Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2011, 09:34:56
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nu trebuie sa fiti tristi, Dumnezeu calauzeste pe fiecare, faceti sport, miscare, muzee, si uitati de singuratate....eu m-am obisnuit singur si imi e bine.....pot spune ca sunt mai bine ca niciodat...binenteles...sunt alaturi de Cel de sus, prin tot ceea ce fac....si nu cad in rutina....Doamne ajuta-i pe cei tristi1
Reply With Quote
Vechi 27.04.2011, 12:12:23
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu e chiar asa, exista diferite forme de schizofrenie, cu manifestari diferite.
Corect. Manifestarile sunt foarte diferite.Exista si schizofrenici care de mult timp sunt inofensivi pentru cei din jur, dar nimeni nu poate garanta ca intr-o zi, din varii motive, nu se poate declansa o criza care se soldeaza cu morti si raniti de exemplu..
Din pacate aceasta boala nu este previzibila din punct de vedere a evolutiei ei..Inca nu s-au descoperit factorii care o provoaca si desigur, nici remediile..Se stie clar doar ca schizofrenia apare cel mai adesea in urma unui soc puternic...Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti!

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
consider ca e normal ca un om sa nu-si asume o povara mai mare decat crede ca poate duce, si aici e bine ca decizia sa fie luata cat mai lucid, pe de alta parte nu cred ca e cazul sa fie descurajati cei care incearca sa ia o decizie mai degraba caritabila decat in interes personal.
Nu trebuie descurajati, ci informati cat mai bine ( si nu de noi,care incercam doar in linii mari sa formam o idee corecta despre aceasta boala ,ci de personal specializat), ca sa ia o decizie in totala cunostinta de cauza.Sa stie la ce se inhama si ce riscuri isi asuma!
Reply With Quote
Vechi 26.04.2011, 11:27:38
Ioana.M's Avatar
Ioana.M Ioana.M is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.03.2011
Locație: Prahova
Smile

Va multumesc mult pentru sfaturi, mi-au fost de folos; de acum incolo am sa incerc sa-mi canalizez gandurile spre lucruri mai importante si sa las viata sa-si urmeze cursul firesc :) voi incerca de asemenea sa ma rog mai mult si sa vorbesc mai des cu parintele meu duhovnic.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 26.04.2011, 12:37:41
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Smile

Pentru Ioana si ptr.Ana......rabdare,credinta , rugaciune (acatistul SF.Nicolae,acatistul SF.Acoperamant Al Maicii Domnului).....toate se vor aseza firesc dupa randuiala Mintuitorului.Doamne Ajuta!!
Reply With Quote
Vechi 26.04.2011, 16:54:44
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana.M Vezi mesajul
am stat putin pe ganduri inainte de a scrie, dar cred ca oricand o idee sau un sfat pot fi de ajutor. am incercat sa-mi gasesc pe cineva si de fiecare data patesc la fel-daca plac pe cineva niciodata sentimentul nu e reciproc; in plus, de fiecare data ma place cineva care mie nu-mi place deloc.povestea asta se repeta destul de des si nu stiu de ce. si in plus simt ca as cauta "acul in carul cu fan".mi-e f.greu sa intalnesc o persoana care sa mearga si la biserica.inca mai sper, dar timpul trece repede.mai e cineva in situatia mea?
Esti grasa?

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2011, 16:55:26
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Esti grasa?
Intrebari de acestea, crede-ma, nu se pun...
Reply With Quote
Vechi 26.04.2011, 17:25:47
georgeta florica's Avatar
georgeta florica georgeta florica is offline
Member

Data înregistrării: 22.02.2011
Smile

Citat:
Esti grasa?
Asta e intrebarea beton:))))))
Vechi 26.04.2011, 17:30:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeta florica Vezi mesajul
Asta e intrebarea beton:))))))
Acum , depinde de beton , adică există beton de beton , dar și hodoronc tronc ( un soi de beton , fără ton . . . ) !
Vechi 26.04.2011, 18:01:14
emiliabirgau's Avatar
emiliabirgau emiliabirgau is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2009
Implicit

Citat:
Esti grasa?
Apropo de chestii de astea, ma uit cu surprindere la baietii/barbatii din zilele noastre care vor si cer perfectiune, daca se poate, din partea unei femei, de parca ei ar fi perfecti:))... Intr-adevar e bine ca fiecare sa se ingrijeasca si sa se simta bine in pielea sa, insa dragilor puteti avea surprize, daca cautati ceva anume, ce va faceti daca o luati slaba si devine grasa?:))) Asta e pt cei care cred ca niste kilograme sunt ceva iremediabil sau batut in cuie... de slabit nu-i asa mare problema, cu alte defecte te poti lupta o viata si cine stie daca se remediaza...
Reply With Quote
Vechi 26.04.2011, 19:23:50
vultur77's Avatar
vultur77 vultur77 is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Locație: Maramures
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vultur77
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emiliabirgau Vezi mesajul
Apropo de chestii de astea, ma uit cu surprindere la baietii/barbatii din zilele noastre care vor si cer perfectiune, daca se poate, din partea unei femei, de parca ei ar fi perfecti:))... Intr-adevar e bine ca fiecare sa se ingrijeasca si sa se simta bine in pielea sa, insa dragilor puteti avea surprize, daca cautati ceva anume, ce va faceti daca o luati slaba si devine grasa?:))) Asta e pt cei care cred ca niste kilograme sunt ceva iremediabil sau batut in cuie... de slabit nu-i asa mare problema, cu alte defecte te poti lupta o viata si cine stie daca se remediaza...
Si uite asa,ne-ai pus pe toti intr-o oala.Dar,oare daca unii pun intrebari idioate trebuie sa suportam toti consecintele? EU NU CRED.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma simt singur... Sanduu Generalitati 204 31.07.2016 19:46:44
simt ca nu mai pot sa ma rog... onyx235 Generalitati 28 04.01.2013 20:56:07
de ce ma simt mai trista decat tristetea fior Generalitati 55 18.07.2011 20:53:38
Sunt foarte trista Simona-Marilena Generalitati 51 04.05.2010 23:36:21