![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg de ce vin toti din America in Romania si aduc virusul gripal/
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum prin anii '80 studentii negrii din Zambia, Gabon si Sulavesi ne-au adus cadou in tara SIDA pasata fetiscanelor care umblau sa faca un ban gramada, acum ca este libertate deplina, pentru care s-a murit, primim gripa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poza era buna, se pot fotografia foarte bine imaginile de microscopie electronica. sigur ca le coloreaza ulterior... |
|
||||
|
||||
![]()
Eu suspectez ca e iarasi praf in ochi, ca si gripa aviara. Iata ce ne povesteste unul din cei care sunt tinuti in carantina:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...plet-false.htm
|
|||
|
|||
![]()
Presa franceză de astăzi anunță că virusul tinde să devină o pandemie. Institutul Pasteur crede că va trebui vaccinată toată popolația.
Sincer, sunt sceptică și cu siguranță voi refuza vaccinul în cazul în care se va ajunge la o asemenea situație. http://fr.news.yahoo.com/3/20090604/...r-56633fe.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
un alt virusel creat de americani ....puffff....toti stiu de unde vine cu adevarat dar nimeni nu are tupeu sa zica ,da domne aia l.au facut in labortaor ca sa mai scada din populatia pamantului,ca suntem prea multi ! cu sida nu le.a mers ,nu au murit cati au vrut ei ,si de atunci tot incearca sa ne scada nr ,doar D.zeu ne poate ajuta !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si mai cred ca prin vaccinarea insasi ne vor infecta cu orice or sa aiba ei chef. Misteriosii "ei"... Sper din toata inima sa nu am dreptate cand spun ca noi suntem ultima generatie de pe planeta si ca vom fi martorii unor evenimente fara precedent in toata istoria lumii, atat cat o fi durat ea.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
H1N1 si sarutatul celor sfinte | andreicozia | Reguli in Biserica | 56 | 12.11.2009 13:43:59 |
H1N1 - Finlanda | andreicozia | Generalitati | 3 | 27.10.2009 16:51:51 |
mercur in vaccinul pt H1N1 | andreicozia | Generalitati | 0 | 03.08.2009 03:58:45 |
|