despre intalniri cu protestantii
am o verisoara care a trecut de la ortodoxi la protestanti...adica crestini dupa Evanghelie...acum vreo 4 5 6 ani nu stiu exact. acolo si-a gasit sot, e maritata, au un copil de cateva luni, care bineinteles nu e botezat, ca na la ei botezul e cand vrea persoana respectiva, adica cand creste mare, dar asa sunt oameni cu picioarele pe pamant, au ei ideile lor cam ... nastrusnice ... da na asta e gandirea lor ...
ei fac tot felul de intalniri pe la casele lor, in care ba citesc din Biblie si apoi comenteaza pe seama la ce au citt, ba disctutii despre familie, despre cum sa se poarte in anumite situatii, despre situatii, intamplari din viata de zi cu zi. si ma cheama tot timpul si pe mine. eu sunt ortodoxa convinsa, si nu ma atrag intalnirile astea, dar ma cheama de foarte multe ori si de fiecare data am refuzat-o ... samb asta este o intalnire la care daca accepta sotul o sa ne ducem, ca e si ziua verisoarei mele, si oricum am inteles ca nu se citeste din Biblie, eventual se discuta despre educatia copiilor... si asta m-ar interesa ...
dar asa in general este pacat daca un ortodox convins se duce la intalniri ale protestantilor ? bineinteles, fara clatinari de credinta, sau Doamne fereste treceri la religia lor.
|