![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=cozia;684406]Domne ferește, eu nu vreau nimic de genul ăsta, dar nu este după mine.
Din moment ce avem evenimente în salturi, cu pauze, ele au un scop pe care îl vom Vedea sau mai bine zis simți…deja vedem prețurile la pompa. Dacă ele țin ca în trecut câteva zile nu i bai, dacă țin cu lunile sau ani, ne am dat foc la valize… N avem ce altceva să comentăm decât să așteptăm EFECTELE. Despre Trump nu dați face probleme. El are multe de bifat, și stai liniștit ca știe ce face. Efectele care ajung la noi sunt neplăcute de aceea și percepem totul în culori cenușii și cred ca este doar începutul neplăcerilor, dar el urmează un plan CONSIDERAT DE EI ca fiind unul beton, adică de salvare a umanității. Așa îl numesc ei, complementat filozofic de planul WEF. Se pare ca: Hidrocarburile sunt PA și PUSI…. Nu elaboram dar se vede cu ochiul liber, cum încet încet, se renunță la ele în MASĂ, o chestie cu adevărat cutremurătoare. Motivul renunțării la cel mai încărcat și eficient element energetic al civilizației…îl știu doar ei…prin statistici, evaluări, calcule, șamd. Ce e clar este ca oricum ar da o, băieții refuză să consume PE NOI CEI 8miliarde, CEEA CE a rămas. Bănuiesc ca se considera ca nu mai meritam. Energia verde este cum este, instabilă, unreliable,… Cea nucleară rămâne de bază dar ponderea este infimă…de ~9% din totalul tipurilor de generare, adică, DEOCAMDATĂ, VAX. Toate activitățile” astea sunt hibride și fără precedent istoric. Zero intel.. Ca urmare toți blogerii de pe antene doar speculează, n au nici un habar. Câștigă doar solda lor cei 2000€/ emisiune.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|