![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vrut sa scriu "casatoria este o institutie divina".
|
|
|||
|
|||
![]()
Grasu77....
2. Adulterul se produce intre persoane necasatorite adulterul se refera la cei ce intretin relatii extragonjugale , adica pe romaneste sunt casatoriti dar au amante....si iar adica cel putin una din parti are un sot/ie...Numai bine! |
|
||||
|
||||
![]()
dupa opinia ta, daca eu necasatorit fiind fac sex cu o fata care nici ea nu este casatorita, nu este adulter?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci.....Numai bine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Or, reformatorul dv a fost călugăr, ceea ce înseamnă că i-a promis lui Dumnezeu castitate perpetuă. Dar nu s-a ținut de promisiune. Acest lucru, pentru un călugăr, înseamnă căderea de la starea sa, adică apostazie. În ceea ce privește homosexualitatea, vedem bine unde au ajuns protestanții: la apologia ei, la "preoți" care sunt "căsătoriți" homosexual, la oficierea de "căsătorii" homosexuale. Citiți această sursă luterană
|
|||
|
|||
![]()
Promisiunea necasatoririi este o inselatorie papala. Dumnezeu nu a cerut asa ceva. "Reformatorul meu" a reusit sa puna mana pe o Biblie si sa o citeasca (lucru total neobisnuit, chir si pentru un slujitor bisericesc). A aflat adevarul si a facut ceva ce Dumnezeu binecuvanteaza: s-a casatorit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru corectare. Ati explicat corect termenul adulter. Eu, de fapt, m-am gandit termenul general de curvie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe urmă, un jurământ făcut lui Dumnezeu trebuie respectat. Am dubii că ereticul dumitale Martin Luther a promis papei că va rămânea necăsătorit. În Ritualul tonsurii nu apare cuvântul "Papa", în schimb apare des "Dumnezeu" și "Cristos". Deci, ideea că "promisiunea necăsătoririi este o înșelătorie papală" este încă o minciunică dintre cele cu care protestanții m-au obișnuit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamanile cu harti dinaintea posturilor | cristina2012 | Postul | 52 | 24.06.2016 18:22:01 |
gandurile de dinaintea Impartasaniei | ana ana | Impartasania (Taina Euharistiei) | 34 | 21.12.2011 08:55:38 |
Important: pocainta in ultimele ore dinaintea mortii | Florin-Ionut | Pocainta | 2 | 09.05.2011 10:37:54 |
RUSINEA DE DINAINTEA SPOVEDANIEI. CUM SA O IN- | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 18.07.2010 00:26:11 |
Rusinea de dinaintea spovedaniei | marianamara72 | Intrebari utilizatori | 7 | 21.06.2010 23:08:21 |
|