![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bingo!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand l-ati facut VIERME pe interlocutorul dumneavoastra,nu v-a fost rusine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta afirmatie este falsa.Am vazut multe postari ale acestui user si aceasta este parerea mea.De aceea am spus ca are ILUZIA ca e logic ce spune.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și da, în accepțiunea lui Pascal, și eu sunt un "vierme de pământ"!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu personal nu ma consider vierme si as considera ca fiind o jignire grosolana, daca mi te-ai adresa asa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu mă adresam atunci unui om care se consideră și afirmă răspicat că este urmașul lui Hristos.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu este omul incununarea creatiei lui Dumnezeu? Nu a zis El "Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și tot pământul!"? Cum se asociaza in mintea ta chipul lui Dumnezeu cu cel al viermelui? |
|