![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu? Eu zic sa te mai uiti pe ce spuneai tu la topicul pe care ai fost banat de doua ori.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca daca altii au facut atacuri la persoana pe forum, asta e o scuza pentru acest atac abject al lui AlinB ? Te mai consideri si credincios pe deasupra ? Esti cumva calugar de dai sfaturi asa apasat ? Nu prea cred ... Lucian, acest atac abject al lui AlinB la Corinusha sper sa fie sanctionat de adminul acestui forum. Last edited by AlbertX; 21.05.2014 at 22:00:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Ai aceleasi "pasiuni" si abordezi aceleasi subiecte ca si cealalta personalitatea a ta "Mandea" 2. Ai acelasi pareri. 3. Ai acelasi stil de a scrie (uita-te pe postarile de pe userul pe care ai fost banat si pe postarile actuale si ai sa intelegi). 4. Ai "aparut" dupa cateva zile dupa banarea pe celalalt user. Si ca sa iti raspund la afirmatia referitoare la mine: da-mi un exemplu cu privite la un "sfat apasat" pe care l-am dat. Si am primit mesajul pe privat la care ti-as fi raspuns daca nu blocai accesul la a primi astfel de mesaje ca nu ma intereseaza sa intru in dispute inutile cu tine. Si chiar nu ma intereseaza. Am afirmat ce am afirmat si m-am oprit. In schimb nu m-am putut abitine sa nu iti raspuns tinand cont de cat de abjecte au fost afirmatiile si atacurile tale astfel incat sa iti permiti sa dai lectii de moralitate.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu, dar nu asa se pune problema ... Tu dai cumva lectii de moralitate ? Te consideri indreptatit ? De pacatul mandriei nu prea ai auzit ? Ia citeste aici si vezi daca se potriveste cu ce faci tu - http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=15
Ce crezi tu este total irelevant si nu are legatura cu modul avocatesc prin care-l aparai pe prietenul tau de forum AlinB, incercand sa-i acoperi insinuarea abjecta prin care el sugera ca Corinusha cine stie in cati ani poate ajunge si ea sa posteze la rubrica "divortate",... atata nesimtire este greu de trecut cu vederea. Se pare ca-i dorea numai binele ... halal crestin! Sa va fie rusine la amandoi, tie ca ai incercat sa muti discutia si sa-l acoperi pe AlinB, iar lui pentru acea afirmatie abjecta ! Propun sa revenim la subiectul topicului, Lucian, nu te mai chinui sa-l schimbi, e mai interesant decat frustrarile tale personale ... Last edited by AlbertX; 21.05.2014 at 22:43:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Depinde. Depinde de ce cred, depinde pe ce ma bazez si depinde cu ce pot sustine ceea ce cred. Citat:
Cu siguranta nu tu esti in masura sa vorbesti de nesimtire. Dati trecute nu pentru ideile avute ai fost banat. Citat:
Cum ar fi...?
|
|||
|
|||
![]()
Ha, ha, ha, ce semeni cu "electron" de pe scientia, cum le iei tu la rand cu rand si le dai cate un raspuns la toate. Impresionant!
Nu cred ca merita sa mai am discutii cu tine ... tu poti sa o tii asa mult si bine, off topic desigur. Ai raspuns la intrebarea cu pacatul mandriei cumva, ia sa vedem ce ai zis ? ... Nici nu ai pomenit, evident, esti perfect! Din pacate pentru tine mai sunt si altii care vor judeca actiunile tale, pasiv, ei si-au format deja o parere ... este destul de evident ca pe tine nu te preocupa subiectul topicului si incerci cu disperare sa-l deturnezi, fara rusine. Patima desfrânării și biruirea ei în viziunea spiritualității ortodoxe - e tema acestui topic, nu intelegi ? Incepe de aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17243 Last edited by AlbertX; 21.05.2014 at 23:49:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Lucian, daca tu crezi ca Corinusha nu are cunostinte elementare de credinta, eu cred ca tu nu doar ca nu aplici nimic din ce afirmi ca "stii" dar te si grabesti sa-i judeci pe altii, ca si cand ai fii vre-un calugar de pe muntele Athos ... dar nu esti ... prea subtil?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te faci ca esti jignit. Simulezi ca ai inteles altceva. Spui ca este sub nivelul tau sa raspunzi la asa ceva (desi discutia o duci tu la acest nivel). Incepi cu atacuri la persoana. Raspunzi la altceva. Raspunzi la nimicuri si chestii colaterale ignorand aspectele importante. Schimbi subiectul..... Exista multe tehnici. Tu ai simulat jignirea si o discutie sub nivelul tau. Dar asta nu schimba faptul ca tu, care ti-ai permis sa faci cele mai abjecte afirmatii despre alte persoane ai lipsa de bun simt sa acuzi pe altcineva de asa ceva. Nu schimba nici faptul ca ai lipsa de bun simt de a acuza fara temei (si atunci cand ti se cer dovezi nu le aduci pentru ca nu ai de unde) de orice vrei tu alte persoane.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Eu nu cred ca Corinusha nu are cele mai elementare cunostinte de credinta, chiar nu are. Si asta o demonstreaza afirmatiile ei. 2. Pe ce te bazezi tu cand crezi ca nu aplic nimic din ce "stiu". Pe nimic. Dar discutia nu este despre mine si eu nu am afirmat niciodata ca eu nu gresesc. Exista cateva diferente intre mine si ea. De exemplu eu nu sustin si nu dau sfaturi de credinta dupa capul si parerile mele. Eu nu fac afirmatii in contradictie cu invataturile Bisericii. Pacatele mele (si nu am afirmat ca as fi vreun sfant) prefer sa ramana doar cele persoanale, nu sa ii smintesc si pe altii si sa fiu responsabil si pentru pacatele lor. Si mai exista o diferenta esentiala (si nu incerc sa ma indreptatesc pe mine, de fapt prefer sa nu discut despre mine, dar tu ai inceput) este ca asa, cu toate pacatele mele, multe, obiectivul meu ramane mantuirea. La ea mantuirea nu intra in topul prioritatilor (ma astept sa raspunda si sa conteste jignita afirmatia) si oricum nu stie ce presupune mantuirea (si nici nu o intereseaza). Am vrut sa te intreb cu stai tu la capitolul asta, dar prefer sa nu duc discutia la aspecte personale asa cum o faci tu. Nu despre asta este vorba.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am spus asta ptr. ca Lucian nu ar stii. Este la modul general. |
|