![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
As dori sa iti atrag atentia sa exersezi cuvintele pe tema topicului,nu sa faci remarci personale si ironice la adresa celui care a initiat aceasta tema! Daca nu iti place tema,poti sa scrii in alte locuri,daca te intereseaza atunci spune ceva pe subiect,daca se poate fara remarci la adresa mea.
S-ar putea sa ai o viata buna din punct de vedere duhovnicesc,insa in exprimarile tale parca nu se prea observa acest lucru.Cred ca "sfatul" care mi l-ai dat mie,ar trebui sa ti-l dai tie in primul rand,dupa modelul Mantuitorului care spune sa nu te uiti la paiul din ochiul celuilalt,ci la barna din ochiul tau! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta sintagma este adecvata in cazul in care cineva afirma ca e bolnav si are probleme. Tu insa ma acuzi de boli psihice,si tot tu cu perfidie spui "insanatosire grabnica"... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu frate loial, am zis acolo ''v-am spart'' nu ca să mă bucur de răul altuia, deși am năravul ăsta cât un seqvoia giganteea, ci că vrei nu vrei, prin ce am scris, v-am cam spart... și atunci era un regret și mi-am cerut iertare... de la toată gLumea... Dar ai mare dreptate cu falsa modestie... dar dacă zici că se vede atunci m-am liniștit că eu credeam că chiar sunt modest și milog... așa că mulțumesc că mi-ai scos bârnocool... Dar voi nu știți ce este aia bârnă... Păi îi zice și numele... dar voi nici citi nu știți... la Cristi și la Daniel777 mă refer... și la Andrei Cozia... ...că ar fi suficient să vă amintiți că B=V și gata... v-ați descoperit mândria cu care vă flatați... scoateți-o mai întâi și apoi veți vedea deslușit să-mi scoateți și mie și paiul meu atât de marte crescut cât un stâlp de telegraf... cu superstiț cu tot... așa trebe scos. Mă și dacă nu v-aș fi spus că vă sparg... Deci iarăși îmi cer iertare... fiți buni și iertați un lepros plin de ciudă-ciumă bubonică și foarte supărat și nemulțumit pentru că e fricos ca un iepâraș alb cu lăbuța neagră... și de aia o ascunde pîn buzunar, pân sân... hai la sfatul popular: ''râde ciorb de voală spartă'', sau ''ciorb la ciorb nu-și scoate oqlulhul''. Last edited by vsovivi; 17.09.2010 at 15:40:52. |
|
|||
|
|||
![]()
"Dar Tu vezi ce sunt eu ascuns de-atatia ochi, frant de-atata zbor.
O, Doamne , vorbeste-mi ! Ma pierd pe calea mea, nu pot sa-mi mai ascund durerea . Caci tu stii ce sunt eu: chip de om ascuns dupa atatea masti..."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum se poate sa fi inteles anumite lucruri gresit intrucat multe chestiuni imi par cam confuze in aceste explicatii ale tale.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
||||
|
||||
![]()
Tacerea lui Dumnezeu ascunde o intreaga filosofie- taine si intelesuri...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Acesta este raspunsul ....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce tace BOR? | corindb | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 12.08.2010 08:41:45 |
|