![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Expresia aparține lui Ludovic al XIV-lea, n-are nicio treabă cu Napoleon.
Păi ce faci măi nene, te pui singur în postura orbului care-l acuză pe chior că nu vede bine? Acum să vedem cum se prezintă alternativa la Georgescu, adică Elena Lasconi, supranumită în mediul online „ Ciolacu cu țâțe ”. (reproduc un fragment dintr-un articol apărut pe site-ul www.dw.com/ro): Nimic nu o intimidează și nimic nu o oprește din drum, deși nu știe exact cum funcționează NATO, cine face parte din Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), ce atribuții are această instituție, ce țări sunt în Consiliul de Securitate al ONU, ce relații are România cu Turcia și care e poziția Bucureștiului în Orientul Mijlociu. Are lacune majore în toate domeniile care țin de responsabilitățile prezidențiale, dar nu-i pasă, vorbește ca și cum ar ști, mizând pe faptul că, poate, nici cei care o urmăresc nu sunt foarte informați. De pildă, candidata USR crede că Articolul 5 din Tratatul NATO nu intră în vigoare imediat ci prevede un termen de 30 de zile de așteptare în cazul în care o țară aliată ar fi atacată. Deși dintr-un partid progresist, Lasconi se compară cu unul dintre cei mai conservatori președinți americani sugerând că la fel ca Ronald Reagan nici ea nu știe mare lucru în ce privește multe domenii ale politicii, dar că la fel ca el are principii. Lasconi nu se rușinează că nu știe ceva, crede că are timp să învețe și are o încredere de nezdruncinat în propriul potențial.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil am avut destul de multe incoerențe sau date eronate,de obicei editez și corectez după, când recitesc.
Mulțumesc pentru observație. In sfârșit după o săptămână de discuții interminabile cu votanți suveranisti,am descoperit o persoană care a venit cu argumente pentru o asemenea alegere. Mă refer la persoanele din cercul de cunoștințe/colegi etc. Înainte de asta,am vizionat o emisiune la Gândul,unde a vorbit Oreste Teodorescu,un jurnalist pe care l-am apreciat întotdeauna, până când a început să vibreze pe frecvența împotrivă căruia mă situez de o săptămână. Efectiv toată lumea din jurul meu gândește în aceste valențe, și oamenii din mass-media "liberă" încep să argumenteze o decizie în favoarea unei asemenea alegeri "extreme". Acuma din moment ce un om lansează niște idei,care se trezesc in foarte multe persoane,deja nu poți învinui acel om. Înseamnă că acele idei și dorințe deja existau în oamenii respectivi. Pur și simplu ele au prins viață,au fost aprinse. Pare că mă lupt cu morile de vânt,in condițiile in care nu sunt in sistem,sau plătit de sistem sau un susținător al lui. Pur și simplu încerc să găsesc o soluție rațională și corectă în aceste condiții de haos,manipulare,dezinformare și lupte pentru Putere. Una este să lupți împotriva unei idei și alta este să lupți împotriva unor oameni. Dacă oamenii vor alege o anumită Cale,atunci ei au dreptate și fiecare trebuie sa respectam această decizie. Însă eu personal nu sunt convins,ci mai degrabă am devenit extrem de confuz, întrucât văd că oamenii din jurul meu cred în ceva pe care eu îl văd malefic. Și nu știu exact care dintre noi are dreptate...
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 30.11.2024 at 18:34:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știi cum va fii viața ta într-o guvernare a lor și dacă nu o vei duce prost și foarte prost, fiindcă s-au cam terminat împrumuturile și trebuie date înapoi, deci se va ajunge pe o spirală a mizeriei sociale similară cu anii 90-2004 când bubuia inflația, șomajul era spre 20% chiar dacă oficial se raporta doar 10%, se nenoroceau multe locuri de muncă prin tăiere la 0 a fabricilor și întreprinderilor, deja e inflație mare din 2020. Poporul român a pierdut acel război. Am citit o analiză economică - din cauza faptului că s-a mers pe capitalism sălbatic în anii 90 s-a trăit mai prost decât în anii 80 când se făceau multe economii.
