![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor!!!!Luati id-ul meu de mess:stnpetrica sau s_noobsaibot.:)
|
|
||||
|
||||
![]()
Am o super-supriza pentru voi toti!:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
tot_jean, sa stii ca mirelat are dreptate:
fii mai putin in defensiva.oricum n-ai nimic de pierdut. :) Nu stiu ce religie ai dar sint de partea ta si reactia lor este de inteles... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce fel de ortodox esti daca te deranjeaza faptul ca scrie aici? Te-a smintit cu ceva? Noi suntem datori sa iubim pe toti oamenii ,nu si ideile lor. Poate ca prezenta lor pe forum e benefica pentru ei si pentru noi ,daca nu ne irita prezenta lor suntem schimbati in bine Uite ce scrie sf.Isac Sirul: "omul cînd umblă în calea dreptății și-și face drumul către Dumnezeu , cîștigă pe mulți facîndu-i asemenea lui " |
|
||||
|
||||
![]()
Omul de va pazi toate poruncile dar se va arata calcator fata de una, s-a aratat calcator fata de toate - citim in Scriptura. Asa ca Adevarul il ai intreg sau nu-l ai deloc.
|
|
|||
|
|||
![]()
tot_jean,de-accord cu tine dar vezi ca risti sa fii banat uneori (ca noi toti ceilalti, de-altfel)
mikiuasa, n-am venit sa smintesc pe nimeni aici. explica-ti putin pozitia.Mai isultat de mai multe ori si nu inteleg de ce.Ai ceva cu mine personal, te-am jignit eu cu ceva? Sau doar pentru simplu fapt ca am zis ca-s martor?Daca ai avut ceva experinete negative, explica-te. anita are dreptate.prezenta oricaruia dintre noi poate fi benefica pentru celalalt.macar d.p.d.v. informational si tot e ceva. ne trebuie doar un pic de discernamint. merci, anita |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabdarea | OvidiuO | Pocainta | 41 | 19.03.2013 18:05:24 |
Lectie despre rabdarea nedreptatilor | procons | Intrebari utilizatori | 1 | 04.01.2012 23:49:55 |
Rabdarea | Apostol | Intrebari utilizatori | 3 | 07.11.2011 21:56:00 |
Rabdarea necazurilor | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 18.06.2011 09:20:24 |
Iubirea/ rabdarea in familie | jenica | Nunta | 10 | 26.11.2007 17:22:20 |
|