![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru opiniile personale. Am convingerea ca de la fiecare am o opinie care ma poate ajuta sa i-au o decizie. Imi este foarte greu deoarece, daca nu ar exista unii membrii ai familiei care il incurajeaza in aceasta relatie cu aceasta femeie situatie ar fi mai usor de resolvat. Stiu ca trebuie sa fiu deschisa si directa cu el, dar cred ca trebuie sa aleg momentul potrivit. Nici nu stiu de fapt care ar fi momentul potrivit............!
|
|
||||
|
||||
![]()
Momenutul potrivit este cind il prinzi in fapt sa ai dovada sigura nu din auzite, apoi hotaresti daca divortezi sau continui casnicia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu era nici un adulter acolo. In rest, ce pot sa zic, fiecare sa masoare cu masura care se asteapta sa i se masoare. Dar sa nu zica ca "eu never ever" ca asta de multe ori se dovedeste o minciuna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi scuzabil ceea ce face? Credeti ca ei l-au pus sa faca ceea ce face? Si daca ar dezaproba sau ar fi neutri in aceasta chestiune, si-ar schimba el atitudinea? Momentul potrivit poate fi chiar in clipa asta, atat timp cat sunteti pregatita sa renuntati la aceasta relatie. Si poate ca aici este problema "momentului potrivit"... |
|
|||
|
|||
![]()
Frumos spus..:-)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Desigur, Dumnezeu nu obliga la o anumita conduita dar harul vine dupa cum este aceasta conduita. Evanghelia este foarte clara in aceasta privinta. Citat:
Poti sa ramai pentru ca ti-e frica de singuratate sau sa o iei de la capat si atunci esti un pierzator pe toata linia. Poti sa ramai pentru ca il iubesti pe celalalt cu o iubire care cei mai multi nu o inteleg si vrei sa-l ajuti sa se indrepte. Atunci chiar daca pierzi social, fazta de Dumnezeu esti in castig. Citat:
Dar la un caz ca cel de mai sus, in care practic nu s-a intamplat mare lucru si la fel de bine poate fi un caz singular, sa spui ca ai iertat nu este decat o mare minciuna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am observat si probabil ai sa observi si tu cu timpul, poate inclusiv pe propria persoana (cu o doza de sinceritate), ca persoanale care sunt cele mai dure cu greselile altora in timp ce se considera pe ei insisi mai presus de ele ajung mai devreme sau mai tarziu sa le faca si ei. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Da, într-o căsnicie se fac multe compromisuri, dar în momentul în care tu stai acasă și gătești, pentru ca dnul Soț să aibă mâncarea pe masă pe când vine, iar el între timp își satisface setea de carnal cu o alta, trebuie să îți ridici niște semne de întrebare. 2. Doamna nu spunea nimic de copii, nu cred că intră în ecuația de față. 3. Faptul că dnul Karenin se "poartă frumos" nu e o dovadă de iubire, ci de cât e de meschin și de parșiv. Adică vine de la aia și te mângâie frumos pe obraz și îți spune cât ești de frumoasă și vai, e cel mai bun soț din lume. 4. Să nu-i reproșeze nimic?! Serios?! Aici chiar m-ai lăsat fără replică! 5. Adulterul pe locul 5? Fără supărare, dar nu ar trebui să vă oferiți ca exemplu pentru nimeni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iar de bataie nu e cazul sa te intreb daca ai accepta..:-)) Desi exista cazuri in care sotul a fost batut mar de catre vijelioasa sotie! Nu e nici o mare minciuna, dar tu n-ai cum sa intelegi, atata timp cat ti se pare normal sa ierti un adulter, daramite o palma ! Tentativa de omor este pedepsita de lege, de ce nu s-ar pedepsi si tentativa de violenta de catre o sotie care doreste sa fie iubita/respectata pana in ultimul moment?Tentativa care poate nu a fost dusa la finalitate din motive independente de agresor? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|