![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru tine totul este acolo departe, altora li se intimpla NU MIE, de aceea te si simti ca un ALES!..the ONE! Am mai spus adminului ca tinerii sa stea in cercurile lor de idealisti, intr-o sectiune de forum,ceva de genul "tinerii viulturi ortodocsi", si sa-i lase pe ai mai batrini in "inselarea" lor. Last edited by andreicozia; 17.02.2011 at 17:11:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asa priveste omul necredincios, omul care si-a pierdut credinta, sau care n-a avut-o niciodata, nu cel care de Sfintele Pasti canta "praznuim omorarea mortii". Pe omul cu credinta in Dumnezeu "il doare" istoria, dar o poate depasi numai privind catre eshaton, avand nadejdea invierii din morti si a vietii vesnice. Dumnezeu Tatal nu a dat dovada de sadism, ci de iubire. Spune o vorba inteleapta , "atat iubesti, cat daruiesti". Dumnezeu ni l-a daruit pe Unicul Sau Fiu. Noi nu numai ca nu suntem in stare sa-i oferim Lui copiii nostri, precum Avraam, dar nu avem nici macar iubirea de a ne oferi noi insine. Atat mai spun. Daca nu-L putem iubi pe Dumnezeu, macar sa nu luam Numele Sau in desert si sa nu hulim pe Duhul Sfant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apai mult v-au suparat tinerii...ori cei cu suflet tanar. |
|
|||
|
|||
![]()
În bună tradiție personală am să mă pun rău cu toată lumea de îndată ce exprim următoarele:
- observ un exces de idealism poetic la unele doamne/domnișoare (și nu numai) care discută despre creștinism în termeni lirici, cu ușoare nuanțe new-age. Nimic rău în asta, dar se simte totuși lucrarea la nivelul contemplației estetice, iar existența de multe ori rămâne pe dinafară. Dacă contemplația estetică și-ar găsi confirmarea și în "banalul cotidian", mai că-mi vine să mă gândesc la "precum în cer, așa și pe pământ". - pe de altă parte, partida relativistă, în care e ușor de ghicit realismul istoric a lui Lenin, Stalin (și cei împreună cu ei) mă fac să mă gândesc la : "ochiul rău le vede pe toate rele".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E trist ca ne contrazicem asa...pentru niste lucruri care..."toate-s numai fum". |
|
||||
|
||||
![]()
Asta , poate și vă place , dând apă la moară din belșug celor nefolositoare ! De ce nu-i răspunzi lui Marius , sau lui Mihai , evitând disputele fără rost . Tot "noi"ne dăm cu pumnul în gură , și tot "noi"ne văicărim . . . Plăcere sadică , sau lipsă de procupare ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deja nu mai sunt bani pentru plata pensiilor,...vin vremuri grele pentru idealistii care stau cu mina intinsa la donatii...cind nu or mai fi bani deloc atunci sa te vedem. Bine zicea Par Cleopa, ca se apropie scuturarea putregaiului! |
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi instructiv de aflat ce raspuns ai primit. Deci, ce ti-a raspuns?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu Dumnezeu discrimineaza, ci noi Ii intoarcem spatele si ne miram apoi ca nu simtim prezenta lui Dumnezeu in viata noastra. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu - ocean nesfarsit de iubire, mila si iertare | Ekaterina | Dogmatica | 5 | 16.09.2012 01:01:52 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|