![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Infranarea trebuie sa se faca in mod natural ,nu prin fortele noastre ci cu ajutorul lui Dumnezeu.Si atunci daca recunosti lucrarea lui Dumnezeu in tine nu ai cum sa te mandresti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sf. Antonie cel Mare (de a carui binecuvantare ne bucuram saptamana asta) nu se referea la marimea pacatului, ci doar la prioritatea pe care o are, in lupta cu ele. Ex: Daca esti betiv inrait e normal sa te lupti cu pacatul asta. Este mai aproape, deci are prioritate. Si pt ca are prioritate in lupta de despatimire nu inseamna ca este mai mare. Altfel te-ai fi luptat cu fumatul, sau pacatul desfranarii etc.si ai fi zis ca astea sunt mai mari. Apel! Fratilor mai intai sa ne despatimim ca sa putem vedea lumina dumnezeiasca. Si cand ne-o lumina Dumnezeu, atunci sa deschidem si gura! Altfel ne smintim! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare ca deshi patma mai mare are fireshte prioritate in lupta, shi ea devine mica in prezentza unei prioritatzi mai apropiate.... ca Pacatul apropiat are semnificatzii mai profunde, asha cum a vrut sa ne exprime Marele Antonie decat incearca sa ma lamureasca domnia ta stimate C-tin, stramband mai mult ceea ce este stramb printr-o aparenta luminare de indreptare... deci vezi ca prioritatea are shi ea o prioritate, ca bine spui dumneata ca sunt fals obosit de parca ash fi smerit, defapt mi se trage de la incalceala shi strambatate precum spui. |
|
|||
|
|||
![]()
e un viciu nesanatos , dar daca ar fi sa o luam de fapt si de drept toti suntem pacatosi si de impartasit ar trebui sa o faca poate doar calugarii -restul suntem prea pacatosii ,sa fim seriosi . Mul;ti sunt credinciosi cand se duc la biserica iar dupa ...... , .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:( si eu m=am apucat de fumat pentru cateva saptamani si asta chiar in postul Craciunului, a trebuit sa intrerup si postul pentru ca nu prea mergea cu tigara in gura:(, dar m-am lasat mai mult pentru ca imi era rusine sa ma rog si apoi sa stau ca smechera la o tigara:D stiind ca fac ceva rau toate viciile sunt considerate pacate pentru ca atunci nu mai decizi tu, ci decide viciul pentru tine |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da asa este nu exista viciu mai mare sau mai mic dar vroiam sa subliniez ca fumatul implica mai multe persoane, in schimb cafeaua doar pe tine
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum s-o scap pe fiica mea de fumat | luminita40 | Intrebari utilizatori | 19 | 16.12.2011 17:13:25 |
rugaciuni pentru lasatul de fumat | cristian sergiu | Rugaciuni | 6 | 06.07.2011 15:54:23 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 09:57:27 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 33 | 16.06.2010 13:33:02 |
HELP! Incerc sa ma las de fumat dar nu imi iese. | demirel137 | Generalitati | 32 | 15.04.2010 14:02:56 |
|