![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar daca a zis-o iustin faza cu torpila si cu muritu' cu dusmanu in brate, da-mi voie sa pun sub semnu intrebarii rolu' de mare duhovnic alu' iustin, pt ca un adevarat crestin si mai ales un mare duhovnic indemna la post si rugaciune sa trecem cu bine aceste vremi tulburi din toate punctele de vedere, nu ne indemna sa sarim la beregata lu' alde ne pune asa pasapoarte... urmatoru pas ar mai fi: " "Ortodoxilor" umpleti-va portbagaju cu TNT si directia sediu' guvernului ca-i cuibu' lu' anticrist" iar io ca un ortodox ce ma aflu sa-l ascult si sa-mi umplu amaratu de logan, luat cu banii lu' mama si lu' tata, cu TNT si sa ma arunc in aer cu dusmanu'n brate... ati luat-o pe ulei bre kalashnikov-uri aveti? da turbane? poate chiar si un coran :D(care si ala saracu a fost distorsionat de unii ayatolahi(un fel de mari duhovnici musulmani) nebuni, sa serveasca unor nebunii d-ale lor si sa trimita la moarte niste dobitoci care cred ca in rai ii asteapta fecioarele si carnea de berbec...
|
|||
|
|||
![]()
Completare la ce zice fratele Valentin.
Din doctrina Hamas,organizatie musulmana extremista ce doreste sa impuna in toata lumea religia musulmana si stilul de viata musulman. La punctul 22 se spune caci: revolutia franceza,revolutia rusa,colonialsimul si ambele razboaie mondiale au fost facute de de sionisti. De asemenea proclama caci masonii si cluburile rotary sunt instrumente ale sionistilor. Oare unde am mai auzit noi din acestea...? http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate atât parintele Papacioc cât si parintele Pârvu nu s-au dezis de miscarea legionara, care e straina, chiar opusa crestinismului.
Nici un sfânt nu ar fi dorit omorârea evreilor, asa cum a facut-o regimul lui Antonescu sprijinit de legionari. Ca români, trebuie sa acceptam vina omorârarii celor 2-3 sute de mii de evrei si celor câteva mii de romi. Daca recunoastem vina, Dumnezeu ne iarta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
frate mihal pe alte topicuri te-am mai apostrofat io dar aci tre sa recunosc ca un pic de dreptate are hamas-ul dar nici ei nu is mai buni, insa ideile astea extremiste nu dau bine in ortodoxie, arma crestinului tre sa fie postul si rugaciunea nu batoanele de dinamita:| chiar daca asta un mare duhovnic... cu trecut legionar...care legionari n-au fost ei tocmai usa de biserica ... nu degeaba au fost dusi pe la "facultati" in doua regimuri
|
||||
|
||||
![]()
*mihail am vrut sa zic
|
|||
|
|||
![]()
Asa:
http://victor-roncea.blogspot.com/ " Mesaj din partea Părintelui Justin Pârvu pentru administratorii site-ului „lăcașuri ortodoxe”: "Domnule…., eu nu știu cum te cheamă! – mi s-au adus la cunoștință niște comentarii dușmănoase la adresa mea și a Mănăstirii Petru Vodă, pe seama ultimului apel pe care l-am făcut către acest popor. Chiar dacă nu erai de acord cu sfaturile mele, era mai cuviincios pentru frăția ta să asculți cu smerenie și să nu înveninezi credincioșii, care 24 din 24 de ore bat la ușa mea, așa neînvățat și simplu cum sunt. Nu îți spun multe cuvinte. Atâta îți spun: Parcă nu-mi amintesc să te fi întâlnit nicăieri, prin nici o mină, nici pe la Aiud, nici pe la Pitești sau Gherla - cum de îndrăznești acum să te iei așa cu mine de nasturi? [COLOR=blue]Așa că, te rog, să-ți păstrezi demnitatea dumitale, că altfel te pun la liturghie și să nu pățești ca Arie la Sinod.[/COLOR] Lasă poporul acesta să meargă după cum îi simte inima!”. Arhimandritul Justin Pârvu " |
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le sa fim seriosi nu a zis parintele Justin Parvu asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Valentin,
Da' faptul ca Sf. Nicolae i-a ars cateva palme lu' ereticu' de Arie care cauta sa invenineze cu ratacirile lui Sinodul Intai Ecumenic [cel de la Niceea, an 325 d. Hristos]ce parere ai? A fost acela sau nu extremism? In situatii extreme se folosesc mijloace extreme...sau cumva poate ca se umbla cu duhul blandetii...cand se vede de la zeci si sute de km ce este cu ierarhia BOR ce se pune de-a curmezisul parintelui Iustin, ca si cum acesta i-ar fi dusman de moarte, nu parinte arhimandrit... |
|
|||
|
|||
![]()
Valentine,
1. Incearca sa nu mai postezi in conditiile in care nu stii sa scrii corect romaneste ptr. ca singur te faci de ras in fata celorlati utilizatori ai forumului; 2. Cu ironiile unora ca tine la adresa unor ierarhi cat si a poporului, care mai si doresc sa ajunga eventual preoti, nu-i de mirare de nu BOR se va cufunda tot mai mult in erezia ecumenista, iar celelalte BO Autocefale ii vor cere socoteala ptr. ratacire asa cum i-a cerut in primavara trecuta Patriarhia Moscovei in legatura cu dobitoceniile unora ca N. Corneanu si S. Drincec care s-au impartasit din potirul ereticilor [primul] fie au "sfintit" agheasma mare impreuna cu eretici catolici, carora tu le spui "biserica sora". Adica esti adept al teoriei ramurilor expuse de biserica anglicana si sustii chestia asta eretica cam peste tot. Iar cat de curand sa nu se produca o noua schisma in BOR, una de si mai mari proportii decat cea din 1926, cand BOR a serbat Sf. Pasti impreuna cu catolicii dupa pascalia gregoriana, nu iuliana, iar vechii calendaristi s-au separat de asemenea erezii sustinute de alde Mitropolitul Primat [si dupa aceea Patriarhul BOAR, Miron Cristea, un fost...greco-catolic] din pricina impanzirii clerului BOR cu idei la limita ereziei, asa dupa cum faci si tu, prinre altii. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai Sfantul Nicolae fiind bun cu inima si foarte bland si smerit , caci nu se stie ca lovise pe cineva vreodata i-a dat o palma sau doua lui Arie.
Dar oare i-a dat tare? Eu cred ca Sfantul Nicolae l-a palmuit pe Arie ca mustrare pentru ca Arie sa inteleaga ca daca un om asa renumit de sfant si bland i-a dat doua palme nu a facut-o din rautate ci a facut-o pentru a-i arata ca se inseala. Si i-a dat caci fiind bun cu inima a crezut ca dupa acele palme Arie nu va mai propovadui asa ceva. Insa Sfantul Spiridon de era mare facator de minuni si putea sa ceara pierderea lui Arie de la Dumnezeu nu a facut asa ceva. In schimb a facut minunea cu caramida prin care a convertit pe un filosof. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 12.05.2009 19:50:07 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|