![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ca as considera ca cu smerenie se poate schimba ceva, dar sa nu amestecam borcanele. Daca vrei sa vezi cum se schimba eficient treburile in favoarea poporului intra pe un site despre Corsica si vezi ce fac oamenii acolo cind nu sunt multumiti de deputatul lor sau de primar. Uite-te atent cum arata semnele de circulatie!:))) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ehei cine mai sta in asemenea case acum.Poate undeva prin muntii apuseni,prin catune.Acum avem plasme.Pt ca nu putem vedea HBO-ul pe TV-uri normale.Sau nu mai putem sta fara TV-uri.Trebuie sa vedem color distrugerea romaniei
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deasemenea unii utilizeaza plasme,iar altii internetul.Tehnologia are si ea beneficiile sale,nu-i asa? Parerea mea e ca se exagereaza putin pe tema asta,in sensul ca da,avem o tara minunata de care sa fim mandri,cu destule plusuri comparativ cu alte tari asa zis dezvoltate,insa,in egala masura si cei care sunt nemultumiti de ce se intampla aici au dreptatea lor. Pentru ca lucrurile sa stea altfel,ar trebui ca fiecare dintre noi sa devenim si nu doar sa vorbim despre ceea ce ne-ar placea sa fie aceasta Romanie...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaga lume s'ar putea ridica impotriva noastra, si-ar fugi cu totii de noi - pentru ca asta-i o putere uriasa. Nu santem constienti ca in noi este energie dumnezeiasca, viata dumnezeiasca - omule, nu pricepem!... ...daca am fi uniti, daca am fi intr'un cuget ca sa ne aparam casa, ne-am apara de vrajmasi si acestia nu ne-ar putea face nimic - caci de asa ceva, mii si mii sunt pusi pe fuga. De ce? Pentru ca este o uriasa putere dumnezeiasca unita; este tarie si cuget. Vedeti, totul izvoreste din ganduri: binele, si raul. Puterea cugetului in noi, cugetul dumnezeiesc, unit intr'una - aceasta este o putere dumnezeiasca." Staretul Tadei, manastirea Vitovnita |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Dumnezeu este unul, e rau ca omenirea sa se uneasca intru una sub Domnul Dumnezeu?" Parintele Tadei: ,,Asa ceva nu-i pacat, CACI DOMNUL DE ACEEA A SI VENIT, SA NE UNEASCA... [Iar unirea dorita de Dumnezeu, dupa chipul Sfintei Treimi, este una ,,in DUH SI ADEVAR", nu o unire politica, dupa socoteala omeneasca.(n.red)] |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma referea neaparat sa traim asa(desi daca stau bine sa ma gandesc,nu cred ca ar strica la cineva),ci sa mai revenim putin cu picioarele pe pamant si sa ne mai deconectam de la aparate(tv,mobil,net,masina).daca se foloseste cu folos si fara exagerari ebine.dar din pacate traim mai mult in masina decat cu familia sau cu mobilul decat cu o persoana.am ajuns sa traim intr-o lume virtuala,intr-o lume a siturilor de socializare.cam asta este problema.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dau un vot,cu amandoua mainile.Recent ascultam la Radio National despre o statistica asupra optimismului in tarile europene.Stiti care sunt cei mai psimisti?Francezii.Sa fie oare adevarat?Am observat ca cei credinciosi sunt intotdeauna mai veseli si mai optimisti.
Last edited by Langu; 05.01.2011 at 21:24:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 16:19:07 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
12 fara 5.... | eodor nastasa | Generalitati | 8 | 13.07.2010 15:02:37 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|