![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
si tu crezi in prostia asta cu cipurile? Chiar trebuie sa luam binecuvantare de la duhovnic pentru orice? Daca eu ma duc sa-mi cumpar o pereche de blugi trebuie sa iau binecuvantare de la duhovnic pentru asa ceva?
|
|
||||
|
||||
![]()
Si care e documentul acela?? Eu am pasaport cu cip, pentru care ma acuzati. Pai cu el pot sa si vand si pot sa si cumpar, nu ma opreste cu nimic in a face astfel de activitati.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dintre noi doi unul greseste, nu-i asa? Cel mai bine ar fi sa gresesc eu pentru ca atunci nimeni n-ar avea nimic de pierdut, nici chiar eu. Citat:
Sa fii sanatos! |
|
||||
|
||||
![]()
o, da , e multa otrava acolo...
Un exemplu concret e cel cu situatia preotilor din Bucovina de nord. O multime de minciuni inserata acolo, menita sa starneasca dezbinare, revolta fata de regimul de acolo. Intamplarea face ca stiam preoti si ierarhi de acolo, si cunosteam din interior cum stau lucrurile. Atunci am realizat multimea de minciuni si duhul dezbinator, invelit frumos in celofanul dragostei de neam, ptr a pacali multimea. Ceea ce imi pare rau e ca se folosesc de numele pr Iustin ptr a-si sustine ideile. Intamplarea face ca am ajuns si la pr Iustin si am discutat cu sfintia sa mai multe aspecte. De aici si concluzia mea ca apologeticum si pr Iustin merg destul de paralel, doar se mai intersecteaza undeva. Iar ca posturile lor sa devina mai interesante, insereaza mereu numele parintelui, stiind ca e atat de iubit de oameni. Duhul postarilor acestora e total diferit de duhul pr Iustin. Asadar, nu amestecati si voi lucrurile! Si ca o concluzie: pericolul exista, iar actele biometrice sunt un prim pas (sau, mai bine zis un pas de continuare) in implinirea Scripturilor. Hristos in mod sigur va veni, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Dar accentul ar trebui pus pe pocainta, pr razboiul pemanent din sufletul nostru. Caci daca acolo e furtuna si pustietatea, ce folos ca afara ploua, ninge sau e un soare minunat? Nu actele biometrice ne vor pierde pe noi, ci pacatele acumulate si invelite asa frumos ca sa nu miroase. Bine ar fi sa nu fim dependenti de nici un sistem, caci asa nu vom putea fi santajati in nici un fel.Dar repet, sa incepem curatenia din interior, acolo unde e esentiala.De restul se va ingriji Dumnezeu...
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 28.10.2012 at 09:51:25. |
|
|||
|
|||
![]()
@Lore Ai intrebat pe Pr.Iustin legat de actele cu cip? Daca da, ce a spus dansul?
Apologeticum...Singurul site echilibrat care a scris despre cipuri si asa, este Razboi. Chiar au intrat in conflict cu cei de la Apologeticum si cu Scacisv ptr. ca nu indemnau la mers in pestera. Se pot citi articolele lor despre acest subiect si despre felul in care Pr.Iustin este folosit ca paravan si scut. Foarte urat ca se foloseste un om atat de bun pe post de tap ispasitor. Iar legat de cum poti fi monotorizat prin cipuri in acte si bilet de calatorie nu e asa greu de inteles. Putina cercetare nu ar strica, iar modul acesta de exprimare:"eu zic bine ptr.ca fac bine, si tu zici prostii" nu ajuta deloc, nu rezolva pb., nu calmeaza spiritele, are chiar efectul contrar. Cum sa ajuti cand tu doar ironizezi, razi de userul care are intrebari si te dai mare? (nu mai am telefon mobil de 3 ani ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cine stie in ce v-a consta cu adevarat pecetea 666. Si apoi dracul nu e atat de prost sa inventeze o pecete de care sa-si dea seama oricine ca sa poata sa se fereasca de ea orice om. Sa fim intelepti si sa nu procedam ca "Petrica si lupul"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Si nu iti e greu? Scuza-ma, dar tu cu ce trimiti sms-uri, cu ce comunici cu semenii tai, cu ce intri pe net, pe facebook etc. cand nu esti la PC? Cand iesi in oras la o terasa cu ce dai check-in pe facebook etc. etc.? ![]() Ca sa nu mai zic de poze, GPS, aplicatii... He he, se fac o gramada de lucruri cu un smartphone! