Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2009, 00:10:10
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Doamne Ajuta!, sa ne rugam, poate scapa si Eugenio!
Da, sa ne rugam, uite ca nu am iesit din rugaciuni pentru acest fapt.
Vechi 23.04.2009, 22:31:06
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

“The security forces are in control. Aside from the calibrated pressure to deny the bandits freedom of movement, the kidnappers are saddled by the fact that Vagni is not ambulant and must have to be carried as they move,” said Arevalo.
But the official admitted that local police, military and government officials are concerned with the health condition of Vagni.
A group of Muslim religious scholars in Sulu are currently negotiating with the ASG for the unconditional release of Vagni.

The military confirmed Wednesday that Italian Red Cross staffer Eugenio Vagni is still alive but has become a burden to his Abu Sayyaf group (ASG) captors as he could no longer walk because of a hernia.
Security officials hope the difficulty in taking Vagni around with them with military units closing in would make his captors realize it would be wiser just to release him, said Lieutenant-Colonel Edgard Arevalo, Sulu-based spokesman for the kidnapping crisis in the province.
“The 62 year-old Italian ICRC worker Eugenio Vagni is alive but under tight guard. Reports say he is well but unable to walk due to hernia,” said Arevalo.
Earlier, government officials said they have been using all avenues of communication to reestablish contact with the ASG led by Albader Parad and Doctor Abu for the delivery of medical supplies for Vagni while at the same time containing the group holding the hostage within a small area.
While Arevalo also confirmed that the ASG has splintered into small groups as part of a ploy to confuse security cordon in the jungles of Indanan and nearby towns, he vowed that the bandits will never succeed in getting out of the cordon.
He explained that they have long expected that the ASG would employ such strategy but revealed that such attempts repeatedly failed against contingency plans that the military has mapped out to counter it.
The last attempt of the ASG to employ such tactic, the official said, resulted in the recovery of Swiss Andreas Notter in Indanan town on Saturday.
“The security forces are in control. Aside from the calibrated pressure to deny the bandits freedom of movement, the kidnappers are saddled by the fact that Vagni is not ambulant and must have to be carried as they move,” said Arevalo.
But the official admitted that local police, military and government officials are concerned with the health condition of Vagni.
A group of Muslim religious scholars in Sulu are currently negotiating with the ASG for the unconditional release of Vagni.
“This condition of the kidnap victim is nonetheless a cause for concern for the crisis committee who has since employed the two-pronged approach of negotiation on the one hand and military pressure on the other. The former has to be obstinate and vigorous while the latter has to be deliberate and cautious. The committee concedes that in employing these approaches, time is of the essence,” said Arevalo.

In citeva cuvinte, Eugenio este inca viu, insa nu poate umbla din cauza herniei, si este sub stricta supraveghere a teroristilor.
Azi, Aprilie 22/2009

Vechi 24.04.2009, 08:39:00
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Aici se vede si insula unde Eugenio este tinut prizonier, azi avind 100 de zile de captivitate.
Vechi 24.04.2009, 08:48:14
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Police: Kidnapped ICRC worker "abandoned" by captors

[COLOR=red]ULTIME NOTITIE[/COLOR]

[SIZE=2][COLOR=#000000]www.chinaview.cn[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#333333] [/COLOR][COLOR=#000000]2009-04-23 1506[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#333333] [/COLOR][/SIZE]

MANILA, April 23 (Xinhua) -- Italian national Eugenio Vagni, the last of three Red Cross workers kidnapped months ago in the southern Philippines, has been "abandoned" by his captors, the police said on Thursday.
"We have now received reports that Mr. Vagni was already abandoned by his captors," said Jesus Verzosa, Director General of the Philippine National Police. However, the authorities had no idea about the exact location of the 62-year-old member of the International Committee of the Red Cross (ICRC). "We will give a 500,000-peso (10,300 U.S. dollars) reward to anyone who could help lead us to Mr. Vagni's exact whereabouts," he said.

In citeva cuvinte:

Eugenio a fost "abandonat" de catre opresorii sai, insa nu l-au gasit inca.
Politia il cauta inca, nu l-au gasit, si s-a oferit recompensa (500,ooo peso=10.300$ US) pentru oricine ii va conduce la Eugenio.

cOMENTARIUL MEU:

Din cite am aflat pe acea insula nici localnicii nu au curaj s amearga la limita cu zona musulmana, considerata "in afara legii".
Unica speranta este ca-l vor gasi, deoarece sint multe animale salbatice acolo, iar el nu poate umbla din cauza herniei.
Vechi 24.04.2009, 09:00:28
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit Multumiri lui dumnezeu

