Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2010, 20:43:56
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

" Sa spuneti intotdeauna: Slava Tie Dumnezeule! Doxologia le sfinteste pe toate. Prin doxologie omul se topeste de recunostinta, toate devin sarbatoare pentru el. Iar cand omul Ii multumeste lui Dumnezeu, chiar si pentru cele putine, vine apoi binecuvantarea lui Dumnezeu atat de imbelsugata, incat nu o poate suporta. atunci nici diavolul nu mai poate sta acolo, ci pleaca.

" Sa nu osandim pe nimeni, caci altfel luam judecata din mainile lui Dumnezeu si ne facem pe noi insine dumnezei. Daca ne intreaba Hristos in Ziua Judecatii, atunci sa ne spunem parerea...
Pune inceput bun! STOP!
STOP gandurilor de judecata! Amin."

( Patimi si Virtuti Cuviosul Paisie Aghioritul)
Reply With Quote
Vechi 26.07.2010, 16:26:01
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Pentru mine si pentru cei care se simt direct vizati:

Nu mai cereti celorlalti sa se comporte ca voi sau sa ca Sfintii Parinti (sau alte idealuri umane)!
Reply With Quote
Vechi 26.07.2010, 20:59:36
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Dacă cineva îți dă o palmă peste obraz întoarec-l și pe celălalt.
Iar dacă te tot lovește stai departe de acesta!
Cele de mai sus nu sunt decât pentru mine.
Reply With Quote
Vechi 26.07.2010, 21:04:23
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Pentru mine si pentru cei care se simt direct vizati:

Nu mai cereti celorlalti sa se comporte ca voi sau sa ca Sfintii Parinti (sau alte idealuri umane)!
Poate ca ma simt in ce spui sau poate nu pentru ca nu am vrut sa dau lectii nimanui ci am vrut sa impartasesc celorlalti sfaturile si indemnurile Cuviosului Paisie Aghioritul care mie mi-au mers la suflet! Pe initiatorul topicului necunoscandu-l nu puteam decat sa vorbesc la general...
Reply With Quote
Vechi 27.07.2010, 23:51:22
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Multumesc pentru raspunsuri si va mai astept sa ne dam sfaturi unul altuia,sa ne ajutam si sa impartasim mesajele (daca avet,am).
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 12:13:48
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

"Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le. "

(Gelu Negrea)

"Cei care ne merita cel mai putin dragostea, au cea mai mare nevoie de ea."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 12:26:57
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Sa primim lumina pe care altii ne-o daruiesc, sa daruim din lumina pe care am primit-o, sa daruim si din lumina noastra si sa nu oprim acest lant al iubirii de semeni care inseamna de fapt iubirea de Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 14:16:33
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Sa primim lumina pe care altii ne-o daruiesc, sa daruim din lumina pe care am primit-o, sa daruim si din lumina noastra si sa nu oprim acest lant al iubirii de semeni care inseamna de fapt iubirea de Dumnezeu.
Subscriu la cele spuse mai sus. Si adaug: nu rupeti acest "lant al iubirii de semeni"
caci el va tine legati de Adevar, iar ruperea lui inseamna uscaciune pentru suflet!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 14:44:28
bmd
Guest

Implicit Rog administratorul sa ma ierte pentru recomandare

Dati dreptate celuilalt!
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 15:20:56
clopotica clopotica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.08.2010
Implicit

" nu lasa pe maine ce poti face azi "...din experianta pot spune ca am amanat ziua in care sa incep o viata nou, curata, placuta Lui Dumnezeu. asa a trecut timpul, anii..
cu siguranta eram alt om daca mergeam pe calea cea dreapta de la inceput, daca faceam cea ce trebuia.
acum, dupa ce am realizat cat de mult am gresit incerc sa incep o viata noua. dar sunt o piatra neslefuita .
nu stiu daca voi reusi, sau daca ma vor amagi din nou lucrurile de inainte.
citesc de multa vreme forumul acesta, si am realizat cat de nestiutoare si cat de pacatoasa sunt fata de majoritatea care posteaza aici.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Pentru tine, pentru mine!... OmuBun Rugaciuni 22 02.08.2010 15:20:54
Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! strajeru Rugaciuni 32 23.06.2010 23:01:22
Multumiri tuturor celor care s-au rugat pentru mine patinina34 Generalitati 6 26.01.2009 03:46:36