![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Habar n-am ce sunt. Ii vad de multi ani in Cluj. Iar azi am vazut doi in Constanta. Niciodata nu umbla cate unul, doar doi sau trei. Nu cred, insa, ca sunt martori. Aceia au alt stil de abordare, vin, te imbie cu brosuri "turnul de veghe". Sau vin la usi, acasa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cam ce crezi ca intelege un om tanar, fara o cultura religioasa, dintr-o slujba ortodoxa? Unde mai totul e cantat, unde se foloseste un limbaj arhaic, etc. la mormoni (si nu numai), slujbele sunt mult mai interesante. Succesul cultelor neo-protestante in Romania isi are origine, in mare parte in atitudinea BOR fata de enoriasi. Cand a fost ultima data preotul la tine acasa sa stea cu tine de vorba despre Biblie sau mesajul lui Iisus? Cati preoti au rabdare si timp sa stea de vorba cu enoriasii daca acestia au intrebari legate de propria religie? Eu am vazut destul de multe situatii de genul asta, si preotul numai rabdator nu a fost. Sigur, e foarte usor sa crezi ca ortodocsii sunt cei persecutati, in urma unei conspiratii mondiale. Problema e mult mai simpla: fiecare Biserica sau secta vinde un anumit produs. La sfarsit castiga cel care are marketingul cel mai bun. Iar mormonii si martorii au marketing foarte bine pus la punct (american, pana la urma), pentru ca isi dau silinta sa stea de vorba cu oamenii, si dau impresia ca le pasa. Sau poate chiar le pasa, nu stiu.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Baietii aia frumos imbracati, cu rucsacele in spate si insigne in piept, sunt americani care traiesc 2 ani in tara de misiune in care sunt trimisi. Ei invata limba locala - intotdeauna va vor aborda in romana, pe care o vorbesc binisor. Daca se duc in India, invata hindu, daca se duc in Italia - italiana. Oare cati crestini ar fi in stare sa plece intr-o tara straina, dupa ce au facut efortul de a invata limba, si sa stea acolo 2 ani pentru a face activitate misionara ? |
|
||||
|
||||
![]()
Pai cam asta fac misiunile din orient si Africa; toti crestinii practica asta de cand s-au infiintat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine sunt Sfintii Parinti? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 37 | 25.11.2010 11:21:04 |
Cine sunt extraterestii? | Callyope | Intrebari utilizatori | 65 | 10.10.2010 20:37:24 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|