![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
imi amintesc ca am citit mai demult intr-o carte ca o imparateasa de la bizant a intrat in sf. munte pt a duce un cadou de pret si a fost intimpinata de o femeie f.f.frumoasa care a intrebat-o ce cauta acolo si ea a zis ca merge sa duca daruri [donatii adica]la o manastire[imi pare rau ca numai imi amintesc la care]si femeia frumoasa i-a raspuns imparatesei:nu stii ca acest munte este teritoriul meu si nu al altor femei?Imparateasa nu a mers mai departe dindu-si seama ca a fost MAICA DOMNULUI care a oprit-o si a trimis daniile pe altcineva pina la manastire. Asa ca AVIZ AMATOARELOR sa nu li se intimple si mai rau!
|
|
|||
|
|||
![]()
Staretul Sofronie, ucenicul Sf. Siluan a spus ca multi crestini nu vor sa priceapa ca traim zilele descrise de Apocalipsa, iar Sf. Lavrentie de Cernigov a spus unei calugarite tinere prin 1950 ca ea, fiind tanara poate sa prinda zilele cand va apare antihristul pe pamant, iar voi chiar daca aveti internet, nu va intereseaza ca microcipurile s-au inventat de mai bine de 10 ani si ca in multe state ale lumii deja se implanteaza pe mana sau in alte parti ale trupului omenesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cititrea Apocalipsei, am trait cu gandul ca va fi candva in viitor, cu siguranta nu in timpul vietii mele. Dar intrarea femeilor in Muntele Athos m-a socat, caci pe langa alte semne, si acesta indica apropierea acelor timpuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb eu unul cred ca Antihristul s-a nascut deja... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Traditia nu are caracter de inspiratie divina, ci sunt sfaturi si marturii, invataturi morale si spirituale ale sfintilor parinti, obiceiuri care se aplicau in acele perioade ale societatii si te ajuta sa tii calea dreapta. Biblia are caracter inspirat divin, iar Noul Testament cuprinde invataturile si activitatea Mantuitorului, pe care daca le respecti te vor ajuta sa te mantuiesti. Chestia cu Muntele Athos este o noua inventie fara noima si misogina. Mantuitorul a venit pentru toata lumea sa ne mantuiasca SPUSA CLAR IN BIBLIE fie femeie fie barbatsi subit vine unul si zice ca a visat-o pe Maica Domnului care interzice femeii sa mearga pe Muntele Athos, practic sa impuna prapastie intre barbat si femeie si cica in numele MAICII DOMNULUI! Bine macar ca nu incep sa omoare femeii in numele lui D-zeu cum fac musulmanii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
INCENDIU PUTERNIC IN MUNTELE ATHOS in apropierea Man. Hilandar. | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 15.08.2012 08:18:23 |
Stiinta si razboiul sfarsitului lumii | JustNicol | Generalitati | 3 | 29.07.2012 22:04:18 |
Semnele sfarsitului | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 114 | 17.09.2009 06:42:18 |
|