![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
spune-i sa nu mai judece ceea ce e la vedere. sufletul numai Dumnezeu ti-l cunoaste. increderea, respectul reciproc si neingradirea celuilalt sunt ingrediente de baza intr-o relatie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Incep sa cred ca nu mai am nici o sperantza shi ca..........am pierdut_o definitiv...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragostea pentru Dumnezeu shi dragostea pentru cel pe care vrei sa il ai alaturi langa tine sunt doua lucruri total diferite...tot sufletul ei e cu Dumnezeu...pentru mine nu cred ca mai are loc...eu sunt doar o piedica in visul ei...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce sa o dau in bara?pe mine nu ma intereseaza lucrurile astea...eu sunt acum pe Pamant...aici vreau sa iubesc...nu pot sa shtiu ce va fii dupa...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
V_am spus..cred numai in Dumnezeu...ii multzumesc pentru ca mi_a dat viatza pe care o traiesc pe pamant...nu am aspratzii atat de inalte...oricum faptele tale conteaza...daca nu mergi la biserica nu incalci niciuna din cele 10 porunci...nu faci rau nimanui...daca nu ranesc pe nimeni shi nu fac blasfemii,daca nu fac orice altceva ce nu este moral...care e greseala mea?
|
|
|||
|
|||
![]()
greseli facem multe, cu si fara voie. nu te mai gandi ca nu are ce sa ti se reproseze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa toate astea cred ca shtitzi ca nu am nici o shansa...ei nu vor renuntza niciodata in ceea ce cred ei shi in ceea ce au fost invatzatzi...intotdeauna voi fii unul dinafara...pe care vor incerca sa il schimbe...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ovidiu, a punctat foarte bine si cred ca intro relatie serioasa, bazata pe iubire adevarata , curata, trebuie sa ai o putere mai mare de intelegere si de acceptare venita mai ales din partea viitorului barbat. Lasa, o farama mai mult din partea ta , mai ales in dragostea pentru Dumnezeu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|