![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Glamorous_witch, asa este, cei mai multi oameni îsi pun mintea la eforturi si e rau, fiindca pierd timpul de rugaciune, de pocainta.
Dar exista si un tip de meditatie care efectiv distruge functiile mintii (ca parte a spiritului uman): meditatia ezoterica sau pseudo-religioasa, practicata de ioghini, catolici, poate si de alte grupari. Aceastam fiind meditatie de dragul meditatiei, produce grave mutatii asupra mintii umane. O puteti vedea la catolicii practicanti, de pilda papii si preotii sau, aici pe lista, useri ca MariaB. organismu uman are 300 trilioane de celule. tumacar leai vasut?? ca eu da. Poate ca le-am vazut mai mult ca tine, am petrecut multe ore studiind la biblioteca universitatii de medicina. |
|
|||
|
|||
![]()
ce profesie ai, Traditie?...daca nu te superi de intrebare:|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma supar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Christian, Lidia, Oni,...
Obiectivitatea afirmatiilor lui Traditie nu poate fi inteleasa cu gindirea noastra asa cum ne-a fost ea data la nastere. Procesul de baza in Ortodoxie de care Hristos vorbeste neincetat este schimbarea noastra...pentru a ne sfinti, pentru a vedea Slava Lui Dumnezeu(astea nu sunt doar versuri si citate din Liturghie ci fenomene reale, vii, pentru care trebuie MAI INTII sa ne TREZIM)... proces numit de ortodocsii greci Metanoia. Oamenii, cercetatorii nu creaza nimic, ci materia se diversifica prin om. Un prieten mi-a spus ca in muntele Athos a discutat cu 3 academicieni rusi( cu doctorate grele...) care pe la 55 de ani au inteles ca "celulele nu exista"!!!!!!!! si imediat au hotarit sa nu mai piarda timpul cu timpenii si s-au calugarit. Asta iti spune ceva sau o sa-i faci si pe ei nesanatosi la cap ca pe Traditie? da si inca ceva... -nu stiu daca ati observat dar toate descoperirile "inventiile" de fapt nu sunt inventii ci prognosticari si pronosticuri..."ceva" care era deja intuit deci Creatii de fapt nu exista. Iluzia omenirii este ca noi credem ca ne jucam si modelam materia cind de fapt MATERIA se joaca cu noi prin legile sale, numeroasele legi, in mijlocul carora am fost "parasutati" acum 15000 de ani si care apartin dracilor - Ati auzit de experimentul maimutelor de pe o insula si cartofii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate calugaria nu e buna pentru toata lumea. Gandeste, nu ar mai fi copii pe lume. Oricum, calugaria NU E SINGURA CALE DE MANTUIRE. Asta sa fie metanoia? Spalare de creier ca sa nu mai cred ca e adevarat ce vad in fata ochilor? De unde sunteti asa siguri ca sunt inselari? IDEEA ERA SA CREDEM MAI MULT DECAT CE E IN FATA OCHILOR! iDEEA ERA SA FIM MAI APROAPE DE IUBIRE, CU FIREA NOASTRA PATIMASA, CARE NECESITA TRANSFORMARE. Ma gandesc sa parasesc si eu forumul, sumteti prea transfigurati pentru gustul meu. cOZIA, ARUNCI NISTE VORBE!!NU MI-AI SPUS DESPRE COPIII SALBATICI, ACUM MA IEI CU MAIMUTA SI CARTOFUL, VORBESTI DE EXPERIMENTE, N-OR FI SI ACELEA DE LA DRACI? SI TREBUIE SA TE CRED PE CUVANT CA 3 ACADEMICIENI AU VENIT LA CREDINTA (OK, PANA AICI TE CRED) SI CA MOTIVUL LOR E CA NU CRED IN CELULE!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar deasupra a toate e Dumnezeu! si cine asculta de Dumnezeu si Dumnezeu asculta de el... deci "batránetea" si "moartea" sunt de "modelat" cu ...iubire multa in Hristos!!! |
|
|||
|
|||
![]()
inainte de caderea primilor oameni in neascultare paoate ca trupurile lor nu erau alcatuite din celule ci erau transfigurate de harul divin, dar dupa cadere in mod sigur trupurile sunt alcatuite din celule.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Tot asa crede si duhovnicul tau ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sa alinam batranetea unor batrane greu incercate | Alidana | Umanitare | 0 | 28.03.2011 23:13:30 |
Cum privim batranetea | Alidana | Umanitare | 8 | 03.03.2011 20:12:23 |
|