|
|||
|
|||
![]()
Pe tine te pun in categoria de prieten virtual măi:))
Prietenii te acceptă indiferent de viziune nu? Eh,eu ți-am mai zis mai demult că în adâncul inimii mele politice se ascunde Marx și Lenin,chiar dacă Mein Kampf și autorul.... Vezi,de asta cumva ezit să las să iasă acel curent,acea flamă care s-a aprins in mulți oameni. Adică aseară am recitit Manifestul Comunist și Doctrina Fascistă plus doctrina partidului placerii mele vinovate din politică românească. Eu știu ce înseamnă alegerea aceasta, dar nu sunt convins că înțeleg și restul. Eu n-am nimic de pierdut dacă se naționalizează țară, dacă se confiscă averile ilicite sau dacă învățăm strict doctrine patriotice. Credibil din acest curent mi se pare doar o singură persoană, celelalte 2 îmi repugnă. Însă ideile în sine folosite de ei, atât în programul politic cât și în propagandă sunt niște idei pe care le regăsim necesare și la baza lor le-am favorizat cam întotdeauna. Acuma să vedem cum se transformă țara dintr-o democrație eșuată într-un fascism,pe bazele unui comunism care încă o definește.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Practic dacă aveam patrioți la guvernare în 2020 - nu treceam prin plandemie așa rău, nu exagerau cu carantinarea - o puteau ridica mai repede, nu terorizau poporul cu frică de la tv, nu se risipeau miliarde de euro care au mărit datoria publică pe măști neconforme, izolete, spitale de campanie, locuințe modulare de tip lagăr pt cei care veneau de afară. Deci contează ce suflet au cei care te conduc și dacă pot negocia cu demnitate, atât. Dacă mergem cu latura aia cu fascismul, comunismul picăm în etichetările sistemului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singurii doi sau trei D P PLANETA au fost niște presedinti africani care în scurt timp au trecut la a " impinge margarete de la 2m sub pamant"
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multe țări care nu au avut izolete niște tuburi ale morții care speriau oamenii claustrofobi. Au mai fost țări precum Bulgaria carea au permis accesul de Paști la slujbă fără să facă o bravadă sau isterie din asta, îi ruga pe cei bolnavi să stea acasă și atât. Izolete, sifonări uriașe de bani pe măști contrafăcute care nu respectau standarde, licitații neverificate, vaccinuri mult mai multe decât populația României, toate astea au fost o formă de siluire și batjocorire a românilor, a bugetului a muncii. Sunt țări care nu și-au torpilat afacerile private prin controale trimise repetat, s-au mai făcut că nu văd unele lucruri. În România dacă nu era opoziție am fi avut cerificat medical sanitar și minim 4 doze obligatorii - alternativa fiind să nu poți lucra sau ieși din localitate, vezi că Franța a avut pașaport sanitar. Să zică merci că a fost o opoziție cât de cât că altfel și cei care s-au vaccinat cu o doză sau două băgau 4 și erau morți sau cu probleme grave și tratamente de mii de euro la ora asta Mi-a mărturisit ce a tras o femeie creștină pt doar 2 doze de Pfizer, cure de detoxificare, medicamente aduse din America pt a înlătura urmările vaccinului, bani peste bani, drumuri la controale și încă nu și-a revenit, acuză o slăbiciune și probleme de concentrare. Eu nu vreau să trăiesc într-o țară în care azi dușmanii poporului sunt cei care votează la Referendumul pt familie, mâine sunt cei care nu vor vaccinism forțat și măsuri totalitare sanitare, poimâine votanții lui Călin Georgescu șamd. Asta nu e țară democratică unde după ce se știe rezultatul votului de la exit poll mai sunt 6 ore de vot în diaspora unde se bagă în urnă până se schimbă ordinea parlamentară și prezidențială.
|
|||
|
|||
![]()
De ce ar vota un popor pentru suveranitate, din moment ce in toată majoritatea istoriei sale a fost vasal către diferite popoare? De ce deodată această schimbare? Ce s-a întâmplat? Pentru ca doar o simplă propagandă rusească e greu de crezut ca ar avea efect la un număr atât de mare de români! Realitatea e că românii s-au săturat sa fie sclavi, s-au săturat sa aibă coloana încovoiata, deși material o duc bine, cel putin cei de peste hotare, și un procent relativ scăzut în țară.
Problema este că acest popor nu știe ce înseamnă cu adevărat suveran! Nu are un cod al moralității suverane! E total depășit de această moralitate, nu știe de unde să si-o atribuie, sau cel puțin dacă ar caută in identitatea sa istorico-națională, tot ce ar găsi sunt fragmente de eroism contra triburilor barbare cotropitoare. Și dacă tot s-ar întoarce la origini, casta aristocraților a fost întotdeauna casta barbarilor: ea n-a prevalat în primul rând prin forța fizică, ci prin cea psihică – au fost oameni mai compleți(ceea ce, la toate nivelurile, nu înseamnă altceva decât „brute mai complete“). În esență, viața însăși înseamnă a-l cotropi, a-lrăni și a-l înfrânge pe cel străin și pe cel slab, înseamnă a asupri cu duritate, a-ți impune în mod silnic formele proprii, a asimila cu totul pe altul sau, cel puțin, și în cel mai bun caz, a-lexploata. Dar la ce bun să folosim mereu tocmai asemenea cuvinte marcate din vechime de