![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
2)spui "Ellen G White a Romaniei mai plina de draci decat Ellen G White cea din SUA." deci afirmatzia itzi apartzine shi vei raspunde pentru ea, shi ma intreb era de vina Hellen White ca vedea shi auzea? e de vina sfanta Verginica pentru ca a ales-o Hristos-Dumnezeu ca sa proorocesca in stare de somn nefiind conshtienta de ce spune Domnul prin gura ei? Nu cumva este vorba ca va este frica sa credetzi Adevarul? caci fireshte credintza implica shi o pozitzie fatza de Adeavar, o viitoare tragere la raspundere... deci aceasta lipire a toate uraciunile pamantului de ea shi turnarea mocirlei intregii gLumii asupra nevinovatzilor incomozi a fost practicata dintotdeauna pe pamant deci nu eshti nici primul shi nici ultimul, te intzeleg ca nu-tzi dai seama ca urmezi practic intzelepciunea din vechime shi pana azi a celor care... ... care vine cu naluciri pripite asha ca shi nishte mari descoperiri concluzive de luat altzii aminte... deci te intreb daca ai facut dumneata un studiu comparat intre ce sustzine Hellen White shi ce a zis Domnul prin guritza sfintei Verginica? eshti teolog? ai facut dumneata munca asta sisifica de lamurire sau tzi-a comunicat mamona omida din mutul tata al minciunii nishte ifailibilitatzi pe care sa le sustzii apoi cum sustzin "unii" nu mai zic iar de papa... ? deci cum ai tras concluzia asta simpatica? ce frustrari te-au determinat sa concluzionezi atat de transhant in a face parelele? sau nu te pricepi la geometrie shi nu shtii ce inseamna drepte paralele? dar eu shtiam ca mincinoshii sunt cei indracitzi, care persevereaza in minciunire... vor minciunire mereu... raspandind minciunirea... prin nascoceli shi barfe shi rautatzi... Deci cei ce curvesc cu satana sunt mincinoshii shi mandrii shi lacomii: farisei imbracatzi in haine de oi! dar traitorii sfintei cetatzi a Noului Ierusalim cum te-au mintzit? shi cartea lor in ce te-a mintzit cand eu vad ca proorociile scrise acolo s-au implinit... unele pe care le-am citit shi o sa se mai implineasca shi altele, dar am citit mult prea putzin. Deci aici faci o afirmatzie grava... dar cadeobicei argumentul lipseshte... deci cine minte? cine are dreptate? cel ce acuza far nici urma de probe? shi probe ai de unde sa iei, din studiul teologic comparativ pe care l-ai facut ca documentatzia este pe siteul Noului Ierusalim... sau te-ai luat shi tu dupa bashcalia lui Anca Estera shi a lui Maria Margareta ca probe concludente? poi in mintea ta cine acuza shi huleshte are neaparat dreptate shi mai shi e socotit vrednic? poi noi cu dracii luptam shi nu cu pacatosul, cu pacatele shi nu cu omul... iar dumneata spui ca ai prins ereticii? domnule cand o sa devenitzi un pic mai serioshi shi mai decentzi? mai sfioshi in a judeca shi a osandi? cand? in a osandi omul... creshtinii, ortodocshii, fratzii, oamenii, pacatoshii, paganii... ca daca te va intreba Dumnezeu shi te va cerceta nu shtiu daca te va gasi pe tine nemitoman daca eu vad cat de mult te indeletniceshti cu lipsa argumentului ... oare asta nu este fatzarnicie cand afirmi ca altzii mint cand spun Adevarul mereu cu argumente valabile? caci fariseii fatzarnici asha faceau in vechime, ei una spuneau shi viceversa faceau... viceversa-vicentoarsa-viceglobulpamantesc... ai citit dumneata ce este scris acolo in Cuvantul lui Dumnezeu? Ce ai gasit mincinos? care Pucioshi au mintzit? cine s-a intors la satana gLumii acesteia ca sa lingsheze pentru bababn adica sa intre in atentzia stapanitorilor veacului acestuia? deci despre cine vorbeshti ca a curvit cu satana? ma iarta ca nu la tine ma refer... Citat:
poi sf Verginica a suferit batai cu picioarele shi cu pumnii shi incercari de omorare prin inec shi prin siringi cu ser otravit, expirat, shi toate relele pe vremea vechiului regim in beciurile securitatzii shi in spitalele de nebuni-culuarul mortzii, deci da, a fost spurcata de totzi dracii shi totzi ticaloshii, pentru noi a urmat Domnului shi s-a lasat data in mainile oamenilor rai shi necredincioshi shi pacatoshi, cei care am cedat shi ne-am complacut in minciuna, shi deci ai dreptate ca satana n-a dormit shi nu doarme shi unelteshte mereu, dar iata ca shi Tatal Ceresc ii pazeshte pe cei cumintzi shi nu a lasat ca sa moara shi a curatzit-o shi a sfintzit-o shi a ridicat-o la Cer mult mai tarziu in cetele sfintzilor prooroci asha cum este scris... savarshind prin ea multe minuni shi insanatoshiri shi mult cuvant Duhovnicesc daruind de la Dumnezeu cum n-a avut parte niciun prooroc, nici un neam... nimeni... iar tu dragul meu sa fi orbit cu totul? poi ia spune cu ce au greshit sfintzii inchisorilor?, cu ce au greshit cei ce au facut vindecari shi au varsat tone de lacrimi pentru poporul acesta? au greshit oare ei pentru ca fiara s-a ashezat pe nisip shi