Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2008, 14:50:05
nadia.r's Avatar
nadia.r nadia.r is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

la noi incepe slujba la ora 20 si cu ajutorul lui Dumnezeu vom fi si noi prezenti,apoi ne itoarcem acasa si trecem in noul an curati la suflet cum ar trebui sa fie fiecare om
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 15:21:45
dorinastoica14
Guest

Implicit

La biserica unde merg eu fiind hramul Sfantul Vasile iar pe parinte chemandu-l tot Vasile,de la ora 16 este priveghere pana la 19 iar de la ora 11,3o de face slujba de noapte ,se citesc moliftele sf.Vasile,iar dimineata se face liturghia pentru sarbatoarea de sf.Vasile.Cel mai mult imi plac rugaciunile "cununa anului".
Daca nu pot sa ajung si noaptea la biserica, la ora 12,ma furisez intr-o camera si citesc Acatistul Sf.Vasile aducand multumire lui Dumnezeu pentru anul ce-a trecut.Cam aceasta este pentru mine noaptea de anul nou.Dar,imi place, ca cei tineri sa se bucure in felul lor de aceasta noapte sa-i vad veseli si fericiti asa cum vor ei,rugandu-ma ca intr-o zi sa se bucure si ei asemeni noua (adica sa ajunga la anii nostri) de fiecare clipa pe care Dumnezeu in bunatatea Lui ne-o daruieste!
[SIZE=3][COLOR=red]Va doresc dragii mei frati intru Hristos sa aveti bucurie in suflet,masa imbelsugata,sa uitati orisice suparare si sa fiti sanatosi.Sa ne vedem cu bine in anul 2oo9 .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red] "La multi ani"[/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 15:37:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

La cumpana dintre ani voi fi tot aici pe acest minunat site si forum Ortodox, unde am gasit oameni minunati, de la care am avut mult de invatat. M-am obisnuit cu voi si pe toti va iubesc in egala masura. Va cer iertare celor ce le-am pricinuit mahniri cu voie sau fara voie. Multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a daruit un Duhovnic minunat, Parintele Paul si sper din tot sufletul ca la anul sa fiu mai bun, mai intelegator, mai iubitor si mai iertator. Vreau sa transmit nu in ultimul rand , bunului meu frate Adrian, administratorul acestui site minunat, un calduros :La multi ani ! , cu ocazia zilei sale de nastere , impliniri, multe bucurii si satisfactii profesionale, liniste sufleteasca, sanatate , alaturi de cei dragi. La multi ani tuturor de pe acest forum, atat cititori cat si membrii activi. P. Cristian Stefan
Vechi 31.12.2008, 17:33:09
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Va doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
La multi ani,prieteni ortodocsi.
Frumoasa urare mai ales ca aici unde sint ninge de numa numa ,nu stiu cum oi ajunge acasa apoi diseara la un resturant romanesc unde ne v-om intalni multi romani. Eu intentionez sa stau pina dupa 12 apoi sa merg acasa si dimineata sa fiu la slujba cu grecii unde sint multi Vasilie Vasiliki si eu Vasilica.
An nou fericit va doresc la toti pe linia asta si numai la toti cu numele Vasile.

Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 18:53:48
andrei91 andrei91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.12.2008
Implicit la multi ani tuturor :*

la multi ani tuturor !
sunt nou pe forum(primul meu post)
am o intrebare:
la ce ora trebuie sa mergem la biserica ,adica dupa 1 noaptea sau mai de dimineata cam pe la cat ?
va multumesc anticipat :D
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 19:04:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei91 Vezi mesajul
la multi ani tuturor !
sunt nou pe forum(primul meu post)
am o intrebare:
la ce ora trebuie sa mergem la biserica ,adica dupa 1 noaptea sau mai de dimineata cam pe la cat ?
va multumesc anticipat :D
Bine ai venit pe forum ! Ora 8 ,
Vechi 31.12.2008, 19:25:35
andrei91 andrei91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.12.2008
Smile

multumesc mult
Reply With Quote
Vechi 31.12.2008, 19:25:48
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Smile

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Va doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
La multi ani,prieteni ortodocsi.

Multumesc Tiger,
Dar aici e atata zapada ca nu-mi mai doresc sincera sa fiu. Este 20 cm si a facut un frig de -50 pentru 2 saptamani.
Acum se face plaja, ca e doar -11.
E si o lege sa cureti zapada ca daca nu platesti amenda, deci sigur eu nu mai vreau fulgi de zapada.
Dar doresc tuturor celor ce nu au zapada anul asta!!!!!!!

Vechi 31.12.2008, 19:31:10
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit Revelionul in Canada

Noi organizam aici in fiecare an o masa cu toti cei care vor sa participe dintre cei ce merg la biserica si nu numai.
Parte dintre femeile si fetele pregatesc mancare traditionala romaneasca, iar banii - diferenta de la costul mancarii si inchiriatul salii- merg pentru construire bisericii.
Participa, ca in fiecare an, si preotul nostru cel drag cu toata familia dansului.
Ne bucuram, deoarece asa vin si cei care in general nu vin la biserica.
Dumnezeu sa dea sa vina cit mai multi, ca asa adunam mai multi bani si incepem si noi constructia, acuma ca dupa 6 ani, din 400 de persoane, am reusit sa cumparam locul.
Va fii o catedrala ca in povesti, ca doar biserica va ramane peste ani, chir daca oamenii vin si pleaca.
Vechi 31.12.2008, 20:31:19
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Dragi frati si surori intru credinta,
Fie, ca pragul dintre ani sa-l trecem cu sufletul curat, deschis , linistit ,si in anul 2009 sa ne transmitem reciproc in mesaje pacea daruita noua de catre Domnul nostru Iisus Hristos!Cu speranta ca ne vom cunoaste mai mult si vom fi mai deschisi spre comunicare, va doresc sanatate, si la multi ani!Georgeta Balla

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Cum ar trebui sa fie un crestin? Daniel777 Spiritualitatea ortodoxa 80 11.08.2011 18:30:32
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? lacrimi Din Noul Testament 18 24.09.2010 07:18:50
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14