![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine domnule, tu ai dreptate si eu nu!
![]() Mea culpa! Nu trebuia sa ma amestec, am fost mult mai linistit pina n-am facut-o. Spor la treaba! |
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare important ca intr-o tara democratica sa se respecte parintele, sa nu se faca presiuni asupra lui (parintii saraci sigur cedeaza) si sa se coordoneze aceasta vaccinare intr-un mod civilizat: vaccinare la medic de familie nu la scoala si la gramada fara sa se stie macar daca eleva are sufera de o afectiune contraindicata.
Din reactiile adverse de pe prospect apareau lesinul si socul anafilactic. Adica pe scurt nu e ceva de joaca.
|
||||
|
||||
![]()
Draga Marius, spune-mi te rog, tu care locuiesti in occident, ai folosi fara ezitare aceasta vaccinare, pentru copiii tai ?
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Ajuta!
Referitor la vaccin, puteti descarca materialul informativ realizat de Fundatia PROVITA de la http://provitabucuresti.ro/2008/10/0...-hpv-gardasil/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Socul anafilactic poate avea loc si in urma unei intepaturi de albina, de exemplu, acul albinei fiind un alergen binecunoscut. Asa ca lesinul si socul anafilactic nu sunt nici pe departe specifice vaccinului impotriva cancerului de col uterin. |
|
|||
|
|||
![]()
Incep prin a raspunde tuturor ce i-am raspuns lui Cristian.
Fetita mea nu a facut vaccinul pentru ca in Germania incidenta acestei boli nu-i prea ridicata, asa ca nu vad necesitatea lui in cazul nostru. Cum este in Romania nu stiu, asa ca nu pot spune nimanui sa-l faca sau nu. Pe mine ma deranjaza faptul ca fiecare isi da cu parerea, aducind argumente mai mult sau mai putin adevarate care sa-i sustina punctul de vedere. De ex. Asociatia Provita (pt care eu am un respect deosebit) vine cu un material de loc informat tragind spuza pe linia lor. Un lucru fortat si de care aceasta asociatie s-ar fi putut lipsii. Exemple: [SIZE=3]LA CINE APARE INFECȚIA CU HPV?[/SIZE] [SIZE=3]În mod sigur nu la fetele de 10-11 ani, vizate de campania Guvernului![/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Din pacate viata sexuala incepe foarte devreme la copiii de astazi iar vaccinul trebuie facut inainte de inceperea activitatii sexuale[/COLOR].[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]CÂND APARE CANCERUL DE COL UTERIN?[/SIZE] [SIZE=3]- Acest cancer apare după infecția cu virusul HPV (unul din tipurile oncogene) pe un „col uterin receptiv” -adică deja afectat de boli cu transmitere sexuală (gonoree, candidoză, trichomoniază), precum și de alți factori favorizanți precum fumatul (7);[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Din nou fals! Am avut caz in familie in care nici unul dintre acesti factori favorizanti nu existau.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]CÂT DE EFICIENT E VACCINUL?[/SIZE] [SIZE=3]Nu se știe încă[/SIZE][SIZE=3]![/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Fiind un vaccin nou este destul de greu sa se stie. Pentru asta trebuie timp.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]CE ȘTIM SIGUR DESPRE VACCIN?[/SIZE] [SIZE=3]- Că vaccinul nu vindecă o infecție deja existentă! [/SIZE][SIZE=3](4); - Că are efecte secundare![/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Nici un vaccin nu vindeca ci previne (lasind afara vaccinurile terapeutice care sint destul de rare)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Fiecare medicament are efecte secundare indiferent ca-i aspirina sau vaccin.[/COLOR] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]CARE SUNT EFECTELE SECUNDARE?[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Se da o lista intreaga uitindu-se sa se spuna cit de des sint intilnite si care sint specifice doar pentru acest vaccin. Punctul culminat este meningita virala cauzata de vaccin. Pai ori este virala ori este vaccinala!?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]In rivinta cazurilor mortale . Exista oameni care mor inecindu-se cu o bucata de piine. Sa nu mai mincam piine? Ar trebuii scris pe piine ca poate cauza moartea? Daca am stii citi oameni au murit pina acum mincind piine nu cred ca am mai minca linistiti.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]DE CE ESTE GREȘITĂ ACEASTĂ PREVENȚIE (VACCINAREA)?[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3]Premizele de la care se pleacă pentru prevenirea cancerului de col sunt greșite; se crede că vaccinul va rezolva totul și nu se iau în considerare cauzele directe ale infecției și bolii: relațiile sexuale de la o vârstă fragedă; partenerii multipli; contractarea bolilor cu transmitere sexuală (gonoree, etc.); fumatul; folosirea contraceptivelor orale, etc.[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Cu siguranta nu se creda ca vaccinul rezolva totul si mai ales problemele de educatie. Medicina e datoare sa caute solutii pt boli nu pentru morala populatiei.Faptul ca s-a cautat un vaccin se datoreaza esecului parintilor in educatie, a putinei credinte, a lipsei moralei, a desfriului societatii samd.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]DE CE NUMIȚI VACCINAREA “EXPERIMENT PERICULOS”?[/SIZE] [SIZE=3]Pentru că vaccinul HPV nu este pe deplin testat, evaluarea sa urmând să se încheie în sept. 2009 (16). [/SIZE][SIZE=3]Copiii dvs. au fost aleși să fie „cobai”.[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Oricare medicament are faze de studiu. Pe piata el apare in ultima faza adica cea de observatie clinica care( daca cei care scriu chiar stiu) se va incheia in 2009. Nu-i nimic deosebit aici. Personal astept un medicament care sa-mi fie de folos si n-asi pregata sa-l folosesc in faza clinica, din pacate cel pe care il astept eu inca nu a ajuns (si poate nu va ajunge niciodata) in aceasta faza.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
Iata cum in Romania se face comert cu sufletele oamenilor:
Urmariti ce s-a spus pe CNN despre vaccinul Gardasiil / Silgrad: Gardasil, Responsible for 21 Deaths - Don't Be One More: http://www.youtube.com/watch?v=WEVSR...layer_embedded Gardasil WARNING! - CNN Report 8.11.8 http://www.youtube.com/watch?v=_13pl...layer_embedded |
|
||||
|
||||
![]()
Aceasta societate meschine cu magnati lacomi care trensforma oameni in cobai pentru testarea vaccinurilor.
