Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2009, 20:39:08
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Pt. dorinastoica14:

POZITIVÍSM s.n. 1. Curent filozofic din sec. XIX-XX care respinge filozofia ca reprezentare teoretică generalizată a lumii, susținând că se bazează numai pe faptele verificabile experimental. ♢ Pozitivism logic = neopozitivism. ♦ Curent în științele juridice care admite numai existența dreptului pozitiv, practic. 2. Interes exagerat pentru problemele practice. – Din fr. positivisme.

Cred ca tu ai vrut sa spui "atitudine pozitiva", nu? E ok, nu ti-am dat definitia pentru ca tu sa simti ca ai facut o greseala, ci doar sa stii alta data ce inseamna pozitivism.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 20:51:53
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit doar romanii ?

Certareti si frustrati sunt si altii. Cata agresivitate se manifesta in trafic (in Franta) cand apare o masina cu numere straine, indiferent de tara de origine. Claxoane, blocare a caii de acces, depasire din partea dreapta, depasire pe contrasens etc...
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 20:59:27
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Pt. dorinastoica14:

POZITIVÍSM s.n. 1. Curent filozofic din sec. XIX-XX care respinge filozofia ca reprezentare teoretică generalizată a lumii, susținând că se bazează numai pe faptele verificabile experimental. ♢ Pozitivism logic = neopozitivism. ♦ Curent în științele juridice care admite numai existența dreptului pozitiv, practic. 2. Interes exagerat pentru problemele practice. – Din fr. positivisme.

Cred ca tu ai vrut sa spui "atitudine pozitiva", nu? E ok, nu ti-am dat definitia pentru ca tu sa simti ca ai facut o greseala, ci doar sa stii alta data ce inseamna pozitivism.
Da cred am vrut să spun "atitudine pozitivă"!!!
Nu toți suntem perfecți.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 21:27:54
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Oameni buni...mie imi place Romania.Imi place ca sunt roman.Si de ar fi sa ma nasc din nou, tot roman m-as naste.De ce?C-asa vreau eu

abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti " si lasati-ma sa ma bucur ca sunt roman. = )

ps: Buna seara
Vechi 04.11.2009, 21:33:45
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu toți suntem perfecți.
..........

Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 21:34:37
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti "
Asta o fost tare.

Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 21:39:03
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu toți suntem perfecți.

Nu doar ca mai suntem si imperfecti...suntem numai imperfecti :D..inafara de mine (aici am facut o gluma sa vedeti acuma cate caramizi vin spre mine :))) )
Vechi 04.11.2009, 21:41:54
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
Nu doar ca mai suntem si imperfecti...suntem numai imperfecti :D..inafara de mine (aici am facut o gluma sa vedeti acuma cate caramizi vin spre mine :))) )
Pai, da, normal, ca esti roman.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 21:44:07
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Pai, da, normal, ca esti roman.
Scuze, nu m-am prins : )

Am fost azi la scoala de la 8 am la 9 pm si poate de aia !
Vechi 04.11.2009, 21:44:59
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Oameni buni...mie imi place Romania.Imi place ca sunt roman.Si de ar fi sa ma nasc din nou, tot roman m-as naste.De ce?C-asa vreau eu

abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti " si lasati-ma sa ma bucur ca sunt roman. = )

ps: Buna seara
Nu cred ca exista vreunul dintre noi care sa nu fie mandru ca e roman( sper ca nu, cel putin), eu chiar sunt extrem de mandra si imi iubesc tara la maxim...numai ca imi pare rau ca nu toti cei care nu au apucat sa ne aprecieze pot trece peste imaginea pe care o creaza unii in afara, nu ca din interior nu s-ar lovi destul in ea ( vezi "State de Romania" care imi face parul si nervii creti).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mari Romani lore86 Generalitati 31 31.07.2013 18:30:46
Mentalitatea la romani costel Generalitati 13 12.03.2012 22:04:33
Talentatii romani Scotianul Generalitati 18 13.02.2012 19:25:31
ipocrizia la romani Mari28 Generalitati 1 11.02.2011 16:21:17
ROMÁNI NEDREPTATITI C-tin Teologie si Stiinta 16 12.01.2009 21:45:14