![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Strategiile de smecher le-am invatat din postarile tale.. de-aia gasesc interesant sa te tot contrazic: am recunoscut foarte multe tehnici (care in mod normal intra in categoria "logical fallacies", dar ochiul comun nu este antrenat sa le recunoasca). De aceea o sa aplic ceva in stilul tau. TE CITEZ: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trupul este de pe acum templu al duhului sfant, sf. Pavel nu spune ca va fi, ci ca este. Pentru ca suntem botezati, si am primit mirungerea, si ne impartasim. Noi il putem murdari, dar el este deja acest templu.
|
|||
|
|||
![]()
hmmm, deci ca urmare nu avem voie sa-l ciopirtim asa cum intelege literal Anna de la Hristos deoarece subrezim fundatia templul Duhului Sfint.
Deci cum ramine cu scosul ochiului care te-a impins la pacat Anna? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu prea inteleg cearta voastra. Nu cred ca asta a vrut sa zica anna dar mai bine nu ma bag. ;-)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:)))). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar acum citesc Dialectica lui Schopenhauer (o recomand, este excelenta, chiar daca nu este crestina.. sunt multe de invatat) si am descoperit ca Andrei exemplifica bine ce scrie in acea carte. Precizez ca dialectica nu se ocupa cu aflarea adevarului :))). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vorbim, ca doar nu o sa stam ca habotnicii sa dam din cap unul catre celalalt spunind incontinuu, da,da ,da, ce discutie ar mai fi aia? |
|
|||
|
|||
![]()
da, partea asta am considerat ca este foarte lamurita, asa este cum am afirmat si cum spre bucuria mea afirma si Shopenhauer, chiar daca nu cauta adevarul in sensul Annei, care nu mi-aduc aminte sa fi scris vre-o carte sau sa fi vorbit cineva despre ea la vre-un curs de filozofie, hmmm?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 21.10.2011 23:09:14 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 7 | 06.08.2009 09:28:43 |
|