Firma producatoare a acestor otravuri a incasat milioane de euro de la statul roman, bani din buzunarele romanilor, fara a se face macar un sondaj daca cetatenii sunt de acord. Iata ce escroci avem la conducerea acestei tari? De ce forteaza in mod obsesiv vaccinarea cu aceste otravuri numite Gardasil / Silgrad . Parca aceste fetite ar fi niste vite exact asa se comporta cu aceste copile. Tin sa amintesc si despre cea care s-a ocupat special pentru ca achizitionarea acestui vaccin sa se faca cat mai repede --> si anume evreica Madeleine Albright nascuta (Marie Jana Korbelová ) (nu degeaba se spune ca planul evreilor este aproape) Nu ma mira nici faptul cala casa alba este tot un evreu Obama. La fel si mama presedintelui francez Nicolas Sarkozy (actualul presedinte U.E.)este evreica (iar la evrei mama are cel mai important rol in stabilirea apartenentei religioase a copilului) In completarea acestor lucruri se iveste nu intamplator actuala criza mondiala. Toate aceste lucruri se leaga intre ele. Aceasta, Madeleine Albright a venit in Romania sa sustina o astfel de masura. In tot acest timp, in SUA cazuri de decese si de efecte grave ale vaccinarii sunt facute publice de autoritatea in domeniu - Food and Drug Administration (FDA). Ordinul Ministerului Sanatatii pemite, intr-o nota, parintilor sa nu faca vaccinul cuprins in programul national. Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii . Astfel , pe cand era la ONU , nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda , mai mult , a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara .In 1996 , in emisiunea “ 60 de minute “ a postului CBS , Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sanctiunilor impotriva Irakului : “ Am auzit ca peste o jumatate de milion de copii au murit . Vreau sa spun ca sunt mai multi decat au murit la Hirosima “ . Raspunsul ei : “ Cred ca este o decizie grea dar pretul merita “ S-a opus United States resolution on Armenian genocide , fapt pentru care a primit critici din partea armenilor , dar putin ii pasa ei . O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe , prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei . Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti , cand pe bombele lansate era scris “ Paste Fericit “ . Mult mai dragi i-au fost insa teroristii albanezi , in frunte cu Hashim-Thaci , seful UCK . Urmariti si CONFERINȚA DE PRESĂ (VIDEO) CU TEMA "GARDASIL/SILGARD, UN VACCIN CONTROVERSAT" PROF. DR. PAVEL CHIRILĂ: http://rafaeludriste.blogspot.com/20...e-pres-de.html |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce a fost sintetizata in laborator o noua substanta se trece la faza PRECLINICA.
Se fac teste chimice, fizice care sa puna in evidenta substanta activa sau toxicitatea. Pentru acestea sint necesare teste in eprubeta, pe culturi celulare si in cele din urma pe animale In faza preclinica se stabileste in mare mecanismul de actiune, doza, cit de bine e suportat medicamentul. Abia cind rezultatele sint promitatoare se trece in faza CLINICA. Care are mai multe etape: Faza 1 Cum este suportat medicamentul.Efecte secundare. Test pe tineri sanatosi sau bolnavi de Sida, cancer. Doar 10% dintre medicamente reusesc in faza urmatoare. Faza 2 Test pe pacientii (intre 30 si 300) care au boala pentru care este conceput medicamentul.Se fac grupe unii primesc tratamentul altii nu. In faza aceasta se testeaza cit de efectiv, cit de nociv, este tratamentul si noi date pentru efectele secundare. Faza 3 Teste pe mii de oameni care dureaza mai multi ani. Daca totul e Ok. Se cere aprobarea de forurile de specialitate a medicamentului Faza 4 Chiar dupa ce medicamentul este pe piata el este in continuare urmarit mai ales la pacientii batrini. Sau cu mai multe boli. Studiul se face pe un numar de peste 10000 de pacienti (date adunate din clinici si praxe) Mai exista o ultima faza de OBSERVATIE in care medicii aduna noi experiente, date in privinta medicamentului. Laurentiu sint tare curios cum ai testa tu altfel, un nou medicament? La fel de curios sint daca ai luat vreodata vreo tableta, sau daca ai apelat la medicina in general. Si daca da (si presupun ca da) te-ai gindit ca pina sa inghiti tu respectiva tableta, si sa-ti fie din nou bine, cineva si-a riscat viata ca sa o testeze!? Desigur [COLOR=red]nu poti obliga [/COLOR]pe cineva sa se vaccineze si nu cred ca cineva ar putea-o face pe copilul meu daca eu nu-s de acord dar mi se pare deplasat sa aduci argumentul Madeleine Albright ca argument contra vaccin. De asemenea argumentul evreu. Eu nu stiu care-i Dumnezeul tau dar al meu este evreu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI | antiecumenism | Generalitati | 1045 | 29.03.2024 21:46:14 |
20 de actiuni negative secundare | florin.oltean75 | Generalitati | 15 | 11.04.2011 00:19:29 |
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 13:38:30 |
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei | Va_iubesc | Generalitati | 10 | 25.09.2009 19:06:32 |
|