![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este o greseala, doar ca trebuie sa pleci de la premisa ca oricare comentariu al tau, contrar ideilor lui, nu va avea impact.
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu m-am gândit la convingere, ci la faptul c-a jignit-o pe Maria, m-am gândit că trebuie să iau atitudine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord cu tine. Nu vad nimic condamnabil!
|
|||
|
|||
![]()
Ai facut bine atata timp cat n-ai raspuns printr-o alta jignire.
|
|
|||
|
|||
![]()
crestinul intotdeauna intoarce obrazul daca este lovit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai una este sa o jigneasca pe Fecioara Maria si alta sa ne jigneasca propria persoana.
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu, am spus că dacă n-o respectă pe Maria, nu-L respectă pe Iisus. Se pune la jigniri?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nuuu. Recunosc ca eu nu m-as fi putut abtine .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...ne supara faptul ca vedem cum se indreapta oamenii spre iad , zambind ![]() .....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu crezi ca BO mantuirea se serveste ca o prajitura? Esti indreptatit sa spui ca un ortodox e mantuit sau nu, abia dupa plecarea lui din lumea asta... dar nu face afirmatii de acest gen nana Floarea, ci Biserica prin slujitorii ei . Citat:
Ortodocsii trebuie sa stie, ce adunari sunt dincolo de "portile" Bisericii sunt de la diavol si sunt conduse de slujitorii diavolului. Vei spune ca sunt rau, nu sunt...fac afirmatii pe baza Scripturii, care spune clar ca diavolul lucra si ca invatatorii mincinosi isi fac lucrarea in lume.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum raspunde Dumnezeu rugaciunilor? | anna21 | Generalitati | 56 | 24.01.2012 11:25:03 |
Despre viclenia sectantilor | georgel23c | Secte si culte | 3892 | 03.10.2011 10:49:18 |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
|