![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am facut sport tot timpul. Nu de performanta, ci ca amator, dar mi-a placut sa fac sport. Acum ma limitez la tenisul de masa. Sportul este, intr-adevar, foarte important pentru sanatatea omului. Ajuta la mentinirea echilibrului fizic si psihic, da vigoare si optimism, regleaza procesele metabolice si multe alte influiente bune asupra omului. Daca stai numai in fata calculatorului, acasa sau la serviciu, daca lancezesti intr-un fotoliu uitandu-te la televizor sau lenevind pur si simplu, ajungi de te sclerozezi si nu mai pricepi decat gandurile tale, pe care ti le autodeclari ca absolute. Din momentul acela devii o leguma. Asadar, la sport fratilor, indifderent de varsta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau: Trupul este templul sufletului (asa ca trebuie sa avem grija de el corespunzator). |
|
|||
|
|||
![]()
Recent in Cuba, am descoperit combinatia perfecta de sport
Inot cu masca si tubul(snorkeling) cite o ora jumate in ocean, scufundari la reciful de corali, calarit, si nu fara lectii de salsa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cubanezii sunt cei mai tari, fac de toate, au cai trasuri, calaresc ca in western-uri sunt mai tot timpul pe plaja, inoata, beau rom si pescuiesc la adincime cu harponul, si in pauze danseaza din buric de mori si servesc purcelus la gratar Ca sa nu mai spun ce curate si organice sunt produsele lor. Am venit cu 4 kg de cafea de a lor care pic de chimicale nu are, ca nu au de unde si totul creste natural, avocado, mango, papaia, citrice urite la infatisare dar ca mierea, nuci de cocos peste tot Cuba este de vis, si am vorbit cu un prieten acolo sa-mi cumpere un cal de 200-300$ de care o sa aibe el grija. Foarte putine locuri in Caraibe au reciful de corali aproape de tarm(cam la 200 m), astfel nefiind necesar sa depinzi de o barca si sa platesti in plus Am vazut ca foarte multi sunt penticostali acolo |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pe langa mersul cu bicicleta si inotul imi place grozav sa merg la munte si sa urc muntele de la baza pana sus pe jos,sa merg macar vreo cativa Km .de regula imi place sa merg in ceahlau,am o pasiune pt ceahlau...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Un sport periculos | Florin09 | Generalitati | 20 | 26.07.2010 21:08:08 |
|