![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu trebuie sa fiti tristi, Dumnezeu calauzeste pe fiecare, faceti sport, miscare, muzee, si uitati de singuratate....eu m-am obisnuit singur si imi e bine.....pot spune ca sunt mai bine ca niciodat...binenteles...sunt alaturi de Cel de sus, prin tot ceea ce fac....si nu cad in rutina....Doamne ajuta-i pe cei tristi1
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din pacate aceasta boala nu este previzibila din punct de vedere a evolutiei ei..Inca nu s-au descoperit factorii care o provoaca si desigur, nici remediile..Se stie clar doar ca schizofrenia apare cel mai adesea in urma unui soc puternic...Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti! Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Va multumesc mult pentru sfaturi, mi-au fost de folos; de acum incolo am sa incerc sa-mi canalizez gandurile spre lucruri mai importante si sa las viata sa-si urmeze cursul firesc :) voi incerca de asemenea sa ma rog mai mult si sa vorbesc mai des cu parintele meu duhovnic.
Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru Ioana si ptr.Ana......rabdare,credinta , rugaciune (acatistul SF.Nicolae,acatistul SF.Acoperamant Al Maicii Domnului).....toate se vor aseza firesc dupa randuiala Mintuitorului.Doamne Ajuta!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Intrebari de acestea, crede-ma, nu se pun...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Acum , depinde de beton , adică există beton de beton , dar și hodoronc tronc ( un soi de beton , fără ton . . . ) !
|
||||
|
||||
|
Apropo de chestii de astea, ma uit cu surprindere la baietii/barbatii din zilele noastre care vor si cer perfectiune, daca se poate, din partea unei femei, de parca ei ar fi perfecti:))... Intr-adevar e bine ca fiecare sa se ingrijeasca si sa se simta bine in pielea sa, insa dragilor puteti avea surprize, daca cautati ceva anume, ce va faceti daca o luati slaba si devine grasa?:))) Asta e pt cei care cred ca niste kilograme sunt ceva iremediabil sau batut in cuie... de slabit nu-i asa mare problema, cu alte defecte te poti lupta o viata si cine stie daca se remediaza...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ma simt singur... | Sanduu | Generalitati | 204 | 31.07.2016 19:46:44 |
| simt ca nu mai pot sa ma rog... | onyx235 | Generalitati | 28 | 04.01.2013 20:56:07 |
| de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 20:53:38 |
| Sunt foarte trista | Simona-Marilena | Generalitati | 51 | 04.05.2010 23:36:21 |
|
|