeană sa tina o conferință despre sexualitate,unde ca sa vezi, multă "lume buna", adica oameni influenți in oras.
Aveam o doctora, sotia profesorului nostru de la facultate, care a devenit maestra Reiki la Argeșeanu si l-a băgat si pe soțul ei. Făcuseră yoga la MISA dar din cauza imaginii proaste au părăsit si l-au urmat pe Argeșeanu.
După care au înființat in oras un cabinet de vindecare prin terapie reiki. Si făceau si inițieri,pe grade, pana la gradul de maestru.
Totul pe bani mulți, foarte mulți. Si vindecarile dar mai ales inițierile. Asta pentru ca un inițiat poate la rândul sau vindeca sau deschide si el cabinet.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2026, 21:47:34
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Aveam o doctora, sotia profesorului nostru de la facultate, care a devenit maestra Reiki la Argeșeanu si l-a băgat si pe soțul ei. Făcuseră yoga la MISA dar din cauza imaginii proaste au părăsit si l-au urmat pe Argeșeanu.
După care au înființat in oras un cabinet de vindecare prin terapie reiki. Si făceau si inițieri,pe grade, pana la gradul de maestru.
Totul pe bani mulți, foarte mulți. Si vindecarile dar mai ales inițierile. Asta pentru ca un inițiat poate la rândul sau vindeca sau deschide si el cabinet.
Eu din ce am înțeles există un conflict Reiki - yoghini în România cel puțin, deși reikistul Argeșeanu îl copiază pe guru Bivolaru, care să fim sinceri a fost primul cu prostioare din zona sexului.
Mai sunt alții mai mici de care nu ai auzit care vin pe la ezoteric fest, mai e un tip care umblă cu ansa altul decât Argeșeanu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Craciunul - trecerea de la paganism la crestinism Gabriel Vasile Intrebari utilizatori 0 27.12.2010 21:12:20
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Paganism/Wicca. Glamorous_witch Alte Religii 3 26.02.2009 05:10:11