![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt. dorinastoica14:
POZITIVÍSM s.n. 1. Curent filozofic din sec. XIX-XX care respinge filozofia ca reprezentare teoretică generalizată a lumii, susținând că se bazează numai pe faptele verificabile experimental. ♢ Pozitivism logic = neopozitivism. ♦ Curent în științele juridice care admite numai existența dreptului pozitiv, practic. 2. Interes exagerat pentru problemele practice. – Din fr. positivisme. Cred ca tu ai vrut sa spui "atitudine pozitiva", nu? E ok, nu ti-am dat definitia pentru ca tu sa simti ca ai facut o greseala, ci doar sa stii alta data ce inseamna pozitivism.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Certareti si frustrati sunt si altii. Cata agresivitate se manifesta in trafic (in Franta) cand apare o masina cu numere straine, indiferent de tara de origine. Claxoane, blocare a caii de acces, depasire din partea dreapta, depasire pe contrasens etc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu toți suntem perfecți. |
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni...mie imi place Romania.Imi place ca sunt roman.Si de ar fi sa ma nasc din nou, tot roman m-as naste.De ce?C-asa vreau eu
![]() abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti " si lasati-ma sa ma bucur ca sunt roman. = ) ps: Buna seara
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu doar ca mai suntem si imperfecti...suntem numai imperfecti :D..inafara de mine (aici am facut o gluma sa vedeti acuma cate caramizi vin spre mine :))) )
|
|||
|
|||
![]()
Pai, da, normal, ca esti roman.
|
|
||||
|
||||
![]()
Scuze, nu m-am prins : )
Am fost azi la scoala de la 8 am la 9 pm si poate de aia !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |