Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2012, 20:25:56
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Nu încerc să te jignesc, încerc să te ajut. Faptul de a-ți crea mai multe identități virtuale, cu scopul de a se aplauda reciproc, denotă existența unor probleme reale - și dă o nouă dimensiune zicerii populare "el centrează, el dă cu capul". Îl avem aici pe forum pe domnul Ioan Cezar, de profesie psiholog - poți încerca să i te adresezi.
Psihiatri n-avem printre noi? Comportamentul schizoid tine mai mult de psihiatrie.
Vechi 27.11.2012, 21:01:49
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LgMihail Vezi mesajul
Iarta-ma... stiu ca esti catolic... Nu prea poti intelege un aspect esential:
Vezi tu, noi in Ortodoxie nu prea ne permitem sa-i terfelim pe Sfintii Parinti dupa vreun "Papa" (fie el de la Vatican sau - mai ales - din spatele unui calculator).
.
atac ad hominem grav.
Vechi 27.11.2012, 21:02:25
Senior Member

Implicit

Citat:
Subscriu. As prefera ca AlinB sa inceteze in masura in care aici - in absenta sa - se vorbea On Topic!
extrem de ontopic.
Vechi 27.11.2012, 21:13:44
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Talking De curaj ducem lipsa, domnu Gantolea, de curajul confruntarii

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Domnu' Lemnaru mai lasati-l pe Eugen in pace.
Mai bine ne spuneti varsta la care v-ati spovedit prima data.
Ce ziceti, aveti curaj? Apropo, mai faceti Tai Chi?
Alo, Domnu' AlinB, la ce-ti foloseste tie treaba cu "patrafiru", esti cumva un ortodox care nu are loc la spovedanie si ai impresia ca ma bag eu in fata dupa ce ai stat trei zile la coada, la Pr Badulescu? Stai linistit, e loc pentru toata lumea in rai, toate la timpul potrivit.

Te asigur AlinB ca sunt extrem de spovedit, de nenumarate ori din copilarie si pana in prezent, de catre diferiti preoti ortodocsi, la ce te ajuta aceasta informatie, ne spui si noua, te face mai destept ?

Am vazut ca esti geocentrofob, mai ai si alte fobii, esti rasist cumva, cu homosexualii ce zici, esti tolerant sau nu esti, spune cinstit, ca la spovedanie, sa te "citeasca" toata lumea ... de parca ar interesa pe cineva "parerile tale", dar nu conteaza, fii insistent, nu te lasa, baga mare, ia zi-le tu, mai inteligentule !

Probabil esti rau dereglat la resurse, daca ai ajuns sa-mi spui Domnu Lemnaru, nu ma deranjeaza, poti sa-mi mai spui si Badulescu sau LgMihail, sau "neica_nimeni_x", nu conteaza, spune cum iti vine tie mai usor, asta e cel mai putin important ...

Am facut Tai Chi?... si ce am mai facut, ia spune tu domnu detectiv, care le stie pe toate ca un om mare: electro tele, electro simplu, liceu, scoala, gradinita, orfelinat, maternitate; de mama ta stii ceva, poate a intrat si ea in schema, ia sa o intrebi, poate ma cunoaste personal si-ti spune si ea ceva ce tu nu stii ... stii tu foarte bine la ce ma refer ... sau nu stii ?

Limbajul tau suburban de exprimare sper ca va fi penalizat conform regulilor acestui forum crestin ortodox.

Referitor la Eugen7 Gantolea, astept in continuare raspunsuri pertinente referitoare la Teoria lu Gantolea (cosmologia) si cum se armonizeaza aceasta cu noua Teorie M.

P.S. Da cine-i si Lemnaru asta de care intreaba AlinB, trebuie sa ma simt onorat de comparatie sau nu?

Last edited by neica_nimeni_altul; 27.11.2012 at 21:35:32.
Vechi 27.11.2012, 21:29:15
N.Priceputu
Guest

Implicit

Mi se pare mie, sau de la atacul la persoană s-a trecut la atacul la mamă? Cred că cineva ar trebui să zică stop.
Vechi 27.11.2012, 21:58:42
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Talking

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Mi se pare mie, sau de la atacul la persoană s-a trecut la atacul la mamă? Cred că cineva ar trebui să zică stop.
Personal ma simt depasit de situatie. Prefer sa ma retrag de la topicul acesta pana ce se va reveni la un subiect concret.

Iertati daca am suparat!
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Vechi 27.11.2012, 22:36:49
Senior Member

Implicit

Citat:
Personal ma simt depasit de situatie. Prefer sa ma retrag de la topicul acesta pana ce se va reveni la un subiect concret.

Iertati daca am suparat!
deci se retrage una dintre personalitatile multiple din discutie.
Vechi 27.11.2012, 22:37:17
Senior Member

Question Un dialog civilizat si folositor

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Cred ca adminul ar fi trebuit de mult sa-l blocheze pe AlinB, dar asa se intampla cand prietenii lui Eugen7 Gantolea isi arata coltii anti-geocentristi si anti-dezbatere civilizata.

Ei au aceasta tactica de discreditare a "oponentului" atunci cand constata ca nu mai au argumente sau pur si simplu nu pot mai mult pe plan intelectual.

Desi aparent ati fi tentati sa credeti ca si eu il provoc pe Dl Gantolea, va asigur ca va inselati, doresc doar sa ne explice cum a descoperit dansul ca ar exista o concordanta intre invatatura Dogmatica a lui Sf Ioan Damaschin si Teoria M (fosta big bang)

http://www.scribd.com/doc/58108638/C...Eugen-Gantolea

El trebuie sa-si asume ceea ce a scris in documentul de mai sus, precum si ideiile pentru care s-a luptat neobosit pe forumul www.scientia.ro (fiind rejectat pana la urma din motive obiective)

motivele aparente de "rejectare" fiind invocate foarte "elocvent" dar indirect pe acest topic,

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15684

Doresc un dialog civilizat si folositor, nu un atac la persoana !

P.S.
Nu vi se pare curios ca indivizi gen AlinB, DragosP, si altii ca ei, doresc ca acest dialog sa nu aiba loc, de ce oare ???
Desi au posibilitatea sa nu participe la acest subiect si pot fi activi pe orice alte topice, ei doar doresc sa blocheze cu orice pret acest "dialog", de ce nu ignora pur si simplu aceasta discutie? Atat de mult se teme Eugen7 de o dezbatere pe aceasta tema, incat si-a asmutit "prietenii" pentru blocarea discutiei? Dl inginer, nu va temeti, suntem doar pe un forum ortodox, nu aveti ce pierde!

Last edited by neica_nimeni_altul; 27.11.2012 at 23:32:20.
Vechi 27.11.2012, 23:39:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Pai dupa cum pare,nu AlinB si nici DragoP nu au avansat atacul la mama...
Sper ca Admin sa nu-i baneze pe acesti useri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 27.11.2012, 23:53:57
Senior Member

Talking Confuzie la mama ...

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai dupa cum pare, nu AlinB si nici DragoP nu au avansat atacul la mama...
Yasmina, cred ca confunzi (intentionat sau nu), nu este un atac la mama, este doar o enumerare a posibilitatilor multiple de informare ale detectivului AlinB ... care a lasat acest subiect in aer, fara a ne spune daca a aflat cand s-a spovedit pentru prima data tipul ala, Lemnaru ...

Se pare ca nici Yasmina nu este interesata de subiectul topicului, ci doar de intriga pe care o poate starni acesta confuzie sau remarca ei nevinovata
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Semnele mortii Ionut27 Generalitati 9 14.10.2013 18:34:53
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Anuntul mortii Ioan-Victor Generalitati 16 26.09.2010 07:24:20
Mortii rafella Generalitati 146 22.06.2010 17:18:45
Inaintea mortii mara2008 Generalitati 9 25.08.2008 12:23:15