Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2008, 16:05:39
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Am facut sport tot timpul. Nu de performanta, ci ca amator, dar mi-a placut sa fac sport. Acum ma limitez la tenisul de masa. Sportul este, intr-adevar, foarte important pentru sanatatea omului. Ajuta la mentinirea echilibrului fizic si psihic, da vigoare si optimism, regleaza procesele metabolice si multe alte influiente bune asupra omului. Daca stai numai in fata calculatorului, acasa sau la serviciu, daca lancezesti intr-un fotoliu uitandu-te la televizor sau lenevind pur si simplu, ajungi de te sclerozezi si nu mai pricepi decat gandurile tale, pe care ti le autodeclari ca absolute. Din momentul acela devii o leguma. Asadar, la sport fratilor, indifderent de varsta.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 08:44:12
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Am facut sport tot timpul. Nu de performanta, ci ca amator, dar mi-a placut sa fac sport. Acum ma limitez la tenisul de masa. Sportul este, intr-adevar, foarte important pentru sanatatea omului. Ajuta la mentinirea echilibrului fizic si psihic, da vigoare si optimism, regleaza procesele metabolice si multe alte influiente bune asupra omului. Daca stai numai in fata calculatorului, acasa sau la serviciu, daca lancezesti intr-un fotoliu uitandu-te la televizor sau lenevind pur si simplu, ajungi de te sclerozezi si nu mai pricepi decat gandurile tale, pe care ti le autodeclari ca absolute. Din momentul acela devii o leguma. Asadar, la sport fratilor, indifderent de varsta.
Minte sanatoasa in corp sanatos.
Sau: Trupul este templul sufletului (asa ca trebuie sa avem grija de el corespunzator).
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 18:58:12
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Recent in Cuba, am descoperit combinatia perfecta de sport

Inot cu masca si tubul(snorkeling) cite o ora jumate in ocean, scufundari la reciful de corali, calarit, si nu fara lectii de salsa
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 20:23:37
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de seminaristul
rugaciunea si cu sportu pot scula din groapa mortu - vorba celor de la divertis:D
Hai ca asta o fost funny :)eu cel mai mult merg pe jos cam o ora dus si intors.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 21:12:04
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Inot cu masca si tubul(snorkeling) cite o ora jumate in ocean, scufundari la reciful de corali, calarit, si nu fara lectii de salsa
:D oare cubanezii asa fac si ei, sau e doar pentru capitalisti? :rolleyes:
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 22:51:12
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
cine cubanezii?

Cubanezii sunt cei mai tari, fac de toate, au cai trasuri, calaresc ca in western-uri sunt mai tot timpul pe plaja, inoata, beau rom si pescuiesc la adincime cu harponul, si in pauze danseaza din buric de mori si servesc purcelus la gratar

Ca sa nu mai spun ce curate si organice sunt produsele lor. Am venit cu 4 kg de cafea de a lor care pic de chimicale nu are, ca nu au de unde si totul creste natural, avocado, mango, papaia, citrice urite la infatisare dar ca mierea, nuci de cocos peste tot

Cuba este de vis, si am vorbit cu un prieten acolo sa-mi cumpere un cal de 200-300$ de care o sa aibe el grija.

Foarte putine locuri in Caraibe au reciful de corali aproape de tarm(cam la 200 m), astfel nefiind necesar sa depinzi de o barca si sa platesti in plus

Am vazut ca foarte multi sunt penticostali acolo
Reply With Quote
Vechi 21.08.2008, 01:38:55
seminaristul seminaristul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Locație: buricu' pamantului ARAD
Implicit

Citat:

io stiam ca, cubanezi astia zic: Samba si, trabajo no
Reply With Quote
Vechi 21.08.2008, 01:40:19
seminaristul seminaristul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Locație: buricu' pamantului ARAD
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
usor se indrepta si ei spre capitalism
Reply With Quote
Vechi 21.08.2008, 12:27:14
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:

Foarte frumos. In afara de ocean te-am mai scufundat undeva?
Reply With Quote
Vechi 21.08.2008, 16:04:51
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

pe langa mersul cu bicicleta si inotul imi place grozav sa merg la munte si sa urc muntele de la baza pana sus pe jos,sa merg macar vreo cativa Km .de regula imi place sa merg in ceahlau,am o pasiune pt ceahlau...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spune biserica despre sport si competitie? alexdu Generalitati 12 27.01.2012 09:58:21
Un sport periculos Florin09 Generalitati 20 26.07.2010 21:08:08