![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:) Cozia, draga, una vorbim si alta ne intelegem...
Bineinteles ca politica este omniprezenta si - in ciuda opiniei cvasi-generale - nu toata lumea se pricepe la asta, DECI... e clar ca nu este pentru oricine. Nu ca m-as eschiva, dar imi cunosc limitele. Si inca ceva, ce fac eu aici nu e actiune umanitara - ce concluzii traznite tragi ! - ci pur si simplu asa imi castig painea. Asa, de curiozitate, tu ce faci pentru asta ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Mirela,
Am citit zilele acestea ca Dumnezeu permite o temporara distantare de credinta, pentru ca s-au strecurat greseli in credinta noastra. Sa o luam ca pe o resetare. Vine apoi timpul cand persoana se converteste, capatand de data aceasta notiunile corecte. Convertitul are o viata religioasa adanca, pentru ca in sfarsit intelegand, nu mai vrea sa piarda inca odata credinta sa. Iata, deci, ca in tot raul exista un sambure buna, care depaseste ca importanta raul aparent. Tu, prin ceea ce faci, poti fi un exemplu de urmat, pentru ca revenirea sa fie cat mai grabnica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cred ca fiecare are momentele lui de indoiala, de racire fata de semeni si de Dumnezeu - totul este sa ne venim in fire, sa nu ne culcam pe-o ureche, in general vorbind, ci sa fim treji, ca nu se stie ceasul... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |