![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci repet,asa se face semnul crucii,ducem mana cu o idee mai jos de plex,zona ultimelor coaste: ![]() Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine ar fi sa avem puterea de a ne corecta cand vedem ca facem ceva gresit. Marurisesc ca si pe mine m-a impresionat acest desen pe care l-am vazut mai demult pe internet. Si, daca pana acum mai faceam cate o cruce pana la piept, acum am mai multa grija. Imi cer iertare, nu vreau sa te supar. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu,stai linistit,nu e nicio suparare. Doar ca mi-am amintit ce ma invatase parintele Adrian Fageteanu. Ne mustra ca nu stim sa ne inchinam,si de atunci m-am straduit sa tin minte invatatura primita. Repet,zicea ca mana se duce pana la locul unde se unesc ultimele doua coaste,eventual cu 1-2 degete mai jos. Probabil are un simbol fiecare loc al trupului,nu stiu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să înțeleg că și sataniștii poartă „crucea” Sfântului Petru ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 27.09.2010 at 20:21:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, din politete si civilizatie. Vorba lui Nicolae Steinhardt, daca nu putem fi buni, sa fim macar politicosi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfinții Părinți chiar se cuvine a se scrie cu literă mare căci chiar au fost Părinți Sfinți; așadar zici adevărul. Dar de îndată ce acel scaun cu cruce întoarsă e ocupat de o hienă nu prea poți să îl numești sfânt. Ar fi o minciună. Și una încă mare. Asta-i ca și când ai zice că pot exista pentagrame sfinte. Duhul Sfânt nu sălăsluiește în necurăție.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 27.09.2010 at 20:43:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna crucea intoarsa pentru catolici?Ce inseamna crucea intoarsa pentru satanisti?De ce dai asa de multa importanta satanistilor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
papa crede in Hristos sau in Petru? tot nu inteleg de ce trebuie folosita "crucea lui Petru" si nu Crucea? mai mult de atat ... acea cruce este "negativul" atat ca orientare cat si ca esenta lemnul crucii este inlocuit cu lipsa lemnului ... totul este negare a Crucii |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
Cand facem milostenie... | ClaudiuT | Umanitare | 25 | 21.02.2011 10:37:58 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
CUM TREBUIE SA FACEM? | bobby | Nunta | 15 | 21.03.2008 12:44:43 |
ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 19:12:09 |
|