Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2008, 19:58:24
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

achim,inainte de a vorbi de altii pe care nu-i cunosti,mai bine rezolva-ti problemele cu calugarii ortodocsi si vorbirea de rau a preotilor "care te-au invatat de rau" sa-ti pastrezi puritatea.Intr-un suflet plin de pofte carnale nu are cum sa salasluiasca prea multa trezvie.Si nu te mai compara cu desfranatele din Biblie,caci ele s-au pocait,au lasat vechia viata de pacat si au renascut in Hristos.Iar acelea sunt mai pure decat 10 virgine ca mine.
Daca aveai atata dragoste,lasai pacatul in care traiesti si cu care te mandresti,te sacrificai pe tine si poftele tale si ii urmai lui Hristos.Macar atat...Nu stiu cum mai ai pretentia sa spui ca ai lasa raiul pentru un frate de-al tau,ca tu sa arzi in iad.Hai sa fim seriosi.Tu nu lasi nici pacatul pentru Hristos,si lasi raiul pentru un om.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2008, 20:28:24
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Din cuvintele lui Aurelian "Daca ai putea sa alegi mantuirea altei persoane in locul mantuirii tale ...ce ai alege", eu am inteles "daca ai fi pus sa alegi intre ati salva viata si a salva viata altuia...ce ai alege". Probabil ca multi ar spune acum - viata altuia, dar pusi in fata faptului, putini vor vedea ca dincolo de ei mai este cineva.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2008, 22:24:30
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Scuzati pentru dezordinea in postarea de mai sus. De fapt asa trebuia sa arate, ca sa intelege-ti:
Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Pai dupa jedecata,Dumnezeu va fii totul in toate,deci nu va fii nici un loc fara Dumnezeu.Numai ca cei care il urasc,il vor uri in continuare,si pentru acestia dragostea este foc.
Deja tu incepi sa ne dai invataturi gresite. Frate, iadul e acolo jos, iar Raiul e in jurul lui Dumnezeu. Atat, nimic mai mult. Eu consider ca nu mai trebuie sa continuam discutia, ca tu deja incepi sa ne indrugi alte "adevaruri". Nu am cum sa cred ca iadul este de fapt dragostea lui Dumnezeu, cand de fapt este total opus, adica lipsa totala de Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2009, 18:17:37
iulia_amy2003 iulia_amy2003 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.09.2008
Implicit pt aurelian

Ai pus o intrebare care te lasa fara replica.
E adevarat ca sacrificiul de sine te baga-n rai ,dar nu cum pui tu problema .
NU poti sa renunti la propria ta mantuire in favoarea altuia,pur si simplu nu se poate sa gandesti asa!!!!!! Daca faci asta, inseamna ca nu ti-o doresti ,inseamna ca nu valoreaza nimic pt tine,si aici nu -i vorba de nici o farama de egoism......pur si simplu nu poti renunta la propria ta mantuire.
speri din tot sufletul pt cel de langa tine,dar lucru cel mai de pret e sa nu te pierzi in primul rand pe tine iar pe celalalt lasa-l in seama LUI.in functie de cat isi doreste atat va primi.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? tigerAvalo9 Generalitati 41 26.05.2011 22:00:24
ce as putea sa fac... anonimaf Generalitati 113 02.03.2010 14:38:20
cum as putea dumitrucelmare2000 Reguli generale de utilizare a forumului 3 01.02.2010 12:33:43
Cine ar putea sa ma lamureasca? Bator Generalitati 12 21.09.2009 11:25:52