![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si dumneata esti trimis aici sa faci prozelitism?Personal nu ma intereseaza secta Kabala, am auzit de ea in parte si nu satisface convingerile si sistemele mele de credinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mai topcat, asta cu sufletul tripartit vine de la Platon!
|
|||
|
|||
![]()
Si asta ar trebui sa ma dea pe spate? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Am uitat ca tu nu recunosti pe nimeni in afara de Darwin, de ca si cum lumea nu a existat pana la el. Stii ce mi se pare mie ciudat? Ca nenea asta cu maimutzele a facut descoperirea asta de unul singur si ca nimeni pana la el nu a mai avut macar o intuitie despre asa-zisa lui idee revolutionara... uite, anticii stiau ca Pamantul e rotund si aveau si o gramada de alte intuitii care au fost aflate si demonstrate dupa multe sute de ani. Insa eu nu stiu pe nimeni care sa fi spus in urma cu mai mult de 200 de ani ca omul se trage din altceva sau macar ca toate speciile se trag din altceva...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Si... cu toate acestea, tot nu m-am lamurit daca mai inainte de 1800 mai avusese cineva nastrusnica idee cu maimutica!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.. |
|
||||
|
||||
![]()
Conteaza! Adevarul (cu majuscula) e acelasi in toate timpurile.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
O fi, dar asta nu inseamna nimic :)
|
![]() |
Tags |
adam, eden, pomul vietii, rai |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Geneza | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 67 | 27.05.2017 19:14:27 |
Ce parere aveti despre geneza crezuta de sumerieni?Mult cunoscuta. | modestulaici | Generalitati | 13 | 22.03.2013 16:49:43 |
Legatura intre limba chineza si Geneza (in engleza) | elcipo | Din Vechiul Testament | 4 | 09.07.2011 23:51:40 |
Interpretarea in duh sau in litera a Scripturii (Geneza 1,2) si a Parintilor? | Fani71 | Teologie si Stiinta | 229 | 09.07.2009 16:01:56 |
|