[COLOR=red]MULTUMIRI LUI DUMNEZEU PENTRU EUGENIO[/COLOR]
Slava Tie Doamne, Slava Tie!
Imparate al veacurilor, Cel ce nu suferi stricaciune, Tu tii in dreapta Ta toate cararile vietii omenesti cu puterea proniei Tale celei mantuitoare. Iti multumim pentru binefacerile Tale cele aratate si cele ascunse, pentru viata pamanteasca si pentru cerestile bucurii ale Imparatiei Tale. Arata-ne si de acum mila Ta, celor ce cantam: Slava Tie, Dumnezeule in veci!
Ce inseamna laudele mele inaintea Ta ! Eu nu am auzit cantarea heruvimilor - aceasta este partea sufletelor inalte - dar stiu cum te slaveste firea. Am privit iarna cum, sub tacerea lunii, intreg pamantul Iti aduce tihnita rugaciune, invesmantat in haina alba, stralucind de nestematele zapezii. Am vazut cum se bucura de Tine soarele care rasare si-am auzit corurile pasarilor slavoslovind. Am auzit cum fosnesc codrii, canta vanturile si apele susura cu taina despre Tine, am a uxit cum Te propovaduiesc cetele luminatorilor prin miscarea pe care le-ai randuit-o, cu intelepciune pe nesfarsitele intinderi.
Ce e lauda mea ! Firea este ascultatoare, iar eu nu sunt. Atata cat traiesc si vad dragostea Ta, ravnesc sa-Ti multumesc, sa ma rog Tie si sa strig:

Slava Tie, Duhule Sfinte, Soare De - Viata - Facator al veacului ce va sa vina;
Slava Tie, Fiule al lui Dumnezeu, incepatura a mantuirii noastre;
Slava Tie, pentru toate, Treime Dumnezeiasca si Preabuna;
Slava Tie, Dumnezeule, in veci !

O, Preabuna si De- Viata - Facatoare Treime, primeste multumire pentru toate milele Tale care Le-ai facut pentru Eugenio si ne arata vrednici de binefacerile Tale ca, inmultind talantii care ne-au fost incredintati, sa intram in vesnica bucurie a Domnului nostru cantand cantare de biruinta: Aliluia !
Vechi 24.04.2009, 15:34:55
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Doamne ajuta ! Mi s-a facut ,, pielea de gaina ,, de emotie .
Am mare incredere in Domnul ca-l va ajuta sa reziste pana-l vor gasi . Doamne ajuta ! Trebuie sa-l gaseasca are un fiu de crescut si Tatal stie asta si-l va ajuta .
Vechi 24.04.2009, 20:10:33
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Doamne ajuta ! Mi s-a facut ,, pielea de gaina ,, de emotie .
Am mare incredere in Domnul ca-l va ajuta sa reziste pana-l vor gasi . Doamne ajuta ! Trebuie sa-l gaseasca are un fiu de crescut si Tatal stie asta si-l va ajuta .
Da, Sia, va fii gasit!
Dumnezeu are grija de noi, toti, cind avem nevoie si nu ne da mai mult decit putem duce!
Fiecare are crucea personala.
Asta o fii a lui!
Vechi 24.04.2009, 21:48:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Hai, Doamne inca un pic,...
Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 25.04.2009, 03:26:15
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Inca putin si Doamne-Doamne sa ne ajute sa-l gasim pe Eugenio.

El nu poat eumbla iar insula este misunata de multe animale!
Speram bine si speram la mila Domnului.
Vechi 26.04.2009, 02:46:55
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

No word on Vagni as troops clash with Abus

By Julie Alipala
Inquirer Mindanao
First Posted 18:54:00 04/25/2009

Filed Under: [COLOR=#0000ff]Red cross kidnapping[/COLOR],[COLOR=#0000ff] Crime[/COLOR],[COLOR=#0000ff] Kidnapping[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][/COLOR]
ZAMBOANGA CITY, Philippines -- Government forces twice clashed with Abu Sayyaf gunmen in in Sulu’s Indanan municipality Friday night but there was no sighting at all of their Italian hostage Eugenio Vagni, officials said Saturday.

[COLOR=purple]RECTIFICARE[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080]O ALTA SURSA, INFORMEAZA, CA EUGENIO, ESTE INCA IN CAPTIVITATE!!!! INFORMATIA ESTE DE ASTAZI!!![/COLOR]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! guardian knight Generalitati 331 13.03.2013 15:32:05
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica camy_d Sfintii Apostoli Petru si Pavel 19 14.04.2011 04:23:25
Rugaciunea sotului pentru sotia sa Intrebari utilizatori 0 07.07.2010 16:07:09
Botezul sotului meu elenavioletacocos Botezul 11 26.10.2009 08:43:14