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Un alt duhovnic va sustine că: ''Toate acestea sunt prostii. Nici un număr 666 și nici un semn exterior nu vă va vătăma. Nu vă ocupati de asta, acceptati-l ca să vă faceti treaba și nu mai ascultati țoti fanaticii și pe țoti care văd pretutindeni numai demoni". Cred că din acest exemplu fiecare dintre voi îi poate distinge pe aceia care îl iubesc și îi slujesc lui Dumnezeu și care au grijă de propria voastră mântuire, și pe ceilalti, interesati numai ''să fie văzuti de oameni" (Matei 6, 5) și care vă însală, voind să se arate buni fată de voi și să-si justifice atitudinea lor de apostati, de întoarcere de la Hristos, urmând să-si trăiască viata asa cum le e lor mai bine, pentru a se sluji pe ei însisi și nu pentru a-L sluji pe Hristos. Pentru cei din urmă, să nu uităm că e valabil și ce spune Apostolul Pavel; ''Fiindcă țoti caută ale lor, nu ale lui Iisus Hristos" (Filipeni 2, 21). Intr-o zi, un grup de patru tineri discuta despre cartea de identitate și fiecare avea câte o părere diferită. Asadar, spuneau: - Eu m-am sfătuit cu duhovnicul meu și mi-a spus că nu trebuie să primim cartea aceasta de identitate - a spus cel dintâi. Sigur, ca o dovadă mi-a adus foaia părintelui Paisie. - Mie mi-a spus duhovnicul că sunt ''ridicole" toate aceste lucruri și că numai cartea de identitate nu mă poate vătăma în vreun fel, a spus al doilea. - Duhovnicul meu mi-a spus că dacă primesc cartea de identitate și pun peste ea o cruce, n-o să-mi poate face rău, a spus al treilea tânăr. - Eu l-am întrebat pe duhovnicul meu și mi-a spus că el nu se ocupă cu Antihristul, ci cu Hristos și m-a sfătuit să fac și eu la fel, a completat cel de al patrulea. După toate acestea, tinerii se întrebau cu nedumerire dacă ar trebui să asculte de duhovnicul lor, și dacă da, atunci ce se întâmplă când duhovnicii au păreri diferite si, mai mult decât atât, cu totul contrarii una fată de cealaltă. ''Nici un semn nu ne va duce în iad, decât lepădarea de Hristos și lipsa de iubire. Fără voia noastră liberă, nici un serrm (pecete) nu va actiona asupra noastră nici spre mântuire, dar nici spre osândă". De asemenea și altii ne-au pus întrebarea: ''De ce, dacă vom avea un număr de cod pe mână, vom fi pedepsiti și trimisi în iad ?" Ii întrebăm și noi pe cei care spun că doar lepădarea de Hristos aduce după sine osânda: dacă Domnul nostru Hristos n-ar fi spus că: ''De cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui" (Matei 10, 33), ci ar fi zis: ''Chiar de vă veti lepăda de Mine în fata oamenilor, nu contează, ajunge ca înlăuntrul vostru să nu vă lepădati, căci Eu oricum tot vă voi duce în rai", atunci ar mai fi fost lepădarea un act care să aducă osândirea ? Firesc, ne veti răspunde: Nu, deoarece atunci n-ar mai fi fost legiuit acest lucru de către Legiuitor. Acelasi lucru se pare că-l spune și Apostolul Pavel: ''Căci fără lege, păcatul era mort" (Romani 7, 8). Fiecare dintre noi trebuie să cunoască că toată taina fărădelegii se lucrează prin îngăduinta lui Dumnezeu, pentru că El lasă să fie astfel cu un singur scop, asa cum spune Apostolul Pavel: pentru a fi judecati țoti cei care ''n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască. și de aceea Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni, ca să fie osânditi țoti cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea" (II Tesaloniceni 2, 10-12). fragment extras din cartea LA APUSUL LIBERTATII - Ieromonah Hristodul Aghioritul Traducere din limba greacă de S. G. Colițu Cartea a fost tipărită de către editura Sofia, București, 1999!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu prin ce proces logic a ajuns la concluzia asta, ca nu e nici un articol semnat de dumnealui, dar cred ca e un exemplu bun ce face naivitatea + puterea manipularii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|