shi-a ascuns roada in nisip acoperind-o cu ghearele? Deci dragul meu cand spui despre cineva asha vorbe grele te rog macar sa ai bunul simtz shi sa aduci macar cel mai mititel argument, ca asha... nu dai dovada decat ca eshti un copil rau, caci nu copii rai ne-a chemat Dumnezeu ca sa fim ci copii cumintzi... din aceia ascultatori shi sfioshi shi care nu indraznesc sa faca ei raul shi nici ca sa minta shi nici sa se joace cu coada lui Pisi crezand ca este un semnal de alarma de la trenul care duce la munte, la mare sau la shtrand sau la piscina de pe zgarienori... sau la pishcina aia din curtea lu' ... lu' ala pe care il pomenishi... plina, plina cu... caci vorbeshti cu atat sigurantza... exact ca un shjerif ce apara hambarele shi bancile fetzelor palide... dar shjeriful ala macar avea argumentul celui mai rapid reflex de pistolar... deshi nu cu glontzul se va face candva dreptate ci Slava lui Dumnezeu se va arata shi orice ochi il va vedea shi cei ce L-au strapuns, shi multzi se vor vaita shi vor plange atunci din pricina Lui... pentru ca faptele lor erau rele... shi pentru ca au iubit mai mult intunericul cel mai dinafara unde este frifrigul shi scarnirea dintzilor shi nu au mai vrut sa vina la Lumina... shi nici sa mai auda de ea... nici sa-shi aminteasca ca sa poata linishtitzi sa mearga la munte sau la mare... cand am vazut ce ai scris, eu, crede-ma, ca am palit de rushine... de rushinea ta, shi am ajuns shi eu ca un fiu al fetzei palide dar apoi m-am reinnegrit la loc asemenea femeii etiopience, dar eu la suflet de la pacatele mele pe care mi le-am amintit, femeiea aceea etiopianca dar precis alba ca zapada la sufletul ei, femeiea aceea pe care o luase Moisi de a cartit Miriam shi Aaron atragand mania lui Dumnezeu ca sa o loveasca Dumnezeu pe Miriam cu lepra alba tot ca zapda care te manca shi te roade de viu shi apoi curatzind-o totushi dupa 7 zile de stat in afara Taberei, curatzind-o doar pentru rugaciunile lui Moise. deci ma iarat ca tzi-am raspuns shi pomeneshte-ma shi pe mine in rugaciunile tale... pe mireanul asta mare pacatos din BOR care inca mai crede ca Hristos-Dumnezeu a vorbit ca un izvor de ape Mari prin Trambitza aia mititica a Domnului, prin sf Verginica, fecioara curata shi frumoasa, fiica buna a sfintei Maria... caci "Cuvantul lui Dumnezeu este Mare dar Trambitza e Mica" shi chiar daca Trambitza e Mica totushi Cuvantul lui Dumnezeu este tot mai Mare shi mai Mare, caci Mai Mare este Dumnezeu. Last edited by vsovi; 29.07.2009 at 12:37:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ultimele stiri ale schizofrenicilor(saracii, vai de capul lor!) dela Pucioasa Doi noi adepti sunt "unsi" ca preoti: http://noul-ierusalim.info/?p=771&cpage=1#comment-1980 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar daca va gratulatzi unii pe altzii pentru mizeriile care le practicatzi impreuna inseamna oare ca avetzi dreptate in ceea ce facetzi? sau ei nu conteaza cei cu adevarat dreptcredincioshi ci doar jidovii ce se dau aleshi ca sa faca apropou ca Hristos nu e decat un om? shi fidelii lui Putin? ei nu sunt oameni shi credincioshi nu-i ashea? ei sunt ciuca batailor... fireshte... O, Doamne cum era sa fi uitat defapt care este Crucea Ta... shi cat ai patimit de la noi, creshtinii tai... deci ce sa mai vorbim de pagani... cand noi inshine suntem mai ceva... deci dragul meu Andrei: -dementza au scos-o comunishtii lui Putin shi a serviciilor -la sulfuroasa o sa ajungem daca nu ne pocaim, -scizofrenia este o treapta a desavarshirii, iar psihologii shi psihiatrii nu shtiu ce vorbesc (caci schizofrenia este definita ca ruperea mintzii, folosita ca o patalama ca un diagnostic ca o shtampila distractiva pentru unii shi infricoshatoare pentru altzii, dar daca practici ruperea mintzii de la gLume shi de la patimi aceasta este insashi calea desavarshirii, caci schizi inseamna rupere iar frenos inseamna minte... iar din experientzele ca pe cobai a medicilor ce au facut teste pe pacatoshi ca sa stabileasca ei normalitatea lui homo sapiensisis homo pacatosus , nu cred ca sunt relevante pentru cineva sa-i creada shi sa ia droguri de pomana ca sa ajunga pana la urma nishte legume desfranate shi terminate pe viatza... caci adevarata normalitatea o vom dobandi dincolo shi nu aici, caci aici ni s-a poruncit: "fitzi nebuni pentru Mine, caci Crucea este o nebunie pentru necredincioshi shi Mantuirea pentru cei ascultatori"... dar fiecare e liber sa creada shi sa-shi aleaga pe cine urmeaza shi pe cine slujeshte... unii pe Putin ori pe jidovii razvratitzi iar altzii cum le va da Dumnezeu de sus... pe Pucioshi de exemplu... pe sfintzi...Parintzi) Last edited by vsovi; 29.07.2009 at 17:17:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu stiam ca se zice la magari, dar lui Mihail ii place, asta conteaza .
