Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2011, 16:47:06
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit despre intalniri cu protestantii

am o verisoara care a trecut de la ortodoxi la protestanti...adica crestini dupa Evanghelie...acum vreo 4 5 6 ani nu stiu exact. acolo si-a gasit sot, e maritata, au un copil de cateva luni, care bineinteles nu e botezat, ca na la ei botezul e cand vrea persoana respectiva, adica cand creste mare, dar asa sunt oameni cu picioarele pe pamant, au ei ideile lor cam ... nastrusnice ... da na asta e gandirea lor ...

ei fac tot felul de intalniri pe la casele lor, in care ba citesc din Biblie si apoi comenteaza pe seama la ce au citt, ba disctutii despre familie, despre cum sa se poarte in anumite situatii, despre situatii, intamplari din viata de zi cu zi. si ma cheama tot timpul si pe mine. eu sunt ortodoxa convinsa, si nu ma atrag intalnirile astea, dar ma cheama de foarte multe ori si de fiecare data am refuzat-o ... samb asta este o intalnire la care daca accepta sotul o sa ne ducem, ca e si ziua verisoarei mele, si oricum am inteles ca nu se citeste din Biblie, eventual se discuta despre educatia copiilor... si asta m-ar interesa ...
dar asa in general este pacat daca un ortodox convins se duce la intalniri ale protestantilor ? bineinteles, fara clatinari de credinta, sau Doamne fereste treceri la religia lor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cu si despre Parintele Teofil : "Intalniri cu oameni iubitori de Dumnezeu" cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 72 09.04.2019 01:15:22
Protestantii sau ''pocaitii'' Templier Knight Secte si culte 21 01.02.2015 21:20:51
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? Florin-Ionut Secte si culte 90 14.02.2012 13:25:48
Conferinte ortodoxe / intalniri cu oameni de cultura Florin-Ionut Mari Duhovnici si predicile lor 0 11.10.2008 18:07:05
Patriarhul Daniel si protestantii olivian Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 268 09.04.2008 11:49:20