![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
heiiiiiiii treziti-va!! MOARTEA BATE LA USA. mai sunt ai alte topicuri aici mult mai interesante. vin unii arunca samanta si "crestinii autentici" se reped sa o culeaga. Rad dracii de se prapadesc. Trezirea sa cautam mantuirea, sa lasam sexul si discutiile "filozofice" pentru alte forumuri. daca nu am gresit pagina aici scrie CRESTIN ORTODOX!!:angry:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si acum sa revin la subiect Cu alte cuvinte mi se pare cea mai mare ipocrizie sa spui ca iesi cu iubita in oras si stai si te uiti la ea, sau ca nu-ti saruti sotia, iubita ca e pacat. De ce e pacat? Si pana la urma ce e fratilor pacatul? si care sunt motivele pt.care Dzeu pedepseste pe cel pacatos? Oare daca ne tinem de un sablon chiar suntem sfinti? Sa fim seriosi. Am mai citi eu pe aici cateva aberatii de topicuri ,gen : "e pacat sa fii virgina?", sau "sex inainte de casatorie", "relatii sexuale inainte de casatorie", "despre vopsitul parului"...etc Chiar nu stau sa le enumar ca sunt mult prea multe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, sarutul frantuzesc e fffffffoarte intim, si de aceea ar trebui sa fie doar intre soti. Daca accepti ca si a face dragoste apartine casatoriei bineinteles. |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa va zic la toti care au comentat aici CEVA,dar ma abtin DIN BUN SIMT.
Ma intreb CINE MAI ARE AICI BUN SIMT?! Ce faci Cristalin?Acum nu mai pui Regulamentul sa-l vada toti?Despre asta ITI PLACE sa vorbesti si sa citesti,dar despre situatii serioase unde se lua partea Parintelui,nu ti-a placut. Unde sunt CRESTINII? Eu nu-i vad.Odin?Mirean?s.a.? |
|
|||
|
|||
![]()
Si,Anamaria are dreptate.Romandragut a dat dovada de BIN SIMT.Ati vazut pe cine jigneati si de cine va bateati joc...????
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Sylvie,gaseste-ti alt Topic unde sa scrii,fara suparare???.Ce zici vrei?;)Nu te supara pe mine,dar mai sunt si alte subiecte unde poti scrie,si chiar mai interesante,no offense,si lasa-i pe altii sa isi dea cu parerea;sincera sa fiu,si mie mi-a placut cum a zis Roman Dragut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu va obliga nimeni sa intrati pe topic. e un forum crestinesc... un crestin dak are o intrebare o pune pt a nu ramane cu dubii, orice fel de intrebare ar fi, oricat de aberanta ar parea. crestinismul nu se limiteaza la anumite subiecte.
pe de alta parte, sunt de acord si cu odin, dar mass-media s-a extins atat de mult si in atat de multe subiecte incat ar fi inutil sa ne ferim de un anumit subiect pe un anumit forum... cei kre spun "cutare e pacat" nu inseamna k nici nu-l savarsesc! nu confundati, nu va mai dati repede cu parerea despre cineva! eu dak spun "minciuna e pacat" nu inseamna k nu mint... e doar un exemplu. intrebarea topicului este "dak e pacat", nu "voi faceti acest pacat" |
|
|||
|
|||
![]()
si in fond... nu ne imitam unii pe altii. nu spunem "uite, eu fac, poti sa faci si tu". nu ne dam drept model pt altii.
|
|