Poate te referi la magarusi vorbitori ai limbii omenesti ca in rest din cite stiu la magari te adresezi cu : hooooo! ...ntzu! Brrrrrr! ..haidaaaaaa baiatuuuu! ...tzzztzztzz! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur cartea alba din care ai citit "porunca" asta nu ti-a poruncit: fitzi in fitze? Descrie cum esti tu nebun asa pe strada pentru cauza de care vorbesti? Abadonezi familia, copiii ii lasi de izbeliste pentru a intra in secte, devi anarhist, spargi vitrine, dai foc la masini si le rastorni? cum? |
|
|||
|
|||
![]()
mai ales tzzzztzzz :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu sunt secte, inainte de orice trebuie sa-L iubim pe Dumnezeu... la aramata cum se procedeaza? nu lashi totul pentru tzara? urmarea lui Hristos pe drumul sfintei Cruci nu shtiu sa insemne razvratiri asha cum au facut jidovii inca de pe vremea lui Moise sau securishtii cominternishti infiltratzi ca revolutzionari romani sub diviziile cu numele lui Horia shi Closhca... securishtii lui Putin... shi a jidovilor razvratitzi shi masonizatzi... shi e vorba de fapte shi nu de vre-o ura rasiala caci mie evreii imi sunt asha ca fratzii... ca n-am pic de ura nici fatza de rushi shi nici fatza de evrei... pentru ca il iubesc shi pe Moise shi pe Serafim de Sarov sau Sarovsky... shi pentru ei nu ai cum sa nu-i iubeshti shi pe evrei dar shi pe rushi, n-ai cum... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
dar totushi sa revenim la subiect...
eu de exemplu era sa mor la mare... ca facand prostii acolo, am luat cred ca un virus de meningita shi abea am scapat cu multe rugaciuni la Dumnezeu shi cu tratament cu vitamine ca daca muream atunci direct in iad ajungeam... direct in iad cu primul dobogan... ca parca venise un inger diabolic sa ma omoare, un inger format din curentzi electrici shi din campuri magneto-electrice... dar s-a Milostivit Hristos de mine dar apoi iar am cazut in pacate shi abea abea de m-am ridicat nu demult... deci vezi... la mare am suferit cel mai mult... de ceea ce am fost in stare sa fac... shi din pricina bagabonzilor shi oamenilor rai shi infricoshatori... dar shi acasa am facut mai multe rele... ca doar eram acasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de fapt care tara? a cui? a manelistilor si a trogloditilor. Nu merci! Sa-si trimita ei copiii lor sa-si apere manelele! sa-i dea frumos jos din mertane si jipane si vile la Mediterana si sa-si apere ei tara care si-au CROIT-o dupa chipul si asemanarea LOR. Noi cei care am ramas in afara "TARII LOR" avem de aparat o singura tara, "imparatia cerurilor" pentru care nu ai nevoie de euroi la greu si pentru care nu trebuie sa scoti pusca sau sa-ti lasi nevasta si copilul si sa o iei razna intrind la puciosi pe post de sfint! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute | laurastifter | Morala Crestina | 35 | 22.03.2012 11:51:21 |
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? | Bogdan N | Generalitati | 9 | 31.05.2011 09:43:17 |
Un mare pacat | Rodica50 | Generalitati | 2 | 22.11.2010 14:49:45 |
Pacat enorm de mare? | derbyc | Generalitati | 19 | 22.10.2010 20:55:12 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
|