![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
http://www.testingtheglobe.com/bible.html
|
|||
|
|||
|
Atunci cand cineva isi sacrifica viata pentru salvarea altei vieti, vedem clar ca Dumnezeu exista ( in inima omului ).
|
|
|
|||
|
|||
|
O poate face si dintr-o inconstienta/naivitate/reflex-dorinta-de-emancipare, nu neaparat din dragoste.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pana una alta marii fizicieni atei dau sah mat religiei :
http://www.express.co.uk/news/scienc...-it-wasn-t-God DESCOPERIRE ISTORICA ! - Universul e un nimic ceva mai ordonat. Descoperirea a fost facuta de cativa nimeni ceva mai dezordonati. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din pacate neoprotestanti au probleme serioase in a face distinctia intre cele doua. Totusi scopul postarii care ar fi? Chiar crezi ca e o ipoteza care mai merita luata in considerare? Sau doar ai "redesign cognitiv bias"? :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.02.2016 at 13:12:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Trebuie doar sa-i spuneti unui ateu: domnul ateu, daca maimuta te-a facut pe tine, tu cu ce te poti lauda ca ai facut? Si imediat o sa vedeti cum ateul ramane masca si interzis. Apoi ii propuneti: Daca maimutele sunt experte, profesori in evolutie incat au reusit sa scoata un om de unele singure, iar ateii nu au reusit in milioane de ani nici macara sa-si evolueze o varza pe cap, nu ar trebui sa fie declarate maimutele savante si ateii niste luzeri? Si eu sunt convins ca nu o sa va mai bate la cap absolut niciun ateu, o sa crape de rusine ca e o varza in domeniul evolutiei fata de savantele maimute. Last edited by altulunul; 23.05.2016 at 07:22:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca ateul iti zice "Pai uite, am facut un copil mai destept ca mine", ce-i zici? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In primul rand ca nu ateul l-a facut ci s-a trezit cu el in brate. Deci e tot functie mostenita de la cei care l-au conceput ca om (maimutele respectiv in viziunea ateista) Apoi si euglena verde face urmasi deci nu e nicio scofala. In schimb toata evolutia s-a blocat la ateu. Pana la el toti au reusit sa faca cate ceva, unii au facut cate un ochi, altii cate o ureche etc, In fine nu le-a iesit din prima dar dupa doua trei modele au strigat evrica. Ateul nimic, cum l-a lasat maimuta asa a ramas. Practic e de tot rasul evolutie |
|
|