intenții defăimătoare? În cazul în care e vorba despre un organism plin de viață, iar nu despre unul muribund, organismul social în cadrul căruia indivizii sunt tratați în mod egal, după cum am presupus anterior iar asta se întâmplă în orice aristocrație sănătoasă, trebuie să săvârșească el însuși, în confruntarea cu alte organisme, tot ceea ce indivizii care-l compun se abțin să facă între ei: el va trebui să fie întruparea voinței de putere, va căuta să crească, să se extindă, să atragă, să capete supremație, iar asta nu prin forța vreunei moralități sau imoralități oarecare, ci fiindcă el trăiește și pentru că viața înseamnă tocmai voință de putere. Însă conștiința comună a europenilor nu este nicăieri mai ostilă povețelor decât aici; toată lumea visează acum, chiar sub aparențe științifice, la viitoare stări sociale care nu trebuie să mai aibă „caracter de exploatare“ – mie asta îmi sună ca și cum cineva ar promite să născocească o viață capabilă să se abțină de la toate funcțiile organice. „Exploatarea“ nu ține de o societate coruptă sau imperfectă și primitivă, ea face parte din esența vieții, ca funcție organică fundamentală, este o consecință propriu-zisă a voinței de putere, care este tocmai voința de trăi. Dacă admitem că aceasta, ca teorie, reprezintă o inovație, atunci, ca realitate, este factorul primordial al întregii istorii: să fim totuși măcar atât de cinstiți cu noi înșine! Si dacă tot am ajuns sa fim onesti cu noi înșine, întrebarea care ar trebui sa fie pe buzele tuturor romanilor este: -noi pe cine exploatăm ca să ne simțim suverani? Căci noi românii nu am facut-o niciodată, dimpotrivă noi am fost cei exploatați și deodată ne-am trezit pe buze cu acest cuvânt de suveran! În sine, suveranul îl cinstește pe cel puternic, dar și pe cel ce se ține singur în frâu, pe cel care știe când să vorbească și când să tacă și căruia îi place să fie riguros și aspru cu el însuși, respectând tot ceea ce este sever și dur. „Wotan mi-a pus în piept o inimă de piatră“, spune un vers dintr-o veche saga scandinavă: și pe bună dreptate, căci e un vers ieșit din sufletul unui viking semeț. Un astfel de om este chiar mândru că nu a fost făcut să fie milos; de aceea eroul din saga adaugă, avertizând: „cine n-are încă de tânăr o inimă de piatră n-o va avea niciodată“. Deci dragule popor român, când ai avut o inimă de piatră, când ai cotropit și exploatat alte popoare, când ai fost falnic și semeț în fața istoriei și a celor ce o scriu? Ai uitat, nu-ți mai aduci aminte, sau nu a existat vreodată? Nu poți sa te prefaci suveran peste noapte ci trebuie să fi dintotdeauna! |
|
|||
|
|||
![]()
Călin Georgescu la vot, OM în fața PRESEI ANIMALICE: Ridică de la pământ o femeie brutalizată de cameramani - VIDEO. ”Am votat pentru ca binele să învingă răul. Pentru pace, nu pentru război. Pentru responsabilitate totală, dedicată neamului românesc!”
Chiar dacă nu va câștiga, totuși a știut să fie om în fața hulpavilor.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 01.12.2024 at 18:43:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Dupa scorurile astea obtinute in parlament se pare ca romanii nu vor vota Calin Georgescu in turul 2.
PSD - 87 deputați, 37 senatori - 124 total AUR - 64 deputați, 28 senatori - 92 total SOS - 25 deputați, 11 senatori - 36 total POT - 22 deputați, 9 senatori - 31 total Suveranisti - 111 deputati, 48 senatori - 159 total PNL - 51 deputați, 24 senatori - 75 total USR - 41 deputați, 18 senatori - 59 total UDMR - 21 deputați, 10 senatori - 31 total Scoruri care dau posibilitati de formare a guvenrului USLamist neomarxist LGBTQ, PSD-PNL-USR-UDMR, alianta pro UE-NATO care va avea un scor de 289 de parlamentari care vor putea sa continue pe drumul lor ca orbii si surzii netinand seama de mesajul transmis de poporul care s-a saturat de ei dar i-a revotat la fel ca-n ultimii 100 de ani si mai ales in ultimii 35 de ani ca tzapuitzii carora le place starea de tzepuiala iresponsabila pentru pensii, salarii, pomeni, ajutoare si mite electorale. Isi pot vota impreuna pe marioneta de Lasconi la presedintie si mergem asa inca 4-5 ani negri cu calaii sinucigasi la guvernare, care au vandut tara si toate resursele in ultimii 35 de ani preschimband-o in colonie de mana a 3-a si pe noi in cetateni de rangul 2 pentru visul obedient, slugarnic si himeric ispmitomamoniac de a intra in scheenghena iadului si in averica-banglia ca sa aparam noi nato si ue ca ucrainenii devenind carne de tun si cobaii-tinte pentru armamentele lor sofisticate si medicamentele si vaccinurile lor ce te prechimba in omul din atlantis, in broaste, in rame, in paraziti, daca rezisti asa vaccinat si mai traiesti. Io cu Sica, Basy si Tomac-Diaconescu, din afara jocurilor politice, nu ne suparam daca ne-ati taiat si-i sfatuiesc impreuna cu CTPul sa ramana parteneri si sa continue drumul lor democratic pro EUropean asa cum le-a transmis Iohannis ce au de facut cerandu-si el iertare de la poporul dezamagit! Io l-am iertat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 02.12.2024 at 09:16:15. |
|