![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Update:la faza cu ,,nimeni fara de pacat"spectrul de intelegere este mai larg decat stricta raportare la falsificarea realitatii.Pentru detalii vezi Efeseni 2:1-3.Oricum,s-ar putea sa fim mai aproape decat credem de a vedea inceputul sfarsitului(se cam scurge nisipul timpului din clepsidra discutiilor sterile):ipoteza>Vulcanul Campi Flegrei se trezeste.O intrebare imi vine in cap(ca sa nu fiu offtopic fata de topic):care au fost cuvintele Mantuitorului cand a inceput sa propovaduiasca? Last edited by Scotsman; 04.01.2011 at 00:04:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se poate una ca asta?Suna ciudat sau nu???:-) Cam asta ai vrea si tu sa vezi cu Duhul Sfant! :-) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, stie cineva sa raspunda la intrebarea de mai sus sau nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se ies pe coridor sa discut cu Andrei?:-) Si tonul pe care l-ai folosit pentru intrebare, denota ca azi ne si dai cate un 2 daca nu raspundem corect!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Căci nimeni nu poate pune altă temelie, decât cea pusă, care este Iisus Hristos. 15. Și le-a zis: Dar voi cine ziceți că sunt? 16. Răspunzând Simon Petru a zis: Tu ești Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu. 17. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit ești Simone, fiul lui Iona, că nu trup și sânge ți-au descoperit ție aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri. 18. Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui. |
|
|||
|
|||
![]()
Pastrand proportiile desigur, dragostea nu se vede cu ochiul liber, dar SE SIMTE si se observa CONSECINTELE ei...asa si cu Duhul Sfant!
Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun Andrei:-) ...si gata cu povestile in ora, ca il suparam pe profu`...:-) Last edited by Melissa; 04.01.2011 at 15:03:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. In functie de personalitatea ta, Re-afirmi dragostea catre celalalt, cit mai des posibil, prin mici actiuni si gesturi REALE, mai ales gesturi. 2. Iubitul/iubita nu dispare in neant pentru vre-o 2000 de ani. Stii vorba aceea din popor...Ochii care nu se vad se uita! 3. Ca urmare iubitul este ACOLO prezent, VIZIBIL,in carne si oase pentru a-ti acorda ajutor cind ti-e rau fara el/ea. 4. Mingiierea iubitului/iubitei este reala NU IMAGINARA, sau inchipuita. Mai ales stii la ce duce dragostea inchipuita, ..la tot felul de obsesii, daca nu mai rau! deci in loc de sanatate psihica, la depresie si aberatii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar ca eu am vorbit exclusiv de Duhul Sfant care fiind un DUH,nu are consistenta materiala.Deci NU se poate vedea cu ochiul liber.(doar atunci cand apare Voit in chip de porumbel de exemplu).De asemenea, dragostea este ceva imaterial, nu se poate vedea cu ochiul liber.Nu ma refeream la iubiti, ci la iubirea care-i leaga.Ai perfecta dreptate in ce spui despre iubiti, dar IUBIREA care ii lega,tot nu se vede..VIZIBIL E DOAR IUBITUIL,NU SI IUBIREA! Ea se face simtita doar..:-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare cum ai putea tu sa te indragostesti de cineva de care doar ai auzit de pe la vecini? Poate doar sa-ti placa cineva din povesti, dar sa-l iubesti, nu prea cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi unii pot specula, eu chiar te laudam acum:-) |
|