![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu am afirmat niciodat că nu am încredere în preoți.Sumt la fel ca și noi oamenii pe diferite trepte de evoluție! Și nici nu am de gând să schimb ceva în țara aceasta.Mă străduiesc din răsputeri să mă schimb pe mine.Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
Când vorbim despre această categorie socială și anume bătrânii și problemele lor, mă gândesc la acele persoane foarte bătrâne de care nu are cine să se îngrijească dar mai ales care sunt lipsite de afecțiune și care s-ar simți mult mai bine în așezăminte speciale pentru ei, unde ar socializa,ar avea asistență medicală,religioasă și condiții decente de trai.
Știți oare cât este de greu să obții un loc într-un astfel de cămin și nici condițiile nu sunt stălucite?Ar trebui să existe cămine pentru bătrâni în fiecare localitate,și pentru cei cu pensii mai mari și pentru cei mai săraci îar comunitatea să-și rezerve din când în când timp și pentru aceștia oferindu-le posibilitatea să se simtă încă vii ! Ori acestea nu se pot face decât prin grija și cu aportul financiar al statului. |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Trebuie sesizte autoritățile locale: primar, consilieri, ONG... Sigur că și preoții ar avea un cuvânt de spus numai să cunoască realitățile.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fie sanatosi cei cu diplome falsificate, pot fi si milioane ca degeaba... deoarece in prezent acestia mai pot "opera" numai in interiorul granitelor tarii iar in Romania nu prea pacalesti tu asa usor pe nimeni ca esti CHIRURG, de exemplu...desi cu spagile astea cine stie, oricum fereasca Dumnezeu sa cazi pe mina lor! In Occident, fratilor, spuneti ADIO pacalelilor savirsite cu diplome false!(aviz amatorilor)...imediat dupa 94-95 de cind credibilitatea in tarile din Est s-a prabusit ca turnurile de la 9,1,1, s-a terminat cu acceptarea de-a moaca a calificarilor prezentate la ghiseuri....in prezent esti frecat la maxim cu teste de credibilitate, hirtii peste hirtii... inainte chiar si de a accepta actele care treubiesc sa vina direct de la Universitati... neatinse de solicitant. |
|
|||
|
|||
![]()
PROTEST LA CAMERA DEPUTATILOR !!!
ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA(A.V.M.R.) http://www.avmr.ro , tel/fax:021.310.73.32/0766.482.999,0728.178.998 COMUNICAT Asociatia nostra va organiza joi 02.04.2009 intre orele 12.00-14.00 un protest, in fata sediului Parlamentului Romaniei(trotuarul de vis-a-vis-Parcul Izvor) Protestul ANTI-CIP vizeaza dezbaterea organizata de Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, pe tema pasapoartelor. La dezbatere au fost invitati sa participe pentru consultari si reprezentanti ai Coalitiei inpotriva Statului Politienesc. Presedinte Viorel Ene Sursa: Apologeticum |
|
|||
|
|||
![]()
Lumea ,omenirea in general este pe calea pierzaniei,ce se intampla in secolul 21 este tragic numai crime,violuri,razboaie ,atentate etc.Nu numai Romania.Semne care arata ca Mantuitorul va veni in curand .Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calea de mijloc | NECTARIE | Generalitati | 7 | 04.01.2011 18:13:37 |
Calea de mijloc | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 30.11.2010 21:46:00 |
Calea de intoarcere | Pilu | Homosexualitatea | 26 | 29.03.2010 01:13:10 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Conferinta "Calea familiei" | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.05.2008 20:13:52 |
|