Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 08:44:56
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Si Johnny Cash era "pocait", asta nu-i stirbeste cu nimic din mostenirea artistica. Judecati artistii dupa talent.
Corect ce-ai scris! La fel si Freddy Mercury era un geniu al rock-ului chiar daca era gay.
Dovada ca dupa moartea sa trupa Queen s-a desfiintat. Daca crezi in Dumnezeu cu tarie si esti ortodox nu cred ca asta inseamna ca esti si un foarte bun profesionist la locul tau de munca. Unii cred ca daca sunt credinciosi sunt un fel de zei si reusesc in toate si sunt buni in toate domeniile si ii desconsidera pe ceilalti....pana cand dau cu capul de zid si abia atunci se trezesc si zic au!! asta m-a durut tare!!! Pai, hai, acum sa-ti vad credinta si taria cand te doare nu cand dam sfaturi la unul si la altul. Vedem paiul din ochiul celulilalt si nu vedem barna din ochiul nostru.
Vechi 08.02.2011, 09:12:45
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Autoritatile spaniole sugereaza ca artistul a facut STOP CARDIAC....in somn...Deci...nu cum ai afirmat tu Daniel777....A murit precum ziceai , Nichita Stanescu...dar indiferent de modul in care s-a stins , si el ramane un talent genial.....
Dumnezeu sa ierte pe toti cei plecati si pe cei care-i judeca inca !
Vechi 08.02.2011, 09:15:04
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Probabil ca relatarea nu e departe de realitate dar pentru o informare corecta ar trebui spus ca postarea lui Daniel777 are drept sursa o revista mizerabila.
PERFECT DE ACORD....si nici macar nu s-a scris adevarul....Murise de atac de cord....in somn!
Vechi 08.02.2011, 09:29:44
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Dumnezeu sa il odihneasca.

Iar celor care fac speculatii ieftine si rautacioase....ar fi bine sa aiba grija de propriul suflet....ca dupa moarte,la Judecata sa nu aiba vreo "surpriza" neplacuta vizavi de unde isi vor petrece Vesnicia..........pentru ca tare multi vor avea si tare mirati vor fi de asta......
Vechi 08.02.2011, 10:09:49
OmuBun
Guest

Implicit

Nu cred ca de speculatii ieftine si rautacioase este vorba. Omul este liber sa-si traiasca viata cum il duce capul. Eu refuz sa dau valoare acolo unde sfintii parinti considera non-valoare. Priviti cate replay-uri s-au dat la moartea parintelui Nicodim: Cat de usor trecem pe langa cineva care si-a dedicat toata viata lui Hristos, si cata importanta-i dam unui "artist" care toata viata a facut numai victime. Daca pacatele noastre se limiteaza la viata noastra intima, Dumnezeu va fi mai ingaduitor. Daca "arta" noastra a devenit sminteala altora, ma tem ca nici un milion de lumanari aprinse de fani, nu-l vor salva la dreapta judecata. Oricata mila am avea pentru un sinucigas, (cu atat mai mult daca a fost necopt cand si-a pus capat zilelor) nu putem interveni noi cu nimic. Iar aici este aproximativ asemanator. Daca Dumnezeu se va milostivi sau nu, e greu de spus; depinde de lucrurile bune si de adevarata milostenie savarsita in viata. Noi nu cunoastem nimic in acest sens, iar ca sa ma podideasca lacrimile si sa ma rog pentru pacatele lui cand in jurul nostru sunt suflete disperate care implora rugaciunile noastre, dar nimeni nu spune o vorbulita de mangaiere, mi se pare penibil si absurd. NU MERITA atata importanta, din punct de vedere religios! Asta era ideea!

Last edited by OmuBun; 08.02.2011 at 10:11:53.
Vechi 08.02.2011, 10:35:24
Banned

Implicit

Omule bun....de ce a facut toata viata numai victime chitaristul? Zau, nu te inteleg...Despre morti numai bine !
Vechi 08.02.2011, 10:37:19
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Nu cred ca in inimile tuturor va dainui aceasta muzica,eu nu ii cunosc muzica,si nici nu imi doresc acest lucru.

Era ortodox? Cred ca nu....
....rautate de " ortodox "
As fi intrebat, mai degraba, daca a fost " om "...
Din pacate, ortodocsi suntem multi, dar oameni mult prea putini !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Vechi 08.02.2011, 10:38:55
Banned

Smile

Asa e Ory....ce de lume....si cat de putini oameni....
Vechi 08.02.2011, 10:51:13
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Gary Moor (artistul) nu isi are locul pe un forum unde se discuta despre spiritualitate/suflet! Mortea lui da, ne poate ajuta sa ne ducem cu gandul la moarte si la ideea "in ceea ce vei fi gasit in aceea vei fi judecat", dar talentul lui ca muzician nu isi are locul in discutie. Iar Gary Moore (omul) din exemplul care a fost pentru ceilalti (ceea ce a lasat sa se vada, ce a fost in suflet nu stim) este de fapt un exemplu de - asa nu!
Vechi 08.02.2011, 10:55:40
Banned

Wink

Sa nu judecam, ca sa nu fim judecati...

" si ne iarta noua greselile noastre/precum si noi iertam gresitilor nostri".....ca o metafora extinsa....
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca maria32 Stiri, actualitati, anunturi 24 31.05.2010 14:08:00