Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2009, 20:09:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Ma duc la biserica in fiecare saptamana, si la biserici diferite, mai des vrei?
Si de ce sa nu fie reclama? Si Hristos si Apostolii faceau reclama, o mers prin toata lumea, n-o stat acasa sa leneveasca.
Si nici macar n-am cerut reclama la ortodoxie, citeste cu atentie. Am cerut reclama la activitatile sociale, si nu reclama de cat de minunate is, ci reclama de cat ajutor au nevoie si cat de mult bine ar face ca oamenii sa mai mearga sa puna mana...
Nu e nevoie de Reclamă . Ai înțeles ? E nevoie de mult mai mult Bun simț !
Vechi 18.05.2009, 20:15:44
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu e nevoie de Reclamă . Ai înțeles ? E nevoie de mult mai mult Bun simț !
Nu, n-am inteles
Dar am sa parasesc aceasta conversatie. Deja forumul devine ne-dialog, ci o serie de monoloage.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 18.05.2009, 20:19:47
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Nu, n-am inteles
Dar am sa parasesc aceasta conversatie. Deja forumul devine ne-dialog, ci o serie de monoloage.
Trebuie să vezi : 1 - Ce reprezintă bunul simț , 2- La ce folosește , 3 - Câte lucruri bune , atrage bunul simț .
Vechi 19.05.2009, 02:58:59
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sute de cantine sociale sub tutela B.O.R. , 20 de biserici din capitală dau zilnic mese calde și unele la domicili, zeci și zeci de centre sociale pentru copiii defavorizați sunt și centre de noapte, peste 50 de puncte tip Policnică pentru analize , diagnostice medical, deschiderea primului mare Spital patronat de B.O.R , centre de îngrijire pentru bătrâni, oameni singuri și în dificultate ( circa 35 pe țară ) etc, etc. Vorbești în hulă și nu-mi place , mai ales cand ataci pe cineva pe nedrept și mai ale B.O.R.
Poti sa ne dai si noua adresele acestor zeci si zeci de centre de intrajutorare , de policlinici si si analize gratis si ingrijire batrini - sau o trimitere pe net

Multumim Cristi,
Reply With Quote
Vechi 19.05.2009, 03:03:17
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Manastirile nu au voie sa se ocupe cu asistenta sociale. Temeiuri puternici la Parintele Paisie Aghioritul. Monahismul ce se dedica asistentei este un monahism denaturat. Asistenta trebuie lasata mirenilor, care se lenevesc a face ce trebuie.

Un calugar ce are grija de batrani sau copii nu mai are grija de pravila lui, de nevointa si rugaciune.
Urmarea, disparitia calugarilor, despre care tot citim in toate cartile.
De acord in conditii de restriste insa acum cind multe minastiri stau efectiv pe saci de bani( sunt adevarate ferme zootehnice,asta din ce am vazut cu ochii mei) de ce sa nu investeasca in domeniul social si intrajutorare comunitara?

Ce-i aia sa stai pe saci de bani si sa te rogi toata ziua fara sa faci nimic concret pentru aproapele tau?
Reply With Quote
Vechi 19.05.2009, 05:11:27
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Curiozitate, neâncredere, bășcălie sau . . . . ?

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Poti sa ne dai si noua adresele acestor zeci si zeci de centre de intrajutorare , de policlinici si si analize gratis si ingrijire batrini - sau o trimitere pe net

Pentru puțină mișcare , în Dealul Mitropoliei , la Sectorul Social Filantropic , găsești tot ce te interesează ( adrese, numere de telefon, persoane de contact și se pot face și donații sau înscrieri pentru Voluntariat.
Multumim Cristi,
Mulțumim Cozia .
Vechi 19.05.2009, 05:18:15
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Deplasându-te la Dealul Mitropoliei, la Sectorul Social Filantropic, vei găsi tot ce te interesează ( adrese, numere de telefon, persoane de contact, poți face donații și te poți înscrie în voluntariat ) . Netul ne-a cam puturoșit! Caută și vei găsi , uită-te și vei vedea , ascultă și vei auzi . . . Doar puțină bună voință și ceva mai multă încredere , plus dacă m-ai citeai știrile zilnice de la Topicul Cu Noutăți, aveai cam 25% din răspuns. Spor !
Vechi 19.05.2009, 17:14:33
Banned

Implicit

Nu, nu apucasem sa citesc,
multumesc
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ORTODOXIA SI ECUMENISMUL cristir Despre Biserica Ortodoxa in general 563 08.07.2013 03:58:38
Ortodoxia este... Ion Pop Generalitati 21 30.12.2012 20:34:23
Ortodoxia dobrin7m Dogmatica 64 25.09.2011 20:23:28
ORTODOXIA cosmin_lovin Despre Biserica Ortodoxa in general 73 14.08.2008 13:43:58
Ortodoxia danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 33 03.11.2007 14:59:22