![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Destul de putini oameni care au avut contact direct cu apostolii
|
|
||||
|
||||
![]()
As! Ma repet: citeste Faptele Apostolilor!
|
|||
|
|||
![]()
Ce crezi ca inseamna "sa mincati ce vi se pune inainte" si "sa vindecati bolnavii de acolo"?
In alta ordine de idei, ce propavaduiau apostolii, credinta in Dzeu, invierea lui Hristos sau bunatatea ce trebuia sa caracterizeze omul credincios? |
|
||||
|
||||
![]()
Citeste, mai Topcat, in faptele Apostolilor si afli tot ce te intereseaza! Lectura placuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur, este real. De ce nu le-ar fi zis asa?
|
|||
|
|||
![]()
Nu se exclud, dar eu nu am vazut decit ca propavaduiau credinta in sine si invierea
|
|
|||
|
|||
![]()
Propovaduiau kerigma, care continea toate invataturile evanghelice care se pot citi azi in evanghelii si epistole. Acouo se scrie si de credinta in inviere, si de dragostea fata de aproapele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si o intrebare distractiva: unde s-a pierdut comunismul care vad ca incepea sa fie in voga in timpul faptelor? Stiu glykys, sa citesc mai departe :) Last edited by topcat; 26.10.2009 at 21:26:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
23. Ce este mai ușor? A zice: Iertate sunt păcatele tale, sau a zice: Scoală și umblă? 24. Iar ca să știți că Fiul Omului are pe pământ putere să ierte păcatele, a zis slăbănogului: Ție îți zic: Scoală-te, ia patul tău și mergi la casa ta. 25. Și îndată, ridicându-se înaintea lor, luând patul pe care zăcuse, s-a dus la casa sa, slăvind pe Dumnezeu. Nu am inteles intrebarea cu comunismul, sorry.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai n-ai vazut ca toti isi puneau averile la comun, mai ceva ca in comunism? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
corect sau gresit? | Andreea2012 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 14.11.2012 10:12:11 |
am gresit? | Dumitru73 | Generalitati | 69 | 20.06.2012 18:36:55 |
Genealogia lui Iisus diferita la Matei / Luca | odin | Din Noul Testament | 19 | 01.08.2011 04:23:14 |
Luca 13 Versetul 21 | Fratziorul | Din Noul Testament | 14 | 11.11.2009 22:28:37 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|